Saturday, 20 July, 2024

Sedinte foto maternitate in Bucuresti


Sarcina este un moment suspendat in timp si cel mai pretios pentru tinerele mame. Si numeroase sunt cele care isi doresc sa marcheze aceste momente magice prin intermediul celor mai frumoase sedinte foto maternitate.

Iata insa care sunt sfaturile de care sa tii cont pentru a te bucura de o sedinta foto maternitate reusita.

Alege momentul potrivit. Pentru cea mai frumoasa sedinta foto maternitate, cel mai potrivit moment este cel in care rontunjimile sunt vizibile. Nu ar trebui sa astepti insa pana in ultimele doua luni deoarece oboseala se poate accentua. Luna a sasea sau a saptea este o alegere foarte potrivita. Te poti pune cu incdere in fata obiectivului pentru a te bucura cu adevarat cele mai frumoase amintiri.

sedinta foto maternitate

Bineinteles, ca poti alege sedintele foto si mai devreme, daca te simti in largul tau in fata obiectivului. Pentru a face din aceasta sedinta un adevarat moment de placere.

Alege o tinuta potrivita. Tinuta sau tinutele pe care le alegi nu ar trebui sa fie lasate la voia intamplarii. Alege mai degraba tonuri atemporale si mai sobre precum cele de alb, de bej, de bleumarin, de gri sau negru. Poti sa alegi piese vestimentare uni, nu cu logo-uri sau alte motive.

Pe de alta parte, tinuta pe care o alegi trebuie sa puna cel mai bine in valoare burtica de graviduta. Pentru femeile insarcinate, cea mai buna idee sunt deci rochiile mulate. Sunt cele care vor accentua burta mai rotunjoara care este bineinteles, subiectul principal al sedintei foto maternitate.

sedinta foto maternitate

Poti incerca sa personalizezi sedinta foto. Nu uita ca cel mai important scop al unei astfel de sedinte foto maternitate este sa te ajute sa obtii cel mai pretioase amintiri. Deci ai nevoie de o sedinta foto care sa iti semene, intr-un loc care iti place foarte mult. Poti personaliza de asemenea, pozele, cu accesorii care iti plac foarte mult sau cu accesorii unice- primii botosei ai bebelusului, primul sau plus si multe altele.

Poti invita si familia sa participe si ea. Sedintele foto maternitate nu trebuie sa fie dedicate doar femeilor insarcinate. Pot sa participe la ele si restul familiei. Daca mai ai un copil sau doi, pot participa si ei pentru un veritabil moment convivial in familie.

Alege un loc potrivit. Poti sa pozezi fie la interior, intr-un studio foto Bucuresti frumos amenajat, fie la exterior. In interior, rezultatul este unul mai intimist. Si se pune cel mai bine in valoare relatia privilegiata dintre viitoarea mama si bebelus.

Iar pozele de la exterior sunt cele care vin cu un plus de originalitate si prospetime pentru cele mai frumoase sedinte foto.