Wednesday, 19 June, 2024

Servicii de design web de care ai putea avea nevoie in afacerea ta


 Design-ul web ca un intreg poate fi comparat am putea spune, cu design-ul din orice alte domenii, facand referire la totalitatea proceselor prin care unui domeniu web, de la o pagina, un site, un magazin online si pana la o aplicatie ii sunt oferite un anumit aspect dar si functionalitate in prisma acestuia si se utilizeaza in mare parte pentru parte din domeniu pe care noi ca si utilizatori o vedem, numita de specialisti front-end in timp ce in back-end, nu exista decat comenzi si aspecte care tin de buna functionare si protectia domeniului.

Web designul, ca si serviciu, este oferit in ziua de azi de o agentie specializata in acest domeniu, si la noi in tara existand numeroase astfel de companii, una dintre cele mai bune, ale carei servicii au venit in ajutorul a numerosi cleinti romani si nu numai, este IteXclusiv, care poate fi gasita in Bucuresti. Cei de aici se ocupa si ofera numerose servicii in domeniul web, de la design si marketing pana la optimizare si chiar si gazduire web, prin intermediul partenerilor cu care colaboreaza de mult timp.

Orice persoana care detine un site web, indiferent de tipul acestuia si de faptul daca este vorba despre o persoana fizica sau una juridica, ce detine o firma sau o companie mare, romaneasca sau nu, are nevoie de servicii de design web. Si pentru ca exista atat de multe firme de servicii web la noi in tara, este foarte probabil sa avem ghinionul, ca si client, sa alegem o firma care sa ofere servicii de slaba calitate, la preturi mult mai mari decat ar reflecta ceea ce ofera si care ne ofera ceea ce avem nevoie intr-un timp foarte indeleungat, astfel incat afacerea noastra ar putea avea de suferit.

Un site web reprezentativ al unei firme este o entitate foarte importanta in mediul online. Desigur, ca oricine altcineva, ne bazam mai intai pe site-urile deja mari, care au trafic intens si unde exista sanse mai mari de a fi vazuti de un numar cat mai mare de utilizatori. Iar in timp,acestia vor fi interesati de ceea ce oferim si vor incepe incetul cu incetul sa acceseze si site-ul nostru si astfel, si traficul de pe acesta sa creasca in mod constant. Astfel, putem deduce ca serviciile de design web nu se opresc o data ce un site este gata de publicare, de a fi online ci continua si dupa aceea, ajutand la aducerea de shimbari constante in aspecul site-ului pe masura ce este nevoie de asta, ce apar noi tendinte si tehnologii ce pot fi incorporate in cadrul acestuia. Si desigur, nu le putem lasa asa pur si simplu ci mai degraba, este nevoie sa le oferim utilizatorilor intr-o forma cat mai interactiva, usor de inteles si de utilizat.

Greseala multor companii este ca se concentreaza foarte mult pe promovarea numelui sau serviciilor si produselor lor pe alte site-uri cu trafic mai mare si platforme online ci nu pe imbunatatirea constanta a propriului site, chiar daca initial acesta are putin trafic si un punctaj mic. Cei de la IteXclusiv ne indeamna asadar ca in timp ce ne promovam pe alte site-uri sa ne concentram si pe dezvoltarea instrumentelor proprii, acestia venind mereu cu idei eficiente si rapide in acest sens, indiferent de ce si-ar dori un client si de domeniul de activitate pe care ar putea sa-l reprezinte acel site.

Revenind la firmele care ofera servicii slab calitative, este gresit sa alegem ofertele care par a fi prea bune chiar daca acestea au preturi mai mici si ne sunt promise rezultate intr-un timp mai scurt. Tot ce tine de servicii web design, promovare si dezvoltare in mediul online dureaza, necesita timp si implicare din parte firmei alese pentru a se ocupa de site dar si a clientului, care la randul sau poate realiza anumite modificari. Unele firme ne vor promite cate si cate, ca ar fi in stare sa ne puna la dispozitie cele mai noi inovatii, ca preturile lor sunt foarte mici, ca succesul afacerii va fi garantat si ca aceasta se va dezvolta mai bine decat competitia noastra. In schimb, o firma serioasa nu ne va face atat de  multe promisiuni ci mai degraba va lasa actiune sale si rezultatele sa vorbeasca de la sine.

Si cei de la ITExclusiv cred cu tarie ca cele mai bune rezultate pot fi alese prin dedicare si prin munca si astfel, indiferent de cat de mic sau de mare este un proiect, nu il vor considera mai prejos decat pe altele, va fi mereu tot principal si se vor cauta cele mai bune metode prin care sa se obtina ceea ce doreste si mai mult de atat, ce are nevoie un client. Asta pentru ca, sunt putine situatiile in care o persoana ce detine un site web stie foarte bine si ce tine de serviciil de web design, promovare, SEO sau chiar gazduire si astfel, aleg sa se bazeze pe sfaturile expertilor, o alegere mereu inteligenta, care ii ajuta sa faca alegerile care sa ajute cu adevarat afacerea lor si nu numai a le pune la dispozitie un produs care sa arate bine.

Printre numeroasele servicii oferite de aceasta companie, crearea de site-uri web are un pret ce incepe de la 399 de Euro, crearea de magazine online de la 499 de Euro pe luna iar serviciile de promovare si optimizare au preturi ce incep de la 299 de Euro                . mai multe detalii puteti afla si voi, de pe site-ul lor.