Sunday, 27 November, 2022

Servicii de transport funerar international sau rezolvarea celei mai complicate probleme


Cand ai de transportat ceva extrem de fragil oftezi, gandindu-te la ce este mai greu. Sa zicem ca ai bibelouri de la cineva drag care nu mai este printre noi, dar te-a rugat sa ai grija de ele ca de lumina ochilor si mai ales sa nu le vinzi. A fost asa o dorinta fierbinte a sa ca de cate ori le stergi de praf, le admiri cu privirea si le muti dintr-un loc in altul, sa iti amintesti de cel care ti le-a daruit.

Credeti-ma ca am primit un asemenea dar de suflet: carti si flori de la cel care stia ca va muri si a dorit sa imi lase mie ce avea mai frumos! Cartile le am si acum si le rasfoiesc cu drag, dar florile au murit demult si ma simt vinovata!

Te muti si doresti sa ajungi cu bibelourile intregi la destinatie si cauti un transportator care sa iti promita ca totul va fi bine si ca nu vei ramane cu cioburile?

La fel stau lucrurile cand iti moare cineva drag departe de tara si doresti sa gasesti o firma de incredere care sa ofere servicii de transport funerar international de calitate premium ca sa primesti ce aveai mai pretios in tara, la capela.

Iti doresti ca mortul tau sa fie tratat cu tot respectul si sa primeasca ingrijiri de top. Multi spun ca mortii nu vad, nu aud si nu simt, dar tu, in calitate de apartintor preiei toate aceste manifestari pentru el.

Te doare sufletul sa stii ca a fost adus acasa in sila, de un sofer care a injurat tot drumul, desi a fost platit pentru asta, intr-o masina plina de praf care lasa coloane de fum in urma ei.

Iti doresti sa se ocupe de pregatirea lui oameni de incredere, priceputi si omenosi, sa fie imbracat cu cele mai bune si elegante haine si aranjat cum se cuvine la un asemenea eveniment, chiar daca sicriele sosesc sigilate si nimeni nu s-ar incumeta sa le deschida.

Trupul neinsufletit la care tii va fi spalat cu atentie si imbalsamat cu substante de top, daca alegi corect firma care sa se ocupe de repatriere. Iata ce trebuie sa urmaresti ca asteptarile sa nu iti fie inselate:

-cunostintele pe care le are in domeniu si modul in care le transmite vizitatorilor de pe site.

Va oferi servicii de calitate premium, oamenii care cunosc legislatia funerara internationala si au abilitatile necesare sa comunice aceste prevederi si apartinatorilor.

Este esential ca apartinatorul sa fie pregatit din timp si sa i se spuna ca sicriele vin sigilate si prin urmare nu il poate vedea pe defunct, dar ca acesta a fost asezat in casele de veci impreuna cu placuta de identificare. Dupa ce autoritatile au verificat ca este vorba de persoana X si nu de alt decedat, s-a procedat la efectuarea sigilarii sicrielor.

Salariatii firmei fac tot ceea ce apartinatorii doresc pentru decedatii lor, neprofitand de faptul ca sicriele sunt sigilate. De pilda, prin machiajul special se reconstituie imaginea din timpul vietii, unghiile sunt taiate si perfect curate, parul pieptanat cu grija.

Ai fi profund dezamagit sa afli ca decedatul care iti apartine a fost oprit din drum ca un infractor, fiindca actele nu au fost complete sau soferul a comis o ilegalitate in trafic.

Daca afara sunt peste 30 de grade Celsius nu doresti ca el sa calatoreasca atatea zile in aceleasi conditii, ci sa aiba racoare in masina si sa soseasca in forma la capela.

Sunt experiente de care orice apartinator isi doreste sa scape, fiindca sunt extrem de dureroase. Daca in tara este nevoie ca acesta sa recunoasca personal trupul decedatului la morga, in cazul repatrierilor, angajatii firmei de pompe funebre fac totul.

Am auzit ca multor apartintori le-a venit rau vazandu-si decedatul in frigider sau intins pe masa si avand numai taieturi si cusaturi pe tot corpul. In cazul repatrierii, familia nu mai trece prin aceasta proba de foc, dupa cum nu mai este nevoita sa alerge dupa actele necesare inmormantarii sau sa faca la timp cumparaturile necesare.

Daca as fi pusa vreodata in situatia de a solicita o repatriere pentru o persoana draga, as alege fara sa stau pe ganduri:

-firma de pompe funebre prezentata mai sus, fiindca stiu ca are in palmares mii de englezi, italieni, spanioli, francezi si germani multumiti de felul in care s-a ocupat de trupurile neinsufletite ale celor dragi care au decedat pe pamant romanesc. Repatriere-Romania.ro isi desfasoara activitatea la standarde internationale, de aceea este una dintre cele mai bune firme de profil din lume.

-transport funerar international rutier, nu aerian. As fi dezolata sa stiu ca omul drag mie a fost adus acasa printre bagaje.

-sicrie de lux care sa fie trainice si frumoase, fiindca as sti ca acesta este ultimul dar pe care i-l fac defunctului, insotit de aranjamente funerare din flori naturale, evident.

Moartea unei persoane dragi intristeaza familia, dar in calitate de apartinator, fii multumit cand vezi ca repatrierea decurge conform planurilor tale si ca atatia oameni au muncit din greu ca tu sa primesti sicriul sigilat la capela!

Fii recunoascator ca exista firma de pompe funebre care sa se ocupe de tot si ca tu ai gasit-o pe cea mai buna si incarcatura pretioasa va ajunge in stare perfecta acasa!

Gandeste-te cu admiratie la oamenii care au inventat logistica necesara ca decedatul tau sa ajunga in perfecta stare acasa, dupa o calatorie de 2-6 zile!

Daca aceste servicii nu ar fi evoluat asa de mult, repatrierea ar fi fost extrem de dificila si in multe cazuri imposibila.