Thursday, 18 July, 2024

Servicii funerare Craiova, salvatorul azilurilor de batrani si sprijinul apartinatorilor


Moartea este un fenomen natural, privit din afara si infricosator, cand ti-a luat pe cineva foarte drag. La vecinul, la un coleg de serviciu te duci ca invitat la ceremonia de ramas-bun, te doare sufletul, dar organizarea nu te priveste direct. Ajuti cu ceea ce poti, fiindca asa este omeneste, cand ai insa un deces in familie situatia se schimba.

Daca persoana in cauza a decedat acasa, se impune sa intri pe site-ul 07funerare si sa soliciti consultanta telefonica sau sa discuti cu agentul pe chat.

Vei simti insa nevoia sa auzi un cuvant de incurajare, o voce care sa te asigure ca totul va fi bine. Cand vei vedea ca sunt oameni de cuvant si la ora indicata vin sa preia trupul neinsufletit, indiferent de vremea cainoasa de afara, te vei linisti pe deplin.

Asa sunt ei, simt cu cei care au pierdut pe cineva drag si actioneaza cat pot de rapid ca totul sa fie facut la timp si perfect.

Daca ai primit un telefon de la azil ca bunicul a decedat, firma prezentata mai sus este autorizata DSP sa preia trupul neinsufletit si sa il pregateasca de inmormantare, apoi sa il aduca la capela din apropiere ca oamenii care l-au cunoscut pe defunct sa ii aduca omagiile care se cuvin.

Firma de servicii funerare cu porgram non-stop actioneaza salvator pentru toata lumea: si pentru apartinatori, si pentru cei care mor in azilurile de batrani, dar si pentru cei care sunt ingrijiti acolo, sa nu vada decedatul zile intregi in camera sau pe holuri.

Https://www.07funerare.ro/servicii-funerare-craiova este adresa salvatoare la capatul careia gasesti o echipa cum nu este alta, capabila sa intervina in ajutorul tau, cand toti oamenii din jur se dau la o parte si in afara de transmiterea de condoleante si de faptul ca aduc flori si aprind lumanari, nu pot face mai mult!

Iata mai jos lista actiunilor pe care o firma autorizata DSP cum este cea de mai sus le desfasoara perfect:

  1. Punerea la punct a actelor necesare pentru inmormantarea legala. Mai intai se elibereaza certificatul constatator al decesului de catre medicul de familie sau de catre medicul angajat de firma, dupa aceea cel de la  biroul de la evidenta populatiei. Preotul nu poate oficia ceremonia fara aceste documente.
  2. Preluarea decedatului de la locul unde a decedat si ingrijirea acestuia in salile special amenajate si corespunzator utilate.

Pentru toaletare este necesara apa curenta, dar si mese speciale si echipament adecvat. Trei-patru oameni priceputi in manipularea trupurilor inerte pot duce la capat o asemenea provocare, fiindca la greutatea corpului se adauga rigiditatea acestuia si senzatia de gheata pe care o au cei care il ating. Imbalsamarea se face de catre medic cu cele mai bune substante, iar pregatirea consta si in imbracarea decedatului si asezarea acestuia in sicriu. Toate aceste manopere sunt solicitante fizic, dar si psihic, fiindca ele aduc aminte participantilor de conditia lor de muritori si in plus, cei care se ocupa de pregatirea a sute de decedati, in mod sigur ca au pierdut si ei pe cineva drag.

  1. Manipularea decedatului si a sicriului de cate ori este nevoie.
  2. Furnizarea sicriului complet echipat, a doliului de pus in piept, a prosoapelor si a batistelor, a cosurilor cu coliva, cu sticla cu ulei si cu vin, cu prescurile si coliva, fara de care slujba de inmormantare nu se poate tine. Daca apelezi la firma salvatoare, tot ce ai de facut este sa alegi produsul dorit, daca faci tu cumparaturile te saturi de alergat din magazin in magazin.
  3. Transportul funerar este o alta veriga importanta a serviciilor funerare, mai ales ca este singurul care este legal in acest moment. In plus, in locul de depunere a sicriului stii ca temperaturile vor fi reglate conform nevoilor trupului lipsit de viata si ca sicriul nu poate sa cada jos din masina. In plus, langa sicriu pot fi puse si florile si coroanele aduse de participanti in semn de pretuire.
  4. Amenajarea mormantului cu constructia funerara dorita.
  5. Pregatirea din timp a pachetelelor cu mancare si organizarea parastasului care va avea loc pentru inmormantare.

Ce spui de toate acestea? Nu ti se pare salvatoare implicarea totala a firmei de servicii funerare?

Merita sa suporti atat de mult stres si sa alergi in toate partile, din moment ce exista specialisti cu inalta pregatire profesionala si experienta care fac de zeci de ani acest lucru?

Apartinatorii care s-au ocupat singuri de organizarea inmormantarilor au ramas marcati pe viata, fiindca nu au avut timp sa isi revina din soc, sa constientizeze ce s-a intamplat, ci au fost obligati sa actioneze cand se aflau in agonie spirituala.

In cazul in care decesul celui apropiat a fost cauzat de infectarea cu Covid, ei stiu exact ce au de facut, cum sa se protejeze si cum sa evite scaparea virusului de temut de sub control.

Avem nevoie de serviciile unei astfel de firme salvatoare, fiindca nu putem sa le facem pe toate, mai ales cand am primit o lovitura de gratie: vestea mortii celui drag.

Sa pretuim cum se cuvine acesti furnizori de servicii care se deplaseaza la orice ora sa preia decedatii din case, din spitale sau din aziluri si sa lasam o evaluare pozitiva in semn de multumire pentru ajutorul primit.

07funerare.ro este adresa care inseamna pregatirea trupului neinsufletit pentru inmormantare si a apartinatorilor pentru reluarea cursului vietii, fiindca asa se cade.

Moartea celui drag te obliga sa actionezi in urmatoarele ore dupa ce acesta si-a pierdut viata, prin urmare trebuie sa fii puternic si sa faci alegerile care se impun.