Monday, 29 November, 2021

Servicii Real Cont inseamna succes financiar


Multi oameni potenti din punct de vedere financiar ar incepe o afacere, dar se tem de urmatoarele aspecte  importante care ar putea interveni:

  1. Nu stiu in ce sa investeasca, fiindca nu sunt familiarizati cu mediul de afaceri. Considera ca niciodata nu vor putea sa ajunga din urma pe cei care s-au privatizat din1989, adica de la Revolutie. Evident ca acesta este un mit, pentru ca servicii Real Cont includ consultanta afaceri. Contabilii de la aceasta firma isi desfasoara activitatea de 16 ani in Romania si cunosc perfect mediul de afaceri, de aceea sunt cei mai in masura sa ofere sfaturi.
  2. Le este teama ca nu vor gasi contabilul priceput si onest care sa le tina evidentele corect, sa ii reprezinte la Casa de Asigurari de Sanatate, la FISC si la toate institutiile statului unde intreprinzatorii au de dus documente si de achitat taxe si impozite.
  3. Stiu ca se gasesc greu specialisti in salarizare, in orice caz se tem de esec, mai ales ca nu stiu de unde sa recruteze oameni priceputi care sa procedeze legal in toate imprejurarile. Se stie ca daca taxele si impozitele nu sunt achitate la timp, firma poate primi penalizari sau amenzi.
  4. Considera ca managerul nu are destula experienta, sa conduca firma catre succes.

Toate aceste temeri dispar una cate una daca antreprenorul intra pe site-ul firmei Realcont.ro si analizeaza atent oferta de servicii si beneficiile pe care le au clientii care semneaza un contract cu aceasta firma cel putin pentru un an.

Specialistii de la firma prezentata mai sus sunt apti pentru a oferi consultanta afaceri si au inclus acest tip de servicii in lista de pe site. Ei cunosc perfect mediul de afaceri din tara si sfaturile lor sunt ancorate in realitate.

Pe site-ul firmei Realcont.ro se gaseste oricand o echipa de contabili priceputi. Acesti specialisti sunt la dispozitia celor care au nevoie si nu solicita conditii de lucru solicitantului de servicii.

Contabilitatea de la distanta sau online este una dintre cele mai avantajoase forme de colaborare, fiindca beneficiarul nu cheltuieste deloc cu amenajarea biroului, cu dispozitive sau cu asigurarea unui climat prielnic la locul de munca. El achita numai serviciile de contabilitate, dar are reduceri si la acestea, daca stie sa fie eligibil pentru ele.

Un contract pe un an inseamna o luna de contabilitate gratuita, iar banii economisiti pot fi directionati in investitii. Semnarea unui contract pe doi ani aduce firmei trei luni de salarizare gratuita.

O firma care isi incepe activitatea cu contabili de la Realcont.ro va avea un start bun in mediul economic si in plus, in primele trei luni va plati serviciile la jumatate de pret.

Tot la capitolul beneficii se trece si faptul ca firma poseda asigurare profesionala si in caz de eroare profesionala banii firmei vor fi recuperati din asigurare.

Cei mai buni specialisti in salarizare se gasesc la Realcont.ro, asa ca dispare si aceasta teama a celui care doreste sa isi infiinteze o firma cand va poposi pe site-ul firmei de contabilie.

Salarizarea cuprinde intocmirea statului de plata si realizarea fluturasilor, dar si virarea corecta a banilor in conturile salariatilor.

In anumite institutii se intampla ca in momentul in care contabilul este debutant sa vireze gresit salariile sau sa omita virarea unui anumit salariu in cont.

Contabilii de la Realcont au 16 ani vechime in salarizare, de aceea nu gresesc niciodata.

Pozitia de manager este dificila sub multe aspecte. Un manager trebuie sa aiba si diplomatie si spirit de organizare si cunostintele necesare pentru a indruma angajatii si a-i responsabiliza.

Profesionistii de la firma prezentata mai sus au in lista serviciilor si consultanta manageriala.

Din fericire, site-ul firmei Realcont.ro ofera multe informatii care alunga grijile celor care doresc sa investeasca in Romania. Ei pot fi si straini veniti din lumea intreaga, fiindca site-ul firmei este disponibil in 6 limbi diferite: spaniola, franceza, italiana, spaniola, germana si rusa.

Accesul la aceste servicii de calitate premium este simplu. Managerul sau patronul care are nevoie de servicii de contabilitate pune mana pe telefon si suna la urmatoarele numere de telefon: mobil: 0740.02.16.70, tel./fax: 021.796.59.06. Cine comunica mai bine in scris are la dispozitie doua posibilitati: trimite un e-mail pe adresa: [email protected] sau completeaza formularul online de pe site in care solicita informatii si servicii. Va fi contactat pentru a i se raspunde in cel mai scurt timp.

Ultima posibilitate o reprezinta invitatia de a face o vizita la sediul firmei dupa ce s-au stabilit data si ora de comun acord.

Mai departe, beneficiarul va primi prin e-mail toate evidentele necesare si colaborarea se va dovedi fructuoasa de ambele parti.

Profesia de contabil este grea pentru ca necesita:

-cunostinte de economie si de contabilitate

-cunostinte de matematica

-cunoasterea perfecta a legislatiei financiar-economice

-cunostinte de salarizare

-competente de utilizare a computerului, fiindca multe dintre programele de contabilitate sunt online

-cunostinte de limbi straine pentru ca multinationalele promoveaza multilingvismul.

Realcont a adus multe milioane de euro si de roni la buget prin munca pe care a depus-o si care s-a concretizat in incasari uriase ale firmelor de care s-a ocupat.

Multi patroni recunosc ca datorita acestor specialisti si consultantei in afaceri si management au reusit sa devina lideri in topul celor mai buni producatori sau furnizori de servicii de profil.

Contabilitatea online este cea mai avantajoasa forma de tinere a evidentelor si de efectuare a bilanturilor, de aceea trebuie sa fie promovata pentru cei care nu au aflat inca de aceasta firma care ofera servicii de calitate premium la preturi oneste.