Thursday, 18 July, 2024

Servicii repatriere decedati Italia pentru romanii calzi si buni


Nu stiu altii cum sunt, dar romanii au grija de cei dragi si cand sunt in viata si dupa ce mor! Sunt de neuitat mesele lor imbelsugate si veselia care le insufleteste si povestile pe care le spun la un pahar de vin. Romanii sunt buni si calzi si au simtul datoriei in sange, de aceea fac orice sa isi aduca acasa mortii de la marginea lumii, fiindca stiu cat de grea este instrainarea!

Poti dormi in lumea mare pe patru perne de puf, somnul nu este linistit ca acasa, unde miroase romaneste, se vorbeste romaneste, unde se afla toti cei pe care ii iubesti si care te iubesc.

Dorul de tara te atrage ca un magnet din Anglia, din Franta, din SUA, din Germania si din Australia, dorul se cuibareste si in sufletul celui care pleaca si in inima celui care ramane.

Si uite! Trece un sofer grabit, cand pietonii au verde, se pravaleste un bloc din cauza unui cutremur, deraiaza un tren, cate nu se pot intampla cu o viata fragila de om care si-a lasat acasa inima?

Ce faci, cand tu, in calitate de apartinator esti in Romania, iar decesul a avut loc in Italia?

Soliciti  servicii repatriere decedati Italia firmei care face de 15 ani acest lucru si care isi castiga respectul clientilor prin felul respectuos cu care le trateaza mortii.

Pierderea cuiva drag te doare asa de tare, incat vei ramane cu o rana in piept care nu se va vindeca niciodata!  Nu ai cum sa uiti de mama, de tata, de frati si surori, de unchi si matusi, de sot sau de iubit, de vecinul care iti dadea ce avea mai bun si de amicul in care aveai incredere deplina.

Pentru multi, dorul se amplifica simultan cu trecerea timpului. Asa se explica de ce oamenii batrani aflati in prag de moarte spun cu seninatate ca vor sa mearga la cei morti demult pe care i-au adorat. Bunica dinspre tata mi-a spus acest lucru in anul in care a murit. M-a chemat sa avem o discutie serioasa si iata ce mi-a comunicat:

-Simt ca voi muri anul acesta. Sa nu ma contrazici, ca nu are rost! Ce poti sa mai astepti cand ai trecut de 90 de ani? Nu imi este frica si nu imi pare rau ca mor, fiindca ma duc la baiatul meu care a murit din cauza unei infectii in gat.Ti-am povestit. Nu am putut sa il uit niciodata si am asteptat clipa in care sa il revad! Casa vreau sa o iei tu si sa faci ce doresti cu ea!

De ce sa il aduci pe cel drag acasa cu cea mai buna firma de servicii de repatrieri?

  1. Fiindca te vei duce la mormant sa il plangi pe cel drag si sa ii duci flori. Stiu oameni care spun tot ce au pe suflet unei cruci si in acest mod isi descarca sufletul.
  2. Fiindca esti datoare/dator moral celui care ti-a dat viata, celui care ti-a fost partener, celui mai indepartat membru din familie, care nu are pe nimeni altcineva. Stii aceasta este cinstea ta si a lui: sa fie imbracat bine, sa aiba sicriu elegant si coroane funerare, sa fie insotit de oameni la cimitir si priveghiat la capela. Conteaza si aspectul masinii funerare cu care este transportat. In trecut, cand nu existau firmele de pompe funebre si decedatul era dus cu carul cu boi sau cu masina, i se punea cel mai scump si cel mai frumos covor sub sicriu, in semn de pretuire.
  3. Pentru ca nu trebuie sa pleci de acasa, sa alergi prin straini, ci exista o echipa de profesionisti care fac totul pentru tine.

Ei pun la punct dosarul de repatriere, ei pragatesc trupul neinsufletit, ei aplica injectia de conservare garantata de la 7-10 zile, iar cele doua sicrie obligatorii ca si sigilarea lor intra in pretul repatrierii.

In plus, desi i-ai imputernicit sa actioneze in numele tau, iti cer acordul in tot ceea ce fac.

  1. Nu fac experiente pe trupul neinsufletit al celui drag, ci au experienta si pregatire profesionala si mai presus de orice omenie si constiinta. Asa spun toti cei care s-au bazat pe ei in procesul complex si dificil al repatrierii, iar constiinta si omenia se concretizeaza in:

-un pret corect si accesibil, astfel incat tot romanul care are de adus pe cineva drag care a decedat in Italia acasa, sa isi permita acest lucru

-siguranta ca totul va fi bine si ca inmormantarea va avea loc

-cele mai atente ingrijri acordate trupului neinsufletit, chiar daca  nu mai poate sa spuna

-tratarea apartinatorilor cu empatie, cand acestia se supara din nimic si isi ies din fire.

Intre viata si moarte va fi mereu legatura, de aceea cei vii trebuie sa cinsteasca memoria celor morti, iar cei morti traiesc prin cei vii.

Parintii stiu ca misiunea lor pe acest pamant va fi continuta de copiii lor, dupa cum si numele va fi perpetuat.

Suflete calde ca ale romanilor nu se mai gasesc pe intreg globul, de aceea ne aducem mortii acasa, de oriunde s-ar afla, mai ales acum, cand exista firme de servicii funerare care fac totul in numele si pentru defunct si apartinatori.

Timpul nu se opreste in loc si nisipul din clepsidra unora se termina repede-repede de tot.

Oamenii isi pot gasi sfarsitul acasa, in curte sau in gradina, pe stada, in spital sau peste hotare.

Important este sa fie inmormantati crestineste si apartinatorii sa le mentina vie flacara amintirii prin ceea ce fac pentru ei!