Wednesday, 19 June, 2024

Sfaturi pentru a alege tablourile canvas din fiecare camera in conformitate cu regula Feng Shui


Multi oameni cred ca decorarea casei in conformitate cu Feng Shui inseamna plasarea de  mici statui ale lui Buddha, plante de bambus, diferite obiecte in stil oriental si picturi cu imagini orientale. Aceasta imagine este foarte departe de realitate. Pentru ca o locuinta sa atraga energie pozitiva, picturile si obiectele de arta trebuie sa respecte anumite reguli de armonie in functie de fiecare parte a casei, asa ca astazi va vom spune cateva secrete pentru a alege picturile perfecte pentru fiecare camera in functie de regulile Feng Shui. Nu uitati ca puteti alege inclusiv tablouri canvas personalizate, pentru a da un stil si mai interesant interiorului.

# 1 Bucatarie

Deoarece bucataria este un spatiu in care energia apei, prin spalare si frigider, si cea a focului, de la aragaz si cutite (cutitele sunt un simbol al focului, metalul fiind prelucrat la temperaturi ridicate), sunt intotdeauna prezente, cel mai bine este sa adaugati in ea decoratiuni care atrag energia pamantului. Imaginile ar trebui sa fie colorate in gama de galben, rosu si portocaliu, iar daca acestea reprezinta lucruri naturale, cum ar fi fructe, legume, copaci sau ierburi cu atat mai bine.

# 2 Baie

Ce crezi ca ar imbunatati energia din baia ta? Expertii Feng Shui recomanda utilizarea pieselor de arta in gama de culori alb, albastru sau pastelat in toate tipurile lor. Aceste picturi pot avea imagini ale naturii. Unele optiuni sunt pesti colorati, o plaja, marea cu valuri, cerul, iarba sau orice alta imagine naturala care transmite confort si relaxare. De asemenea, pot fi si tablouri personalizate cu imagini proprii, care va aduc amintiri pozitive si voie buna.

# 3 Camera de zi

Faptul ca un living are Feng Shui bun inseamna ca este confortabil, bine luminat, cald si primitor. Unii sugereaza ca, in loc de a plasa mai multe picturi, o oglinda buna sa fie plasata in camera pentru a da sentimentul de profunzime, care este ceea ce stimuleaza miscarea energiilor, dar daca doriti picturi,  aveti grija ca imaginile sa fie unele in care sunt prezenti si oameni si daca acestea sunt in nuante de rosu, portocaliu, galben, verde, maro sau violet, mult mai bine.

# 4 Dormitor

Aveti deja tablouri in dormitor? Daca oricare dintre ele prezinta imagini triste, singuratice, violente sau agresive, atunci este mai bine sa le eliminati si sa le inlocuiti cu altele care transmit relaxare si senzualitate. In ceea ce priveste culorile, se aplica aceeasi regula de armonie si relaxare, incercati ca in picturi culorile predominante sa fie pasteluri.

# 5 Desktop

Nu in ultimul rand, biroul poate fi decorat si tinand cont de aceasta tehnica milenara. Picturile de acolo ar trebui sa arate imagini inspirationale, creative si productive. Ele pot fi, de asemenea, imagini de flori, peisaje sau ceea ce doriti sa realizati in viitor. De exemplu, puteti atarna o imagine a casei  pe care ati dorit intotdeauna sa o aveti si care va va motiva. Culoarea care va va ajuta cel mai mult este violetul, pentru ca este cel care simbolizeaza prosperitatea. Un birou decorat asa, va va aduce o buna concentrare in timp ce lucrati.