Wednesday, 19 June, 2024

Sfaturi utile pentru alegerea mobilierului de gradina


Materialul mobilierului de gradina este o alegere importanta, care va fi conditionata de urmatorii factori:

  • Bugetul. Intre gama de baza mobilier din rasina si cea a metalului exista un abis in ceea ce priveste pretul, dar daca aveti o terasa mare sau un pridvor, va puteti permite cu siguranta unele piese de mobilier pentru a se potrivi;
  • intretineresi renovare. Lemnul si metalul sunt conservate in stare buna cu o anumita intretinere si pot fi reinnoite, dar nu si rasina care odata  ce s-a deteriorat, este irecuperabila;
  • longevitate. cu conditia indeplinirii conditiilor corespunzatoare de intretinere si reinnoire.

Pe cevacecauti.ro poti gasi piese de mobilier, accesorii si multe alte produse pentru casa si gradina ta, care vor respecta toate aceste detalii mentionate mai sus, dar si multe altele, transformandu-se in articole perfecte pentru tine. Tot ce trebuie sa faci este sa selectezi cu mare atentie doar acele piese care corespund preferintelor si cerintelor tale, astfel incat sa poti obtine cele mai bune rezultate si sa ai un spatiu configurat corect, in conformitate cu asteptarile tale.

Stilul conditioneaza, de asemenea, tipul de material pentru a alege, desi puteti selecta intotdeauna mobilier de gradina din materiale sintetice care imita alte nobile, cum ar fi lemnul, mult mai scump.

De asemenea, trebuie sa tii cont de alte criterii, secundare, dar nu mai putin importante, atunci cand alegi mobilier de gradina, piscina sau terasa:

  • Greutate, pentru rezistenta si manipularea vantului. De asemenea, gandeste-te daca vei completa terasa mansardei tale cu un gratar incorporat. Poate ca calculele tale sunt prea optimiste;
  • volumul, daca in timpul iernii aveti de gand sa le depozitati intr-o casa de gradina;
  • elementele care alcatuiesc colectia. Retine ca seria aleasa contine toate piesele de care aveti nevoie. De asemenea, cred ca exista seturi modulare de mobilier de gradina, pe care le puteti configura pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra.

Revizuirea tuturor  pieselor de mobilier de gradina sau terasa

Pentru a nu uita nici un detaliu, vom oferi o trecere in revista a tuturor elementelor de mobila cu care poti decora terasa casei tale intr-un mod placut.

Mese de gradina

Alege un model simplu, patrat sau rotund care sa se potriveasca spatiului terasei tale. Intra si pe oferte casa si gradina si bucura-te de cele mai importante avantaje pe care le poti obtine de acolo.

Canapele de gradina

Canapeaua de gradina, un element preferat printre toate piesele de  mobilier de exterior, este confortabila si garanteaza perioade lungi de petrecere a timpului liber si relaxare. Daca ai spatiu, nu te priva de a te bucura de acelasi confort in exterior ca si in interior. Tu si oaspetii tai veti petrece seri minunate in aer liber.

Hamace, sezlonguri si scaune de plaja sau piscina

Aceste mobilier auxiliar pentru gradina ta va permit sa faceti plaja la usurinta. Hamacele si sezlongurile va permit sa adoptati o pozitie complet inclinata, chiar si culcat, in timp ce scaunele de plaja ofera o pozitie semi-curbata, dar exista din ce in ce mai multe modele pentru toate gusturile.

Umbrele si umbrele de soare

Indiferent daca sunt de dimensiuni mici sau standard, o umbrela de soare clasica sau cu un catarg deplasat sunt esentiale pentru a va bucura pe deplin de mesele de afara si, de asemenea, un complement care imbunatateste decorarea setului de mobilier de gradina.

Perne si alte accesorii

Pernele ofera mobilierului de gradina un confort sporit, mai ales daca mobilierul este din rasina sau metalic. In plus, ele sunt un element decorativ fabulos care va permite sa dati un aer nou spatiului dvs., doar prin schimbarea culorii.