Saturday, 13 April, 2024

Skipperacademy.ro ofera satisfactii si provocare


Plimbarile cu barca sunt interesante si linistitoare pentru iubitorii mediului acvatic. Ambarcatiunea cu motor despica puternic valurile si ochii turistilor romantici urmaresc urmele dantelate lasate de motorul puternic care inainteaza in lichidul albastru. Uneori pe intregul lac sau canal nu este decat o barca, iar daca motorul acesteia nu este zgomotos, in acele momente linistea este deplina si domneste in acel loc.

Uneori, in spatele barcii, in stropii albi si dantelati se vad sarind pesti.

Departe de tarm, omul pluteste peste ape si admira pe rand: salciile pletoase, pasarile de apa care plonjeaza pe oglinda lichida sa pescuiasca si apoi sa zboare, stufarisul si toata vegetatia luxurianta de la tarm.

Pentru intregul grup, cel care conduce ambarcatiunea este eroul zilei.

Dar ce minunat ar fi ca in barca sa fie o pereche de indragostiti, asa cum a plasat in poeziile sale neintrecutul Eminescu! El, posesor al permisului de ambarcatiune obtinut datorita cursurilor organizate de https://www.skipperacademy.ro sa isi conduca iubita departe de ochii lumii, sub mangaierea delicata a razelor lunii si in mijlocul apelor care se prefac ca dorm, sa isi jure iubire vesnica.

Permisul le-ar permite celor doi sa stea pe ape cat doresc, sa prinda momente unice prin frumusetea lor, cum ar fi scenele in care soarele se spala pe ochi in ape dimineata sau se cufunda in mare, sa se spele inainte de culcare.

Ambarcatiunile pot fi atat de bine dotate, incat se poate petrece un concediu de vis pe mare, pe raurile sau fluviile tarii.

Experienta va fi la fel de interesanta cum este cazarea intr-o casa plutitoare. Skipperacademy.ro ajuta persoanele care doresc:

– sa conduca ambarcatiuni moderne pe raurile, fluviile si lacurile tarii sau in Delta Dunarii si in mari si oceane la 6 mile de tarm

– sa comunice prin radio cand se afla in pericol sau cer ajutorul pentru o alta ambarcatiune aflata in pericol

-sa conduca ambarcatiuni cu panze, avand vantul ca aliat.

-sa obtina un permis de conducere a ambarcatiunilor valabil in toate zonele.

Toti cei care viseaza sa isi conduca familiile sau persoanele dragi pe ape in ambarcatiunea proprie trebuie sa reactioneze rapid. Mai sunt 4-5 zile pana la inceperea primului curs de navigatie, iar in martie, cursantii vor sustine proba practica in urma careia vor fi declarati absolventi si vor da examenul de obtinere a permisului de conducere.

Primul modul al cursului este teoretic si se desfasoara online, pe Zoom.  Lectiile incep la 19, 30 ca persoanele care se inscriu sa participe linistite dupa ce se intorc de la serviciu.

In prezent, in lumea intreaga pot fi vazute si admirate femei care conduc tiruri, femei care conduc avioane. De ce nu ar conduce cu aceeasi pricepere si ambarcatiuni?

Grupurile de turisti ar fi incantate sa fie plimbate in rezervatiile din Delta Dunarii de ambarcatiuni conduse de femei frumoase-frumoase.

Lectiile online se bazeaza pe pregatirea temeinica a cursantilor sa faca fata unor situatii neprevazute care apar in timpul navigatiei.

Nu lipsesc nici orele de practica desfasurate pe Lacul Snagov, in anumite perioade. Atat lectiile teoretice, cat si cele practice se desfasoara cu maxima flexibilitate sa nu bulverseze programul obisnuit al cursantului care are si serviciu.

Tarifele sunt accesibile, cursurile interesante si bine structurate, inscrierea se face online ca timpul sa fie economisit in toate situatiile.

Profesorii sunt exigenti in ceea ce priveste pregatirea viitorilor navigatori, dar intelegatori in ceea ce priveste desfasurarea stagiilor de practica stabilite pentru anumite intervale. Cursantii sunt sustinuti de capitanii lor pana la obtinerea permisului de conducere a ambarcatiunii pentru clasa pe care au ales-o.

Permisul clasa A permite conducerea ambarcatiunilor in toate zonele, adica si pe cursul interior al apelor si pe lacuri si in Delta, dar si pe apele marilor si oceanelor.

Cine doreste sa navigheze pe cursul Dunarii de la izvor si pana la varsarea acesteia in mare, adica prin toate orasele europene prin care trece este obligat sa se inscrie si la cursul de comunicatii maritime care este obligatoriu pentru practicarea navigatiei la nivel international.

Obtinerea permiselor de conducere a ambarcatiunilor permit petrecerea unor concedii de vis, vacante atipice pe apele mari si frumoase ale tarii sau ale lumii.

Banatul, zona Mehedintiului, Delta Dunarii sunt regiuni de o frumusete rapitoare incarcate de legenda, adevarate vetre folclorice si comori naturale.

Un permis Clasa A permite autonomie in deciziile privind stabilirea duratei vizitei unor obiective turistice si a numarului de zile petrecut intr-un anumit oras sau intr-o anumita zona.

Clisura Dunarii este un loc de vis pe care nimeni nu are voie sa il rateze.

Bucurestenii sunt norocosi ca practica se desfasoara pe lacul Snagov, foarte aproape de oras, dar cine este motivat sa conduca legal o ambarcatiune se cazeaza la hotel si vine de la marginea tarii, sa nu rateze o asemenea oportunitate.

Informatiile referitoare la desfasurarea cursurilor, la categoriile de permise si la sustinerea examenului de obtinere a permiselor sunt pe site.

Cine doreste informatii in plus poate sta de vorba telefonic sau online cu unul dintre cei care au pus bazele acestei Academii de Navigatie din Romania.

Informatiile dobandite la cursuri sunt utile, permisul de conducere a ambarcatiunilor asigura mobilitatea pe ape si viata va fi mult mai usoara cu detinerea acestui document in buzunar si mai ales cu dobandirea acestor abilitati de viata.

Este cineva in pana de idei privind cadourile de Craciun pe care sa le faca unui adult curajos si aventurier in sensul grozav al cuvantului?

Inscrierea la unul din cursurile organizate de  Skipperacademy.ro reprezinta o provocare care ofera satisfactii maxime. Un asemenea cadou nu poate fi uitat toata viata!