Saturday, 20 July, 2024

Spatii depozitare pentru amintiri


In mediul rural, lucrurile scoase din casa pentru curatenia generala sunt mai usor de adapostit. Exista un sopron, o magazie, in plus, daca nu ploua pot fi acoperite cu o prelata si lasate in curte.

O casa dispune de multe posibilitati de depozitare. Lucrurile mai usoare si fragile se duc in pod, cele robuste pot fi duse pentru scurt timp in pivnita. La oras, curatenia generala este o adevarata provocare, fiindca o camera va fi complet blocata, daca nu se solicita spatii depozitare firmei Boxe-depozitare.

Inghesuirea multor lucruri intr-o camera inseamna distrugerea unora dintre ele, lucruri care pot fi amintiri dragi de la parinti, de la bunici, de la oameni care au plecat de pe acest pamant intr-o lume mai buna.

Uneori oamenii strang vesela in cutii din carton, iar cutiile grele le pun pe fotolii. Sub greutate, fotoliile cedeaza, mai ales ca nu sunt asezate cu picioarele pe pardosela, ci sunt puse la voia intamplarii.

Lucruri casante, fragile sunt puse adesea sub obiecte grele si un lucru este cert: oricat de bine ar fi inchisa usa sau ferestrele care dau spre camera-depozit, praful intra la lucrurile puse acolo la pastrare.

Depozitarea lucrurilor in conditii improprii inseamna pierderea unora dintre ele, imprafosare, deteriorare.

Boxele firmei prezentate mai sus sunt special amenajate si spatioase si in ele covoarele, scaunele tapitate, cartile valoroase vor sta la adapost, ferite de praf, de igrasie de mirosuri dubioase si de microbi.

Spatiul de depozitare oferit de firma Boxe-depozitare este ideal deoarece:

-este inchis si nu intra praful, rozatoarele, furnicile sau alti daunatori in el. In pivnita sau in magazie ar fi existat pericolul ca tablourile foarte scumpe sa se umple de mucegai, covorul din matase, care isi schimba culoarea dupa lumina solara sa fie ros de soareci, iar cartile scumpe la fel. Aici aceste riscuri se exclud, de aceea obiectele foarte valoroase material si sentimental vorbind trebuie aduse in aceste boxe sigure.

-sistemul de aerisire naturala este eficient. Cand multe obiecte stau inchise in acelasi loc, ele prind un miros de aer inchis. Nu este cazul lucrurilor din boxa, fiindca aerul circula si se reimprospateaza in mod natural, chiar daca persoana care a depozitat obiectele nu are timp sa treaca si sa aeriseasca.

-lemnul din care sunt facute boxele a fost tratat cu substante ignifuge. Daca prin absurd izbucneste un incendiu, peretii boxei functioneaza ca niste bariere eficiente.

-nisipul functioneaza ca izolant, in timp ce fundatia din beton nu permite accesul rozatoarelor in boxa respectiva.

-exista o singura cheie pentru fiecare boxa, cheie care se inmaneaza celui care inchiriaza spatiul respectiv.

In privinta conditiilor prevazute in contractul de inchiriere, nu sunt imposibile. Contractul dintre firma si solicitantul spatiului de depozitare se face pe o luna, dar in momentul achitarii chiriei se mai solicita garantie pentru o luna. Nu exista comisioane ascunse sau alte costuri suplimentare.

Costul total al inchirierii unei boxe in care se depoziteaza mobila din 1-2 camere pentru o luna este de 400 de lei, fiind inclusa si garantia.

Inchirierea unei boxe pentru lucrurile din 2-3 camere costa 800 de lei pe luna, garantia fiind inclusa.

Patutul primului copil, costumul de la botez, lumanarile de la cununie si hainele purtate la cununie, jucariile celor mici nu sunt amintiri la care se poate renunta, nici care sa fie aruncate intr-un spatiu in care s-ar putea deteriora.

Aceste amintiri scumpe fac banii dati pe spatiul de depozitare.

Cineva care a strans toate lucrurile care i-au marcat viata si se muta in alt aparatament nu trebuie sub nicio forma sa renunte la ele.

Bucurestenii ar trebui sa fie plini de recunostinta ca au la dispozitie aceste spatii care le fac mutarea dintr-un loc in altul mai usoara, fie ca este vorba de  o familie, fie ca este vorba de o cladire plina de birouri, cu zeci sau sute de salariati.

Pozele din galerii surprind boxele, curatenia exemplara din ele, precum si incadrearea pieselor de mobilier in acest spatiu.

Canapelele, fotoliile nu mai necesita sa fie demontate si aduse in aceasta boxa in pachete, ci pot fi depozitate intregi.

Depozitul constituit din zeci de boxe este supravegheat video, prin urmare nimeni nu poate fura sau distruge lucrurile.

In aceste spatii pot fi pastrate cu grija si instrumente muzicale sensibile carora nu le-ar prii sa fie aruncate de colo-acolo sau tinute intr-un loc cu praf si igrasie. Oamenii au impresia ca daca acopera pianul cu o bucata de panza, praful nu mai ajunge la clape si mecanisme. In realitate, praful se strecoara si pe sub usa si prin gaura cheii.

Pe site, alaturi de prezentarea completa a serviciilor, vizitatorul gaseste si sfaturi utile legate de mutarea dintr-o locuinta in alta

si de felul in care trebuie sa fie protejate bunurile.

Firma ce ofera spatii de depozitare generoase ca dimensiune si conditii si sigure colaboreaza cu firma ce asigura mutarile bucurestenilor Engineer Moving pe care o recomanda celor nevoiti sa elibereze urgent o locuinta.

Salariatii de la Engineer Moving sunt specializati in mutari, prin urmare pot ajuta la: demontarea mobilei si ambalarea componentelor in cutii sigure, ambalarea obiectelor fragile, chiar a obiectelor de patrimoniu, manipularea acestora, incarcatul masinilor si descarcatul acestora la boxe.

Este bine sa fie un specialist in mutari cand sunt asezate obiectele in masina, fiindca el va sti cum sa procedeze, sa nu se inregistreze pierderi sau deteriorari.

Mutatul este o etapa complexa din viata unei familii si stresanta, daca protagonistii nu inchiriaza spatiu potrivit de depozitare si nu solicita ajutor firmei care se implica in ambalarea lucrurilor, manipularea lor si incarcarea descarcarea in masini.