Tuesday, 18 June, 2024

SRZ Powdercoating inseamna jante sanatoase


Fiecare componenta a unei masini este importanta, iar daca una minuscula nu este functionala, intregul sistem are de suferit. Motorul produce energie, rotile asigura deplasarea pe sosele, in timp ce jantele asigura legatura dintra cauciucuri si masina.

Caroseria asigura si ea confortul si siguranta celor din masina in trafic.

Privitorii care nu stiu toate acestea evalueaza fiecare piesa a masinii din punct de vedere estetic. Este important ca o masina sa fie vopsita intr-o culoare placuta, jantele sa straluceasca de curatenie, iar rotile sa fie si ele aproape noi, dar si mai important este ca aceste componente sa fie realizate din cele mai bune materiale si in stare perfecta de functionare.

Rotile sunt neobosite si alearga pe soselele tarii. Uneori ele merg linistite pe autostrada, dar sunt obligate sa treaca si peste gropi si pietris cand drumurile sunt in stare precara.

Asa se stramba jantele. Multi factori contribuie la deformarea lor: viteza, asfaltul de proasta calitate care se inmoaie, denivelarile facute de tirurile grele care trec in mare viteza.

Tocmai de aceea, jantele trebuie sa fie facute din materiale rezistente si flexibile in acelasi timp si aspectul lor frumos nu este prioritar.

Nu este in regula ca o masina sa circule cu viteza alaturi de alte masini, avand jantele strambe sau pe punctul de a se rupe. In prezent, nu mai este valabila nici scuza ca nu se gasesc jante potrivite pentru o anumita marca de masina, fiindca SRZ Powdercoating reconditioneaza jante de orice fel, facandu-le sa para ca noi.

Reparatiile se fac de catre profesionisti cu aparatura de ultima generatie, astfel ca in cel mai scurt timp, jantele cu zgarieturi, lovituri puternice si indoituri vor arata ca noi.

Atelierul firmei prezentate mai sus poate reconditiona jante din otel  si din aliaje si la cererea clientului le poate face sa arate ca noi, reparatiile fiind insotite de: îndreptare/roluire,  sudură,  vulcanizare si Diamond Cut.

Site-ul firmei ii permite solicitantului sa nu faca un drum la sediul firmei sa se intereseze de serviciile oferite sau sa se programeze, mai ales pe caldura si avandu-se in vedere cat de pretios este timpul fiecaruia.

Vizitatorul care intre pe site gaseste toate informatiile necesare referitoare la:

-tipul de servicii pe care le are la dispozitie;

-importanta jantelor in deplasarea masinii;

-preturile serviciilor care sunt afisate cu maxima transparenta

-datele de contact la care se fac programarile.

Din respect pentru clienti si pentru ca le place sa faca lucrurile perfect, specialistii firmei SRZ Powdercoating vopsesc jentile reconditionate.

Sablarea se face cu un dispozitiv special si cu nisip foarte fin, sa nu zgarie suprafetele. Indreptarea este realizata la rece in acest atelier, cu masina hidraulica, sa nu se afecteze structura materialului.

Fisurile sau zgarieturile mai mari sau mai mici sunt acoperite prin sudura locala in mediu protejat. Exista articole pe site care detaliaza fiecare serviciu ca solicitantul serviciilor sa decida in cunostinta de cauza.

Ar fi fost pacat ca jantele putin zgariate sau fisurate sa fie aruncate, din moment ce reconditionate devin mai rezistente, avand o durata mai mare de viata!

O janta trebuie sa functioneze perfect si sa arate perfect pentru ca intregeste aspectul masinii. O masina lasata in parcare poate fi analizata de un ochi critic cu atentie, iar nota o primeste proprietarul.

Pe site exista de asemenea un calculator preturi care ajuta clientul sa estimeze costul total al serviciilor solicitate. Pretul variaza in functie de:

-materialul din care este facuta janta;

-diametrul acesteia.

Multe companii care asigura transportul in comun in tara sau in afara ei, transportul de marfuri colaboreaza cu SRZ Powdercoating pentru reconditionarea jantelor, iar lista colabotarorilor este si ea plasata la loc vizibil pe site.

Exista de asemenea o galerie foto in care vizitatorul site-ului poate vedea munca specialistilor acestui atelier. La atelierul din Drumul Bercenarului nr. 4

sector 4, Bucuresti se lucreaza intens si calitatea serviciilor este excelenta.

De luni pana vineri, clientii se pot programa in intervalul 10-18, iar sambata de la 10-14. Intrebarile sau solicitarile de programare se pot adresa telefonic, prin intermediul adresei de e-mail sau, si mai simplu, cu ajutorul formularului de comanda.

Un alt serviciu util care poate fi solicitat este si cel de vopsire etrieri, prin aceasta operatiune  evitandu-se ruginirea acestor piese care acumuleaza praf si noroi din cauza franarilor repetate.

Existenta unui astfel de atelier in Bucuresti bucura posesorii de masini mari si mici, fiindca nu mai sunt nevoiti sa cumpere jante tot timpul si sa le inlocuiasca pe cele zgariate sau strambate putin.

Acum lucrurile sunt mult mai simple. Posesorul masinii intra pe site, solicita o programare cu ajutorul formularului si se prezinta la atelier in ziua stabilita.

In cel mai scurt timp va avea jante care par ca noi si care vor contribui la deplasarea confortabila pe sosele.

Oare ce s-ar face omul modern fara masina, fiindca a devenit atat de dependent de ea?

Sigur ca are si masina nevoile ei, dar autonomia deplasarii este un privilegiu care merita toti banii.

Jantele care pot fi vazute stralucind in trafic, in timp ce se invartesc, proaspat vopsite, impecabile au trecut pe la acest atelier. Chiar daca posesorul masinii cumpara jante noi, sub nicio forma sa nu le arunce pe cele vechi, fiindca face mare risipa si va regreta gestul sau.

Jantele acelea pot fi aduse la atelier si tinute de rezerva intr-un garaj sau depozit, iar la vremea potrivita, scoase din acel loc si utilizate.

Masina trebuie sa fie la fel de ingrijita ca omul, fiindca ofera familiei confortul de care are nevoie si o ajuta sa castige timp.