Wednesday, 19 June, 2024

Tabla magnetica, o optiune… ancorata in anul 2022, pentru scoli si licee!


Tehnica evolueaza cu pasi repezi, societatea in sine traversand transformari in toate structurile. Procesul evolutiei se remarca si la nivelul produselor de afisare si comunicare. Tabla traditionala, cu care s-au obisnuit elevii, a trecut prin multe modernizari pentru a fi in pas cu noile standarde. Acum tabla magnetica castiga teren din ce in ce mai mult, fiind foarte practica si usor de utilizat. Nici profesorii si nici elevii nu se mai murdaresc de praful de creta, iar buretele imbibat in calcar nu mai starneste alergii nimanui.

tabla magnetica

Tabla cu suprafata magnetica ofera un mediu de lucru elegant si modern. Se pot achizitiona in diverse marimi pentru a se integra perfect salilor de clasa. Fie ca sala este de mici dimensiuni, fie ca dispune de un spatiu generos, marimile furnizate de producatori pot acoperi cu usurinta suprafetele dorite. Se fixeaza rapid pe perete si nu incomodeaza deloc circulatia. Vestitele batoane de creta sunt acum inlocuite de markere, iar buretii imbibati in apa sunt inlocuiti de buretii uscati, special adaptati pentru stergerea markerelor.

Un mediu de educatie modern

Pe www.viamond.ro vei gasi produse profesionale realizate de producatori de top, precum: Smart, Magnetoplan, Optima si Office. Achizitioneaza o tabla Magnetoplan sau Smart si vei primi cadou un set de markere pentru scris, impreuna cu un burete. Tabla magnetica poate fi utilizata in varianta clasica, dar si in varianta moderna, cu posibilitatea de a fi conectata la dispozitive electronice pentru salvarea informatiilor.

In anul 2022, comunicarea trebuie sa fie usoara, iar mijloacele de afisare si prezentare indeplinesc acest deziderat. Orele de curs devin mai atractive atunci cand este utilizata o tabla magnetica moderna ce permite interactivitatea. Orice institutie de invatamant poate beneficia de gama bogata de modele existenta pe piata. Se poate opta pentru tabla cu rama de lemn sau aluminiu, whiteboardul mobil, whiteboardul magnetic rotativ cu doua fete, whiteboardul triptic sau modelul magnetic de sticla in diverse culori.

Modele ecologice, de ultima generatie

Pentru cei carora inca le mai place sa scrie cu creta, exista tabla scolara magnetica Magnetoplan, care permite utilizarea cretei ecologice si stergerea cu buretele uscat. Pe suprafata acesteia se pot folosi si magneti divers colorati, contribuind la un mod eficient de prezentare si comunicare in scoli si licee.

Tabla magnetica liniata tip dictando sau matematica este ideala pentru a scrie cat mai organizat. Poate fi prinsa pe perete cu ajutorul unor coltare metalice, cu dibluri si suruburi cu sistem de autofiletare. Este prevazuta cu suport pentru creta, este incasabila la socuri punctuale si are termen de exploatare nelimitat pentru suprafata ceramica.

Tabla interactiva

O modalitate excelenta de a atrage elevii si de a le oferi un mediu de educatie apropiat generatiei lor consta in montarea modelului de tabla interactiva IQBoard Dual Touch. Aceasta reprezinta solutia ideala atat pentru invatamantul prescolar, primar, gimnazial sau liceal, cat si pentru invatamantul universitar. Posibilitatea de navigare pe internet si rularea oricarei resurse multimedia cresc interactivitatea si nivelul de predare. Procesul didactic este eficientizat cu ajutorul acestui model care permite lucrul simultan a pana la 2 utilizatori.

Scoala poate fi si distractiva cu tabla magnetica potrivita. Copiii sunt mereu incantati de tehnologia moderna si sunt atrasi de spatiile curate, aerisite si amenajate corespunzator.