Wednesday, 12 June, 2024

Tips&tricks: de ce să investești într-un acoperiș fălțuit?


Învelitoarea unei case poate fi asemănată foarte ușor cu semnătura ta personală. Este vorba despre un produs care definește o locuință și, în același timp, care îi oferă rezistența necesară în timp.

De aceea, recomandat este să iei în calcul un acoperis faltuit de calitate, al cărui durată de viață ajunge chiar și la peste 20 de ani, mai ales dacă îl întreții în mod corespunzător!

Acoperiș fălțuit – o învelitoare de calitate pentru casa ta!

Tabla fălțuită a fost concepută pentru a fi folosită atât pentru casele rezidențiale, cât și pentru clădirile de patrimoniu ori pentru spațiile comerciale. Optând pentru acest produs, vei avea parte de rezistență la intemperii, dar și la fenomene meteo extreme. De exemplu, este dovedit faptul că tabla fălțuită rezistă foarte bine la vânturi puternice, la ploi torențiale, la îngheț, dar și la schimbări bruște de temperatură fără a-și schimba proprietățile sau culoarea.

Alegi dintr-o gamă variată de culori

Din punct de vedere cromatic, te poți orienta spre una din multiplele culori pe care le ai la dispoziție, în funcție de felul în care îți dorești să arate casa ta. Maro, negru sau gri – iată doar câteva dintre variantele interesante! Ține cont, însă, și de nuanța și textura gardului, dar și de culoarea ferestrelor și a ușii de la intrare, pentru a contura o imagine de ansamblu plăcută și unitară!

Montaj fără șuruburi și cuie

Datorită modului în care este concepută, tabla fălțuită poate fi montată fără a fi nevoie nici de cuie, nici de șuruburi. Asta înseamnă că învelitoarea nu va fi perforată deloc. Tabla fălțuită se aplică doar cu ajutorul unor cleme de îmbinare, transformând procesul de montaj într-unul mult mai simplu decât în cazul altor produse.

Indicat este să lași partea de montaj în seama unor experți: aceștia dispun de experiență și de uneltele potrivite pentru a aplica tabla pe casa ta. La final, rezultaltele vor fi excelente!

Tabla fălțuită poate fi aplicată chiar și pe pante foarte mici

Dacă spațiul de care dispui nu îți permite să ai o pantă mare pentru acoperiș, nu-ți face griji: tabla fălțuită poate fi aplicată chiar și pe pante mici, de până la 4 grade. Astfel, vei obține o învelitoare optimă, care să îți ofere toate avantajele de care ai nevoie!

Un acoperiș prietenos cu mediul înconjurător

Pe lista motivelor pentru care mai este recomandat să te orientezi către un acoperiș din tablă fălțuită se numără și faptul că acesta este prietenos cu mediul înconjurător. Realizată cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generația, tabla este obținută din ingrediente bio, iar astfel resursele naturale nu sunt puse în pericol. Cât despre culoarea aplicată pe tablă, ea este obținută din ulei de rapiță, o componentă ecologică foarte des utilizată în prezent.

Poți comanda foarte ușor tabla de care ai nevoie

Nu în ultimul rând, tabla îți este la îndemână online. Pe Internet poți studia inclusiv culorile pe care le ai la dispoziție, iar după plasarea unei comenzi vei primi acasă produsele de care ai nevoie, alături de accesoriile necesare pentru montaj!

Acopero.ro îți este alături pas cu pas atunci când vrei să te bucuri de o învelitoare nouă! Locuința personală trebuie să fie spațiul cel mai drag ție, unde să te simți confortabil și în siguranță. De aceea, investește într-un acoperiș din tablă fălțuită sau tabla dublu faltuita și bucură-te pe termen lung de toate avantajele anterior menționate! Nu ezita să alegi o culoare îndrăzneață, care să te reprezinte, pentru a aduce casei un plus de vitalitate!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: +40749266014