Saturday, 20 July, 2024

Top 3 avantaje importante ale casetelor luminoase


Casetele luminoase au fost intotdeauna unele dintre cele mai eficiente si la moda mijloace de publicitate pentru afaceri. Indiferent cate alte surse de publicitate exista si cate noi apar odata cu dezvoltarea tehnologiilor, publicitatea prin casete luminoase continua sa capete importanta in sfera marketingului.

Casetele luminoase atrag un numar mare de clienti si au ca rezultat o crestere semnificativa a vanzarilor. Astfel, poti ajunge la un numar mai mare de oameni si poti lasa o impresie de lunga durata. Chiar si in era digitala actuala, acest tip de reclama este foarte utilizata si s-a dovedit a fi extrem de succes.

Casetele luminoase ofera o modalitate vibranta de a-ti promova afacerea, deoarece acestea atrag cu adevarat atentia clientilor tai. Daca optezi pentru casete luminoase, poti afisa orice imagine: o fotografie publicitara a celui mai recent produs al tau, un anunt cu ofertele speciale actuale, un meniu pentru a atrage trecatorii in afara unui restaurant. O caseta luminoasa este un grafic de orice dimensiune care este iluminat din spate si incadrat intr-o unitate. Deoarece este iluminata din spate, creeaza un efect vizual dinamic care poate fi folosit chiar si in conditii de iluminare ambientala scazuta, pentru a iesi in evidenta.

Odata cu progresele recente ale tehnologiei, casetele luminoase devin din ce in ce mai populare si au cateva avantaje semnificative:

1. Vizibilitate mai mare

Publicitatea este menita sa fie observata – daca nu este vizibila, atunci nu are rost sa incepi campanii de promovare. Casetele luminoase sunt grozave pentru acest lucru, deoarece sunt foarte vizibile fara niciun efort. Ochiul uman este atras in mod natural de lumina, asa ca nu exista nicio sansa ca oamenii sa rateze casetele luminoase pe care le afisezi.

Datorita vizibilitatii de la distanta pentru casete luminoase, compania ta va fi in centrul atentiei. Acest lucru elimina cel mai mare obstacol in calea unei companii sa castige noi clienti – vizibilitatea scazuta.

Casetele luminoase ii ajuta pe oameni sa gaseasca imediat afacerea ta, fara a fi nevoiti sa mearga inainte si inapoi pe aceeasi strada sau magazin, ceea ce ii poate determina pe multi sa se razgandeasca cu privire la a face afaceri cu tine.

Comandand casete luminoase personalizate vei avea un avantaj suplimentar fata de alte tipuri de reclame, oferind cele mai atragatoare reclame pentru marca ta.

Sa presupunem ca ai deschis o afacere. Acum, ar trebui sa anunti oamenii despre asta prin casete luminoase. Oamenii nu vor putea niciodata sa-ti identifice compania fara acestea. Cu ajutorul casetelor luminoase personalizate poti informa lumea despre afacerea ta. Pozitioneaza-ti caseta luminoasa intr-o locatie privilegiata care nu poate fi trecuta cu vederea si cu siguranta iti vei lasa amprenta si vei avea o vizibilitate mai mare.

2. Casetele luminoase iti ajuta afacerea sa arate mai profesional

Intr-o piata atat de diversa, cu atat de multe optiuni, oamenii isi bazeaza adesea selectia pe cat de profesional arata un brand. Ai nevoie de casete luminoase pentru a iesi din multimea concurentei. Semnalizarea este prima sursa de comunicare cu potentialii tai clienti. Prin urmare, ar trebui sa lasi impresia unei companii care ofera servicii calitative pentru a-i face sa te aleaga.

Casetele luminoase ii face pe oameni sa creada ca, daca unei companii ii pasa suficient de aspectul marcii lor, atunci le pasa la fel de mult de calitatea serviciilor pe care le ofera. Acest lucru ii determina sa aleaga acea companie cu asigurarea ca vor primi servicii calitative.

De asemenea, poti alege casete luminoase cu o singura fata sau cu doua fete. Semnul cu doua fete poate avea dubla iluminare, care este egala cu dublarea vizibilitatii. Deci, oamenii iti observa logo-ul tau sau mesajul tau de pe ambele parti si nu exista nicio sansa ca semnul tau sa treaca neobservat. Vei arata profesional si vei atrage mai multi clienti.

3. Casetele luminoase creeaza publicitate non-stop

Daca reclama potrivita este cheia succesului, atunci publicitatea prin casete luminoase este cea mai eficienta modalitate de a o obtine.

Chiar si noaptea, cand compania ta este inchisa, casetele luminoase de exterior vor continua sa iti promoveze marca pentru oricine se afla in jur. Casetele luminoase fixate pentru orice locatie comerciala vor atrage oamenii la sediul tau 24/7. Cand isi amintesc logo-ul marcii, incep automat  sa-si aminteasca si marca. Ori de cate ori oamenii se afla in preajma companiei tale, ei se vor vedea casetele luminoase si isi vor aminti de compania ta.

De asemenea alegerea de casete luminoase personalizate creeaza curiozitate in randul oamenilor. In fiecare zi, mii de oameni pot trece pe langa semnalizarea ta. Asadar, ai la indemana o modalitate simpla de a-ti promova marca si de a atrage potentiali clienti.

Adaugarea de casete luminoase in zonele pe langa care trec multi oameni, cum ar fi vitrina magazinului tau sunt zone grozave pentru a le amplasa. Aceasta strategie poate aduce noi clienti in timp ce permite lumii sa stie ca magazinul tau exista.

Mesajele afisate trebuie sa fie bine gandite. Daca intentionezi sa instalezi casete luminoase in exterior, trebuie sa iei in considerare faptul ca acestea trebuie proiectate pentru a rezista la elemente precum vantul, ploaia, soarele, etc.