Wednesday, 02 December, 2020

Top 5 avantaje ale tamplariei din aluminiu


Top 5 avantaje ale tamplariei din aluminiu

Planuiesti sa instalezi un nou set de ferestre si usi pentru casa ta in viitorul apropiat? Daca ai auzit pana acum despre tamplaria din aluminiu, dar nu stii ce anume o diferentiaza de restul materialelor, mai jos gasesti o lista cu avantajele de baza oferite de aceasta: 

  1. Performanta termica:

Ferestrele si usile din aluminiu contribuie la o izolare termica si fonica excelenta, care respecta reglementarile actuale ale cladirilor. Eficienta performantei termice a aluminiului este comparativ mai mare decat cea a lemnulul sau PVC-ului. 

Un cadru din aluminiu performant este capabil sa depaseasca standardele de eficienta energetica si poate aduce imbunatatiri majore in cazul pierderilor de caldura prin ferestre cu 60%.

  1. Durabilitate si intretinere redusa:

Ferestrele si usile din aluminiu sunt robuste si practic nu necesita intretinere datorita proprietatii rezistente la coroziune a acestui material. De asemenea, sunt rezistente la intemperii in conditii de mediu dure. 

Spre deosebire de multe alte materiale, tamplaria din aluminiu dispune de aplicatii care nu se vor umfla, crapa, diviza sau deforma in timp si asigura o durata de viata extinsa a produselor.

  1. Accesibilitate

Comparativ cu alte optiuni de tamplarie, produsele confectionate din aluminiu sunt semnificativ mai putin costisitoare. Acestea ofera o solutie puternica si economica pentru orice aspect domestic si comercial. Aluminiul este de 3 ori mai puternic decat PVC-ul si de 4 ori mai puternic decat lemnul. Astfel, aluminiul este o optiune ideala si rentabila pentru aplicatiile interioare. 

  1. Flexibilitate de proiectare:

Aluminiul ofera flexibilitate de proiectare, care este limitata doar de imaginatia proprietarilor. Rezistenta si flexibilitatea metalului ii permit sa fabrice orice produs in conformitate cu specificatiile personalizate. Astfel, tamplaria din aluminiu ofera o gama nesfarsita de optiuni de personalizare pentru prorpietarii de case. 

  1. Prietenos cu mediul inconjurator

Aluminiul este un material durabil din punct de vedere ecologic, acesta ofera una dintre cele mai mari rate de reciclare comparativ cu orice alt metal. Procesul de reciclare a aluminiului necesita doar cinci procente din energia initiala de prelucrare. Aceasta proprietate inerenta il diferentiaza de alte materiale de constructii si intareste semnificativ acreditarile sale durabile.

Asadar, acesta a fost principalele 5 avantaje ale tamplariei din aluminiu. Instalarea ferestrelor si usilor din aluminiu iti vor face casa sa arate mai primitoare si, bineinteles, va economisi bani pentru facturile de energie pe termen lung. 

Unde gasesti aceste materiale? Pe www.construiesti.com vei descoperi o gama larga de materiale de constructii, atat pentru aplicatiile interioare, cat si pentru cele exterioare. De asemenea, aici vei intalni o echipa de meseriasi cu experienta, pregatiti sa iti ofere o mana de ajutor pentru finalizarea proiectelor tale!