Saturday, 20 July, 2024

Un apartament rond OMV Pipera poate fi locuinta visurilor tale!


Toti ne dorim stabilitate si o locuinta frumoasa. In ziua de azi este mai usor si mai simplu ca niciodata sa cumperi prima casa. Avand in vedere piata imobiliara din Romania care este intr-o continua expansiune si dezvoltare, ofertele sunt favorabile, iar apartamentele oferite vin dotate cu cele mai bune materiale si facilitati.

Pentru cei care doresc sa fie mereu in centrul actiunii, un apartament rond OMV Pipera reprezinta locuinta ideala, deoarece este situat intr-o locatie cheie, aproape de mall, statie de metrou, dar si magazine si farmacii de cartier.

Ivory Residence ofera mai multe tipuri de locuinte care se impart in:

-Apartament de tip studio care au suprafete incepand de la 37 mp utili pana la 50 mp utili;

-Apartamente cu doua camere care au suprafete incepand cu 55 mp utili pana la 83 mp utili;

-Apartamente cu trei camere ce ofera o suprafata de suprafata de 84 mp utili.

De ce este benefic sa cumperi de la Ivory Residence?

Intregul ansamblu rezidential este racordata la toate retelele de utilitati ale orasului cum ar fi apa, canalizare, curent si reteaua de gaz. Spre deosebire de alte cartiere rezidentiale unde panorama este blocata de alte cladiri, aici la Ivory Residence locatarii se bucura de spatii verzi, zone de relaxare pe o suprafata de aproape 2 hectare  din cele 6 hectare. Adica un total de 20.000 mp de zone verzi! Nu in ultimul rand preturile extrem de accesibile fac ca Ivory Residence sa fie o zona atat pentru tinerii aflati la achiztionarea primei locuinte, cat si pentru familiile cu mai multi copii care doresc siguranta si confort.

Ce alte beneficii aduc apartamentele de la Ivory Residence?

Cand achizitionam o locuinta materialele cu care a fost finisat apartamentul reprezinta un aspect la fel de importanta preucm fundatia cladirii. In cazul acesta toate apartamentele de la Ivory Residence sunt finisate cu parchet Egger de 10 mm, gresie Marazzi, pereti interiori cu diafragme de beton si caramida 30 cm, usi intrare metalice marca Pinum, usi interior de inalta calitate Pinum. De asemenea, si tamplaria este din PVC Veka Softline 76 cu 5 camere, geam tripan feronerie Axor pentru rezistenta sporita si pentru eliminarea sunetului din exterior.

Centrala termica Immergas ofera randament sportiv si consum redus, iar obiectele sanitare sunt de la producatorul renumit Roca. In baie si bucatarie gasim Baterii Kludi, aer conditionat Mitsubishi pentru confort termic chiar si in cele mai toride zile de vara, iar pentru a facilita accesul la nivelele superioare din cladire fiecare complex beneficiaza de lifturi Schindler fiind  2 lifturi pe scara.

A fi aproape de actiune inseamna ca totul este literalmente la usa ta, de la baruri si restaurante la pub-uri si teatre, facilitati sportive si parcuri. Ansamblul este pozitionat in zona Pipera, foarte aproape de rondul de la OMV, in spatele reprezentantei Toyota si are 3 cai de acces catre Bulevardul Pipera. Este o atmosfera total diferita de o casa din suburbii si multi oameni vor sacrifica cu bucurie spatiul pentru mai mult confort. In plus, locuitorii apartamentelor folosesc din ce in ce mai mult spatiile publice ca extensii ale casei lor. Cand vine vorba de un apartament, asteptati-va la mai putina intretinere decat la o casa. In primul rand, tind sa fie mai mici, ceea ce inseamna mai putina intretinere si curatare mult mai rapida. In noile cartiere rezidentiale, ar trebui sa insemne, de asemenea, ca va mutati intr-o unitate nou-nouta construita conform celor mai recente cerinte si standarde de siguranta si constructie. In plus, fara gradina nu va exista plivitul sau tunderea gazonului – intretinerea oricaror zone verzi comune este responsabilitatea revine administratiei. Complexele de apartamente pot veni cu facilitati la care aveti acces, in calitate de rezident al cladirii. Lucruri precum piscine, sali de sport, terase de pe acoperis si sali de divertisment sunt comune, dar unele cladiri vor oferi si servicii de ingrijire a copiilor, ingrijire a animalelor de companie, spalatorie sau spalatorie auto. Folosirea acestor zone comune poate fi o modalitate excelenta de a intalni si vecinii.

Spatiile mai mici inseamna ca proprietarii de apartamente tind sa detina mai putin si sa foloseasca mai putina incalzire si aer conditionat. Proprietarii de apartamente pot beneficia si de activitatile de incalzire si racire ale vecinilor lor, prin peretii comuni. Pe langa asta, din ce in ce mai multe blocuri de apartamente sunt construite avand in vedere durabilitatea si rezistenta.

Dupa cum sa mentionat mai sus, un apartament este probabil mai ieftin decat o casa in aceeasi zona. Avand un spatiu mic inseamna ca costurile cu energie sunt probabil mult mai mici. De asemenea, este posibil sa se reduca utilizarea masinii, deoarece multe apartamente se afla in zone in care mersul pe jos si transportul public este o optiune fezabila.

Viata in apartament ofera cateva beneficii minunate si este cu siguranta un stil de viata care merita luat in considerare – in saptamanile urmatoare, vom arunca o privire asupra avantajelor si dezavantajelor achizitionarii de apartamente neconforme, spre deosebire de locuinte stabilite. Ansambulul rezidential Ivory Residence este o solutie foarte buna pentru cei care se gandesc sa cumpere prima locuinta sau pentru cei care doresc sa se mute intr-o zona deosebita. Aici locatarii beneficiaza de siguranta, spatii verzi si locuinte de calitate finisate cu cele mai bune materiale !