Sunday, 14 April, 2024

Un cuptor electric Albatros a35w2 este o alegere accesibila pentru nevoile dumneavoastra


Dezvoltarea tehnologica din ultimul secol ne ajuta in ziua de astazi sa ne bucuram de o viata mai confortabila, mai sanatoasa, mai simpla si mai buna in general. Inclusiv in bucatarie, exista o multime de dispozitive de care nu ne putem lipsi in prezent, fie ca este vorba despre frigidere, coptoare, plite, chiuvete si lista poate continua.

In mod sigur, nu ne-am putea imagina viata fara electrocasnicele si accesoriile din bucatarie pe care le utilizam in ziua de astazi.

Marea majoritate a electrocasnicelor le folosim in bucatarie pentru a putea gati toate felurile de mancare pe care le dorim, avand posibilitatea de a intinde mese delicioase fie pentru noi si familia noastra, fie pentru acele momente in care avem musafiri. Totusi, impreuna cu frigiderul, un cuptor si o plita sunt electrocasnice care nu trebuie sa lipseasca din nici o locuinta moderna in ziua de astazi.

Un cuptor este esential in orice bucatarie, dar exista o multime de factori diferiti pe care trebuie sa ii luati in considerare inainte de a face o achizitie. Un cuptor este o investitie serioasa si care trebuie sa fie de durata, asa ca trebuie sa va cunoasteti nevoile si sa puteti gasi tipul de cuptor pe care il cautati.

In functie de utilitatile pe care le aveti acasa, puteti alege fie un cuptor pe gaz, fie un cuptor electric. Fiecare tip de cuptor in parte, are avantajele sale si poate fi potrivit sau nu in functie de nevoile si posibilitatile pe care fiecare familie in parte le are.

Beneficiile unui cuptor electric includ capacitatea de a gati la o caldura mai mare si care este dispersata mult mai uniform in comparatie cu un cuptor pe gaz.

Cuptoarele electrice sunt de obicei putin mai ieftine decat cele pe gaz. De asemenea, au o caldura uniforma si uscata – ceea ce le face ideale pentru coacere si prajire si sunt usor de intretinut si curatat. Daca ati incercat vreodata sa curatati interiorul unui cuptor cu gaz, s-ar putea sa apreciati minunile unui cuptor electric usor de curatat!

Un cuptor electric cu functionalitati excelente si care este disponibil la un raport calitate/pret extrem de avantajos, este acel cuptor electric Albatros a35w2.

Un astfel de cuptor seamana in aparenta cu un cuptor cu microunde, insa, bineinteles, functiile lor fiind complet diferite. Exista foarte multe tipuri de cuptoare electrice de acest fel, unele avand doar simpla functie de cuptor, altele fiind dotate cu una sau doua plite electrice. In mod sigur, cea mai buna investitie este reprezentata de un cuptor electric care dispune si de acele plite, astfel incat pachetul sa fie unul complet si sa aveti posibilitatea de a gati orice fel de preparate alimentare.

Modelul de cuptor electric Albatros a35w2 mentionat anterior, dupa cum ii sugereaza si denumirea, are o capacitate de 35 de litri. Puterea maxima pe care o ofera acest model de cuptor electric, este de 1500 de W. Principalele functii constau in controlul de temperatura de la 90 si pana la 230 de grade Celsius, modul pentru avertizare sonora in momentul finalizarii programului selectat, dispunerea uniforma a 4 elemente din inox ce au rolul de incalzire, selector cu 4 functii, gratar din inox, tava pentru colectarea reziduurilor si bineinteles tava pentru gatit.

In ceea ce priveste ingrijirea unor astfel de electrocasnice, in mod sigur discutam despre un avantaj. Curtarea unui cuptor electric este foarte usor de realizat si produse simple de curatenie. Din fericire, astfel de cuptoare electrice au o suprafata smaltata care rezista foarte bine la ardere si la crearea de depunei uleioase. Dupa cum am mentionat, curatarea se poate realiza cu orice detergent si cu un burete simplu, cu mentiunea de a nu se actiona cu partea abraziva.

In momentul in care sunteti in cautarea unui cuptor electric, este foarte important sa stiti cu exactitate care va sunt nevoile. Trebuie sa acordati o mare atentie functiilor pe care viitorul cuptor trebuie sa le aiba, trebuie sa tineti cont de dimensiuni, de putere si inclusiv de culoare sau design daca aveti bucataria mobilata si decorata intr-un anume stil. In ceea ce priveste puterea, trebuie sa tineti cont si de faptul ca, aceasta nu trebuie sa fie nici exagerat de mare, deoarece puteti avea probleme cu panoul de sigurante in cazul in care utilizati cuptorul concomitent cu alte aparate electrice cu un consum mare.

De asemenea, puterea trebuie sa fie suficient de mare astfel incat sa faca fata functionalitatilor multiple pe care le are, astfel incat sa puteti utiliza fara probleme si o plita sau doua daca exista, precum si functia de cuptor. Daca veti tine cont acest aspect si de concordanta dintre putere si reteaua dumneavoastra electrica, atunci cu siguranta nu veti avea de pierdut si veti avea garantia ca ati facut alegerea corect din acest punct de vedere.

In comparatie cu un cuptor pe gaze, un cuptor electric este mai sigur de utilizat, are un aspect modern, se incadreaza perfect in mobilier – in functie de tipul cuptorului iar alimentarea se poate face usor iar daca nu exista o priza in apropiere se poate trage si masca foarte simplu un prelungitor. Probabil singurul dezavantaj care va poate da batai de cap in anumite cazuri, este momentul in care exista o pana de curent, caz in care, cuptoarele pe gaz se vor putea utiliza in continuare fara probleme. In plus, este de mentionat si faptul ca, un cuptor electric este ideal si pentru a putea dezgheta rapid si eficient mancarea congelata.