Saturday, 20 July, 2024

Un dealer auto serios care combate poluarea prin ofertele sale


Activistii de mediu  nu apreciaza activitatea depusa de dealer auto fiindca se gandesc ca acesta contribuie decisiv la poluarea mediului.

Exista insa si exceptii si paradoxal, dealeri auto seriosi care prin ceea ce ofera combat poluarea mediului.

Cand se circula bara la bara pe o autostrada se poate vedea cat de mult polueaza masinile vechi, cu motoare obosite. Multe dintre ele scot coloane intregi de fum negru si inecacios, iar aerul din masinile aflate in spatele poluatorului suprem este irespirabil. Ochii si caile respiratorii se resimt cel mai mult. Toate aceste masini ar trebui scoase din uz si inlocuite cu altele noi, fiindca nu putem opri circulatia de pe drumurile publice, dar o putem imbunatati.

Omenirea nu se mai poate intoarce la carute, la sarete sau la biciclete din moment ce a cunoscut beneficiile calatoriei  cu masina, cu trenul sau cu avionul. Sunt importante insa cateva aspecte de care trebuie sa tina cont ca poluarea sa fie diminuata. Acestea sunt:

-masinile pe care le vinde un dealer sa fie foarte bune si sa emita cat mai putine noxe. Un dealer atent se conforma normelor europene si vinde masini in urma carora aerul ramane perfect curat.

-sa consume cat mai putin combustibil ca resursele mediului sa fie in acest mod protejate. Si detinatorul unui asemenea autoturism va fi multumit vazand ca un drum lung nu este costisitor.

Un dealer serios le ofera clientilor cele mai bune masini si pentru alte motive la fel de serioase. In primul rand, din respect fata de banii cumparatorilor si de eforturile pe care acestia le depun sa isi cumpere o masina buna. In al doilea rand, pentru siguranta cumparatorilor. O masina sigura protejeaza viata si sanatatea celor care calatoresc cu ea, chiar daca este implicata in vreun incident rutier, fiindca are caroseria sanatoasa si sisteme de protejare a celor care calatoresc cu ea.

Auto-leasing.ro isi desfasoara activitatea in Romania de 10 ani si in tot acest timp a reusit sa creasca permanent capitalul de incredere pe care clientii si partenerii de afaceri l-au oferit de la prima colaborare. Masinile pe care le aduce din Germania sunt la mana a doua, dar in perfecta stare si atent verificate de catre specialisti. Colaboratorii din Germania ai firmei sunt de incredere, cu toate acestea, fiecare autoturism in parte este verificat atent.

Autoturismele par ca noi si au putini kilometri la bord. Pe site sunt masini cu 15  kilometri la bord. Aceste autoturisme au caroseria facuta din cele mai buna materiale, motoare bune care nu emit noxe si nu consuma mult si deosebit de confortabile.Un cumparator se poate bucura de urmatoarele dotari, daca alege o masina second-hand adusa din Germania de catre firma Auto-leasing.ro:

-computer de bord

-scaune cu ventilatie electrica si cu incalzire electrica, in functie de anotimp

-sisteme de avertizare eficiente. De multe ori soferul da cu spatele si nu observa un zid de care se poate lovi masina sau un sant. Poate ca este suparat, poate ca are gandurile impartite, cert este ca sistemul de avertizare il ajuta.

-trapa decapotabila pentru aerisire sau pentru racorire

-sisteme de navigare performante.

Un dealer auto serios se implica total alaturi de cel care doreste sa cumpere o masina second-hand adusa din Germania.

El ia in calcul incapacitatea persoanei care isi doreste un autoturism foarte bun de a achita toti banii si stabileste parteneriate cu banci romanesti si straine pentru un leasing eficient.

Simulatorul de leasing permite realizarea unui desfasurator complet al creditului ca persoana care doreste sa isi cumpere masina sa stie daca face fata cheltuielilor sau nu.

Exista si credite externe in euro, scutite de TVA. Toate aceste facilitati ajuta romanii sa isi cumpere masini foarte bune care nu polueaza.

In plus, ingineri auto de la firma prezentata mai sus verifica atent masinile, numarul de kilometri, istoricul lor.

Pe site-ul firmei sunt oferite informatii referitoare la viziunea acesteia si la valorile promovate. In centrul activitatii firmei respective stau:

-obiectivul ca masinile aduse in tara sa polueze cat mai putin si sa fie cat mai sigure in trafic.

-respectul fata de client si fata de dorintele acestuia.

-ambitia de a gasi masina ideala pentru fiecare sofer in parte.

-responsabilitatea fata de mediu si fata de cumparatori.

-nevoile clientilor sunt pe primul plan.

Fiecare om sa isi aleaga cea mai buna masina, indiferent de pret, mai ales ca o poate lua in leasing sau printr-un credit extern. Calatoria trebuie sa fie o placere si nu o pedeapsa, de aceea noile masini sunt dotate cu atatea surse de divertisment si mecanisme de climatizare.

Potentialii cumparatori au la dispozitie multe mijloace de comunicare cu reprezentantii firmei care sunt disponibili tot timpul.

Cel care doreste sa isi cumpere o masina are posibilitatea sa aleaga si perioada leasingului sau a creditului in functie de veniturile sale.

Un dealer care militeaza pentru diminuarea poluarii prin ceea ce ofera merita toata pretuirea din lume. Asa este Auto-leasing.ro, un dealer care pune la dispozitia doritorilor: istoricul masinii respective, fisa tehnica detaliata, oportunitati de finatare, simulator de leasing si programarea pentru RAR si numere provizorii.

Auto-leasing.ro a ajutat sute de romani sa isi cumpere o masina foarte buna cat mai avantajos si sa se bucure de tot ceea ce poate oferi aceasta.

Acest dealer auto conduce in topul firmelor serioase de profil si romanii sunt  multumiti de activitatea sa.

Un dealer adevarat apropie masina dorita de persoana care vrea sa o cumpere, chiar daca posibilitatile financiare nu sunt pe masura valorii autoturismului respectiv.