Wednesday, 12 June, 2024

Un magazin de la care clientii pot cumpara accesorii metalice pentru marochinarie


Crearea produselor artizanale din piele sau material necesita multa dexteritate si indemanare. Multi creatori de moda pleaca de la o schita relativ simpla pentru a crea piese complete. Atunci cand un producator are nevoie de accesorii metalice pentru marochinarie cel mai bine este sa cumpere de la o sursa sigura precum metalo.ro! Acest site ofera o gama vasta de produse precum, piele artificiala, servicii de gravura laser si o  multime de accesorii metalice pentru marochinarie de cea mai buna calitate!

 

Ce fel de produse are de oferit gama lor de accesorii:

 

-Utilaje;

-Inele;

-Carabina ;

-Catarame ;

-Inchizatori ;

-Magneti;

-Ocheti;

-Riveti Capse rapide ;

-Fermoar;

-Cursori fermoar;

-Ornamente poseta ;

-Clopotei poseta;

-Manere ;

-Sustinatori.

 

Unul dintre detaliile cele mai importante atunci cand o persoana cumpara o poseta sau o geaca din piele fie sintetica sau piele adevarata este calitatea fermoarului.

 

Cand spui „geanta de mana” pot exista multe interpretari diferite, inclusiv rucsac, geanta de mana, poseta, serrvieta, clutch, iar, in unele cazuri, gentile sunt denumite poseta sau geanta de umar. Istoria gentilor si a posetelor merge inapoi la primele etape ale civilizatiei, cand atat barbatii, cat si femeile foloseau genti pentru a transporta bani si alte obiecte personale. Termenul de poseta de barbat nu este ceva nou. Lucrurile au luat o alta intorsatura spre sfarsitul secolului al XVI-lea, cand au fost introduse buzunarele in pantaloni si barbatii au inceput sa puna lucruri in buzunare in loc de genti, iar folosirea gentilor de catre barbati a disparut incet. Pe de alta parte, gentile pentru femei au continuat sa evolueze pe masura ce miscarile de arta si moda au aparut si au disparut, precum si diferitele stiluri si modele de genti s-au schimbat. Astazi exista o varietate de nevoi practice pentru o geanta de mana care a dus la tot felul de genti pentru scopuri specifice, iar geanta de mana s-a dezvoltat intr-un accesoriu de moda care se schimba cu fiecare sezon.

 

Un producator de genti de mana cumpara fermoare din mai multe motive, inclusiv functionalitatea unui fermoar care este folosit pentru a va pastra produsele personale in siguranta in interiorul gentii. Fermoarele faciliteaza, de asemenea, deschiderea si inchiderea unei genti de mana. Ele joaca, de asemenea, un rol important in designul si stilul unei genti. Atunci cand selectati fermoarul potrivit pentru a intra in genti, sunt multe lucruri de luat in considerare. Multe genti de mana de lux, de exemplu, folosesc fermoare metalice datorita durabilitatii lor. Desi s-ar putea sa vezi multe fermoare din plastic / spiralate folosite in gentile conventionale, asta nu inseamna neaparat ca gentile care folosesc aceste fermoare sunt mai ieftine. In schimb, atunci cand un design necesita materiale taiate pentru a se potrivi cu culoarea pielii sau a captuselii in care este cusut, un fermoar spiralat va functiona mai bine. Un alt motiv pentru a folosi un fermoar spiralat ar fi sa usurezi greutatea unei genti.

 

Fermoarele metalice sunt unul dintre cele mai comune tipuri de fermoare folosite in genti de mana. Elementele sunt compuse din metale, inclusiv alama aurie, aluminiu, nichel si mangan. Fermoarele metalice YKK vin intr-o varietate de finisaje. Multe finisaje noi au fost dezvoltate si adaugate liniei de produse YKK, inclusiv Lemon Gold si Light Copper. Ceva de retinut atunci cand cumparati un fermoar metalic este ca alama se va oxida si se va schimba culoarea in timp. YKK ofera o varietate de fermoare metalice standard, care pot fi folosite in genti de mana, precum si alte aplicatii care sunt realizate cu o tesatura groasa, cum ar fi pielea.

 

Un accesoriu din piele de buna calitate are intotdeauna o margine finisata. O margine neterminata da o senzatie neplacuta si neprofesionala, ce nu face cinste brand-ului. Din punct de vedere functional, o margine finisata impiedica excesul de umiditate sa patrunda in piele. De asemenea, ofera o curba usoara marginii ascutite. Oferindu-va o experienta incantatoare cand treceti degetele peste ele. Din punct de vedere estetic, ofera o perceptie luxoasa a marginii din piele indoita pentru a continua pe cealalta parte.

 

Exista trei tipuri de finisaje pentru margini. Margini intoarse, margini vopsite si margini lustruite. Majoritatea gentilor au margini intoarse sau vopsite. Pungile care au marginile vopsite trebuie sa aiba vopsea uniforma pentru margini, fara urme de picurare. Vopseaua ar trebui sa acopere, de asemenea, intreaga margine cu un finisaj neted si consistent. Un exemplu de vopsea de margini neglijenta este atunci cand textura fibroasa a pielii poate fi simtita si este vizibila prin vopseaua marginilor. Desi acest detaliu nu este vizibil, da o senzatie incompleta unei genti. Site-ul metalo.ro are o gama de ata cusut atat pentru linii interioare, cat si pentru linii exterioare, astfel produsul finit va arata intotdeauna calitativ!

 

In orice geanta, o captuseala este obligatorie. Este unul dintre cele mai importante aspecte care definesc calitatea de fabricatie a gentii. Majoritatea gentilor de inalta calitate sunt captusite cu piele de oaie sau pasla moale sau tesatura de matase neteda. Atat pielea, cat si tesatura functioneaza bine si, in cele din urma, se rezuma la alegerea ta personala. O geanta captusita cu piele este relativ mai scumpa decat o captuseala din material textil si face geanta mai grea. In timp ce o captuseala din material textil va poate oferi o senzatie moale de plus atunci cand scoateti lucrurile din geanta.

 

Un design care a fost bine gandit va avea captuseala plasata, astfel incat linia cusaturii sa nu fie direct vizibila. Acesta va fi ascuns intre ele pentru a oferi un aspect perfect in interior.