Wednesday, 12 June, 2024

Un masaj tantric te poate elibera de stres!


Termenul de tantrism reuneste un set de dogme, ritualuri, texte si practici care graviteaza in jurul spiritualitatii, care au influentat puternic religiile hinduse si budiste. Acest curent de gandire considera ca sexualitatea poate duce la o forma de extaz, atat fizic, cat si spiritual. Sexul este vazut acolo ca un lucru sacru, care poate duce la o stare transcendenta. Pentru a realiza acest lucru, este necesar sa se recurga la practici si rituri sexuale, din care masajele tantrice fac parte. Aceste practici de sexualitate sacra ghideaza indivizii intr-o experienta senzoriala puternica, in care corpul fizic se contopeste cu psihicul pentru a deveni unul. Astfel, odata cu tantrismul, corpul este erotizat si devine mediul senzatiilor orgasmice. La fel ca meditatia, aceasta forma de sexualitate sacra este vazuta ca o experienta personala profunda, accesibila tuturor prin munca interioara. La goldtantriclondon.com clientii beneficiaza de cele mai elaborate tehnici de masaj tantric pentru satisfactie totala!

Masajele tantrice pot fi una dintre modalitatile de a integra tantrismul in cuplul tau intr-un mod simplu si progresiv. Ele fac posibila trezirea simturilor si trezirea unor senzatii noi sau neexplorate. Masajul tantric este un schimb senzual si pasional intre cei doi parteneri, care se practica doar intr-un cadru intim. Protagonistii stau goi, folosind ulei de masaj. Nu exista tehnici sau miscari strict vorbind: un masaj care se vrea tantric se va simti mai mult in intentia sa si in intensitatea erotica a gesturilor. In sfarsit, ideea este sa stimulezi intregul corp al partenerului tau in moduri diferite, cu gesturi lente si subtile.

Masajul tantric necesita un minim de pregatire, mai ales in ceea ce priveste cadrul in care se va desfasura. Instaleaza-te intr-o camera fara dezordine, curata si ordonata. Nimic nu trebuie sa vina sa tulbure atmosfera senzuala si atmosfera carnala a momentului. Optional, poti stabili starea de spirit aprinzand lumanari, stingand luminile sau arzand tamaie sau uleiuri esentiale. Ideea este ca persoana care urmeaza sa fie masata sa fie cat mai confortabila si relaxata. Asezati-o confortabil pe un pat, canapea sau saltea cu perne. Cel mai bine este sa folosesti un ulei de masaj pentru a face miscarile de alunecare mai placute. In cele din urma, masajul tantric se practica gol, asa ca nu uita sa incalzesti suficient camera pentru ca tu si partenerul tau sa nu raceasca. Trebuie sa fii cat mai relaxat, iar o atmosfera calda este mai propice relaxarii.

Nu exista miscari precise pentru cursul unui masaj tantra. Masajul tantric face parte dintr-un mod global de gandire, dar nu impune practici de masaj sau reguli specifice. Totusi, trebuie sa se tina cont de unii parametri, precum faptul ca trebuie stimulat intregul corp, si nu doar spatele, de exemplu. Fiecare parte a corpului trebuie privita ca o zona erogena si trebuie luata in considerare si atinsa. In mod similar, cu cat miscarile sunt mai intense si variate puternice, lente, apoi mai usoare uneori, cu atat schimbul dintre cei doi parteneri va fi mai puternic. Masajul Tantra ramane mai presus de toate un masaj impregnat de dragoste, tandrete si pasiune. Nu ar trebui sa fie facut doar cu scopul de a-ti excita sexual partenerul. Ar trebui privit ca un schimb pasional care amesteca erotismul, spiritualitatea si placerea simturilor. Spre deosebire de alte tehnici de masaj, masajul tantric nu raspunde la o tehnica clar definita. Este insa nevoie de un minim de pregatire a cadrului in care se va practica. De asemenea, este necesar ca intregul corp sa fie stimulat prin diverse miscari. Desi este destinat placerii, masajul tantric nu este sexual si poate fi practicat de profesionisti in saloanele de masaj.

Atentie sa nu intelegi gresit, ejacularea nu este obiectivul unui masaj tantric, si chiar daca penisul poate fi masat in timpul unei sedinte, scopul nu este sa ne bucurati de beneficiile masturbarii, ci de buna senzualitate si dezvoltarea energiei sexuale. Prin urmare, nu exista un act sexual strict vorbind in acest tip de masaj.

Pentru a promova senzualitatea schimbului, este indicat sa practici masajul intr-un mediu propice relaxarii si schimburilor carnale. Iluminare slaba, lumanari, tamaie, muzica, atmosfera se poate apropia de o atmosfera favorizand relaxarea. Pentru a se bucura de beneficiile masajului tantric, persoana care urmeaza sa fie masata trebuie sa se simta confortabil, relaxata si deschisa pentru a profita la maximum de moment.

Masajul Tantra iti permite sa te reorientezi asupra energiei sexuale si sa iti trezesti simturile. Intr-un cuplu, poate ajuta la intarirea pasiunii si a legaturii care te uneste prin descoperirea altor forme de placere corporala si carnala pentru doi. In mod similar, datorita dimensiunii sale spirituale, tantra face posibila luarea in considerare a relatiei cu corpul intr-un alt mod si asocierea placerii fizice cu trezirea mentala. Daca vrei sa evoluezi in relatia ta si sa experimentezi lucruri noi in relatia ta cu sexul, tantra iti poate permite sa abordezi sexualitatea ta diferit. In sfarsit, ca si in cazul masajelor „clasice”, masajele tantra permit persoanei care il primeste sa se relaxeze si intregului sau corp sa se relaxeze.

Unul dintre beneficiile masajelor tantrice este imbunatatirea relatiei cu partenerul sau. Tantra promoveaza acceptarea corpului, fara judecata si fara a se baza pe criterii comune de frumusete. Prin redescoperirea corpului partenerului sau fara judecata, dorinta este reinnoita si aspectul mecanic al relatiilor de rutina poate fi ridicat.

Masajul Tantra este, prin urmare, un instrument puternic pentru a-si reinnoi viziunea asupra relatiei, dar si pentru a integra noi momente de impartasire si trezire.