Wednesday, 19 June, 2024

Un profesor excelent de limbi straine se gaseste aici


Persoanele care imbratiseaza cariera didactica reprezinta atat modele pentru elevii lor, cat si surse de informatii si de cunostinte. De aceea, presupune o mare responsabilitate alegerea acestei meserii si implica multa daruire.

Nevoia de profesori excelent pregatiti profesional (detinatori de cunostinte stiintifice, dar si cu experienta pedagogica in vederea transmiterii lor pe intelesul elevilor) si empatici va fi mereu de actualitatea. Parintii cauta profesori de limba romana, de matematica si de limbi straine pentru copiii lor, fiindca doresc ca acestia sa fie bine pregatiti pentru viata si sa faca fata cu brio tuturor examenelor.

Poate ca la gimnaziu nu se da inca examen la limba engleza, la limba franceza, italiana, spaniola sau germana, dar este bine ca elevii sa se deprinda a comunica perfect in limbi straine de circulatie internationala si a decodifica mesaje scrise si orale din aceste limbi.

Globalizarea porneste de la ideea ca oamenii care apartin aceleasi planete si vor trece cu usurinta dintr-o tara in alta trebuie sa discute, sa construiasca impreuna o lume mai buna, sa faca afaceri impreuna.

Este greu de gasit si un profesor de limba romana si de matematica, dar la fel de greu si unul de limbi straine care sa le explice rabdator elevilor sai ca sistemele fonetice si morfologice ale limbilor sunt diferite.

Persoanele care cauta un profesor excelent de limba engleza il gasesc aici, ILSC fiind emblema cursurilor de calitate superioara. Vestea buna este ca parintii care nu isi pot aduce copiii la institut sa participe fizic la cursuri, pot solicita cursuri online pentru ei. Grupurile de cursanti sunt mici si interactive, acesta fiind alt avantaj pe care il ofera acest institut pentru ca in acest mod toti participantii sunt pusi sa dialogheze, sa pronunte cuvinte noi si sa rezolve probleme cu ajutorul informatiilor noi.

Programele sunt adaptate varstei, astfel incat  un cursant de 3,4 sau 5 ani nu se va plictisi pentru ca va invata lucruri care ii plac si de care este interesat.

Profesorii cu experienta conduc acesti cursanti mici sa indrageasca limba engleza si sa comunice intre ei in limba lui Shakespeare tot timpul.

E minunat ca parintele sa stie ca pe parcursul unui an scolar isi poate inscrie copilul de 4 ani la cursurile de engleza care au urmatoarea structura:

-2 sedinte a cate 50 de minute pe fiecare pe saptamana. In acest timp, mama si tata pot face un anumit lucru numai pentru ei. Pot merge la o sesiune rapida de cumparaturi, se pot duce la o cafea impreuna sau se pot uita la televizor.

-35 de saptamani intr-un an scolar, acest lucru inseamna ca micutul va beneficia de 70 de sedinte in timpul anului scolar, fiecare sedinta de 50 de minute, adica de 3500 de minute in care va participa activ la lectiile de invatarea a limbii engleze la nivelul sau. Acest lucru il disciplineaza si ii va destepta si dragostea fata de limba engleza. Isi va dori sa invete cantecele in aceasta limba, sa asculte filme si desene animate si sa citeasca poezii, povesti si povestiri in limba engleza.

Si nu in ultimul rand, se va deprinde cu accentul, cu pronuntia si cu topica limbii respective asemenea unui nativ.

In afara categorie de varsta 3-6 ani, oferta urmatoare se adreseaza copiilor cu varsta cuprinse intre 6-10 ani, iar ultima categorie este pentru adolescenti care au 11-18 ani.

ILSC se recomanda prin:

-experienta si pregatirea profesorilor care se apleaca asupra fiecarui cursant in parte, facilitandu-i invatarea.

-predarea personalizata, in functie de categoria de varsta si de pasiunile cursantilor. Se preda prin tehnici originale, cum ar fi: joc, dans, pictura, role-playing, cluburi de conversatie. Intr-o sala de clasa nu se poate preda in acest mod niciodata.

-flexibilitate. Se pot organiza si cursuri individuale, daca o persoana doreste sa recupereze materia deoarece are in fata un examen scris la limba engleza.

-inscriere facila. Persoanele interesate intra pe site si merg la formularul Ma inscriu pe care il completeaza si il trimit. Exista flexibilitate si in ceea ce priveste inscrierea micutilor la cursuri. Pentru un copil de 3-4 ani pretul unui an scolar intreg de pregatire la limba engleza este de 3465 de lei pe an si de 385 de lei pe luna. Taxa se achita in 9 transe egale, dar cine achita integral primeste ca bonus o reducere de 5 % si o reducere de 10 % daca inscrie doi copii.

Un licean poate fi inscris la acest curs pentru proba de comunicare in limba straina sau pentru examenul Cambridge si pentru admiterea la o facultate de profil sau la o facultate in care se preda in limba engleza.

Se organizeaza si cursuri pentru adulti si pentru companii si foarte avantajoase sunt programele de vara organizate cu copiii, fiindca ei nu se rup complet de scoala, in plus sunt supravegheati cateva ore pe zi si invata lucruri utile.

La categoria Scoala de vara exista urmatoarele oferte:

-Scoala de vara Engleza;

-Tabere urbane de vara Engleza;

-Scoala de vara Germana;

-Scoala de vara pentru pregatirea examenelor Cambridge.

Dupa cum se poate vedea in institut se desfasoara activitati bogate tot timpul, iar parintii nu trebuie sa le rateze. Disponibilitatea institutului este asa de mare, incat exista un formular prin intermediul caruia solicitanti pot propune organizatorilor cursurile de care au nevoie, iar acestia vor raspunde  provocarii rapid.

Cine cauta cel mai bun profesor de limba engleza il gaseste pe site-ul institutului prezentat si are datoria de a-si inscrie copilul la cursurile de limbi straine pentru ca viitorul este axat pe comunicare intre cetatenii acestei lumi.