Friday, 22 September, 2023

Un service special pentru masina ta speciala


Indiferent de ce masina am avea si de cat de mult am tine sau nu la aceasta, cand intampina probleme, cand unele piese se uzeaza sau nu mai sunt functionale, ne dorim sa gasim un service cat mai bun, care sa realizeze reparatii de calitate, sa instaleze noi piese cat mai bune si care sa aiba si preturi accesibile. Iar daca detinem si o marca cunoscuta si de top poate ca ne dorim sa mergem cu masina chiar la un service dedicat acelei marci, ca de exemplu la un service dedicat masinilor marca BMW, atat de cunoscute, iubite si comune in foarte multe tari.

BMW este un nume aparut de foarte mult timp pe piata industriei auto si nu numai, multe dintre modelele lor ramanand in istorie ca preferate ale multor iubitori de masini. Acestea au desigur si preturi pe masura, ceva mai mari decat masinile de familie, cu dotari modeste si motoare care sa ne ajute sa obtinem o performanta medie, suficient in diversele aplicatii de zi cu zi. Arata bine, se simt bine, si cand le conducem dar si  cand suntem pasageri si totodata, ofera performante de top, la nivelul motorului si a celorlalte sisteme.

Piesele de calitate superioara din care sunt realizate masinile reprezinta un alt motiv pentru care pretul acestora este mai mar decat in cazul altor masini. Dar acesta este un  avantaj foarte mare, mai ales pe termen lung. Gandindu-ne la asta, avand piese de calitate, acestea rezista mai mult in timp, chiar si atunci cand folosim in mod constant masina. O piesa de calitate insemna o piesa realizata din materiale de calitate, dupa tehnologii cu echipamente performante. Daca vorbim despre ceva metalic, este important la ce procese o supunem in oferirea formei si finsarii dorite, temperaturile limita si numeroase alte conditii. Exista multe cazuri in care unele piese, din cele de slaba calitate, cedeaza atunci cand afara este prea cald sau prea ger, cand motorul de incalzeste prea rau si asa mai departe. Si desigur, alegan un service neprofesional dar si prin faptul ca nu vor sa investeasca preaa mult, posesorii aleg chiar si pentru masinile de top piese de slaba calitate care le scad in mod vizibil performantele, nivelul de confort dar si cel de siguranta, cedarea unei piese, chiar si mai nesemnificativa, in timp ce masina este in miscare, putand avea rezultate nedorite.

In Bucuresti ii gasim pe cei de la APB Service, un service dedicat BMW unde sunt oferite cele mai bune solutii si tratamente pentru masinile din aceasta marca, indiferent de model, daca este nou sau second-hand. In viziunea lor dar si prin numarul mare de fani, masinile BMW, oricare dintre acestea, sunt speciale si merita tot ceea ce este mai bun, de la ingrijirea aspectului si pana la uleiurile si combustibilii utilizati, pentru a pune in evidenta adevarata valoare a acestor masini.

Cunostem o masina BMW chiar si daca nu se afla in raza noastra vizuala, dupa sunetul motorului, care se tureaza mereu si produce acele sunete specifice, puternice, diferite de alte masini, fie ca vorbim despre modelele sport sau de lux, de teren sau in doua uzi, precum renumitul model Z4, la fel de frumos si dorit si in ziua de azi.

La APB Service se realizeaza orice fel de servicii in ceea ce priveste o masina, de la inspectii tehnice si pana la inlocuirea pieselor si ansamblurilor uzate pana la schimbari de look si multe altele. Autorizat RAR, service-ul le pune la dispozitie posesorilor doar cele mai bune solutii care sa nu le aduca apoi probleme in ceea ce priveste controalele autoritatilor. Exista multe aspecte ce pot fi modificate la o masina, de la vopsea si abtipilduri sau autocolante pana la modificari in caroserie, eleroane, geamuri fumurii, lumini si tot asa, unele permise, altele ilegale. Iar in cazul celor permise este nevoie de asemenea si de omologarea lor adica inregistrarea in bazele de date ale politiei rutiere si a altor institurii precum si eliberarea de acte ce trebuie prezentate de exemplu atunci cand suntem opriti pe strada sau cand este timpul pentru inspectie tehnica periodica sau inspectiile RAR.

Multe defecte pot aparea si pentru ca piesele, chiar si mai bune, nu sunt instalate corect, astfel, prin acitonare, frecare, stres mecanic continuu, este posibil ca acestea sa cedeze mult mai repede sau pur si simplu sa nu ofere randamentul dorit. Indiferent de caz, nu este ceva ce vreun sofer si-ar dori. Iar in asta conteaza foarte mult service-ul ales, unde mecanii sa aiba experienta necesara si de asemenea, si echipamente care sa le usureze sarcinile si astfel sa le poata inapoia masinile clientilor intr-un timp cat mai scurt.

Exista unele schimburi si reparatii pe care poate ca si un sofer le poate realiza acasa insa cel mai bine este ca acestea sa fie totusi realizate in cadrul uuni service de cineva cu experienta mai multa astfel incat sa nu fie sarit niciun pas si sa fie utilizate sculele si echipamentele cele mai bune. La acest service sunt in acest sens alese cele mai bune servicii pentru fiecare masina in parte astfel incat rezultatele sa fie pe masura si peste masura asteptarilor. Sunt luate in calcul atat performantele masinii cat si siguranta pe care o ofera in trafic, fiind multe aspste de care trebuie tinut cont in aceasta privinta. Pentru ca este vorba despre masini puternice, fara indoiala ca oricine merge cu viteza cand este posibil si astfel, masina trebuie sa faca fata la asta mereu, sa se controleze si comporte cat mai bine.