Saturday, 20 July, 2024

Un site cu mii de vizitatori in fiecare zi


Sunt persoane care ar da tot ce au sa obtina permisul de conducere si sa urce la volanului unei masini. Cu toate acestea, in viata reala ceva le impiedica sa isi indeplineasca visul. Poate sunt idei preconcepute legate de faptul ca nu va face fata stresului din trafic, poate ca este vorba de timiditate si de frica de examene sau de scoala de soferi, cert este ca omul respectiv se simte frustrat de cate ori vede pe cineva conducand atat de bine masina. In acele momente, omul respectiv se intreaba:„Ce are altul si n-am eu, de el poate sa conduca o masina pe drumurile publice, iar eu nu?”

Omul respectiv insa se poate juca la inceput zile si luni intregi, sa isi dea seama ca dupa cum stie sa respecte regulile unui joc online, sa opreasca la semafor si sa recunoasca semnele, va putea sa faca acest lucru si in trafic.

Exista un site de jocuri cu masini pe care oricine doreste sa conduca o masina pe drumurile publice poate exersa.

Un joc este educativ din multe puncte de vedere. Poate ca la inceput un jucator pierde sau nu poate trece sub nicio forma de un anumit nivel. Dar cand a apucat sa se prinda in joc, omul nu mai poate renunta. Se indarjeste, repeta pana se perfectioneaza si pana trece de nivelul care ii face probleme.

Asa trebuie sa fie un sofer. Oricat i-ar fi de greu, trebuie sa mearga mai departe, respectand legile, semnele de circulatie, pietonii si partenerii de trafic.

Accesul la jocurile online este gratuit, iar jocurile nu impun descarcarea vreunei aplicatii pe dispozitive. Jocurile descarcate in dispozitive ingreuneaza functionarea lor si le ocupa memoria. Este mult mai usor sa joace o persoana direct pe site, apoi sa iasa cand doreste din joc si dispozitivul sa nu se aglomereze cu zeci de aplicatii.

Impatimitii jocurilor online merg in locuri special amenajate in care inchiriaza console pentru cateva minute sau ore. Acolo stau pe fotolii joase si uneori, cand este aglomeratie mare asteapta sa le vina randul la un fotoliu.

Daca aleg un anumit joc si se plictisesc de el, operatorul de serviciu accepta sa il schimbe numai daca este amabil. Este posibil ca telecomanda sa se blocheze, sa apara diferite probleme, iar jucatorul sa se simta inselat de faptul ca nu i se prelungeste termenul de joc cu minutele pierdute pana la stabilizarea problemei aparute.

Transportul pana la sala de jocuri costa, in timp ce site-ul prezentat mai sus faciliteaza jocul de acasa, din confortul propriei locuinte. Casa este curata si calda, in jur sunt oameni cunoscuti, bucataria se afla la doi pasi, prin urmare, jucatorul poate merge sa bea o cana cu apa, o cana cu ceai sau cu lapte, dupa pofta inimii sale. Ii este foame? Intrerupe jocul si merge la masa. Se ridica de la joc cand doreste si reporneste intrecerea cand vrea, fiindca el monitorizeaza totul.

La volanul masinii virtuale, jucatorul vede ce se petrece daca nu opreste la stop, nu acorda prioritate sau se angajeaza in depasire cand este linie continua.

Greselile sunt decontate prin pierderea vietii, defectarea masinii sau prin iesirea din joc. Scoala de soferi poate incepe in fata dispozitivelor, pe site-ul unde jocurile online sunt gratuite 100 %. Multi impatimiti ai volanului au pornit de la aceste jocuri gratuite si au ajuns sa conduca pe autostrazi fara probleme.

Curajul oamenilor trebuie sa debuteze  intr-un anumit punct si trebuie sa se dezvolte permanent. Celor carora nu le place sa conduca, reprezentantii site-ului le-au pus la dispozitie:

-jocuri sportive, individuale sau de echipa;

-jocuri de aventura, in care eroul trebuie sa vegheze la binele umanitatii, distrugand  fortele raului;

-jocuri de constructiei;

-competitii profesionale in care stomatologul trebuie sa ingrijeasca dantura pacientilor;

-actiuni de ingrijire a gradinii si de crestere a animalelor.

Daca aceste jocuri sunt jucate de catre copii, acestia sunt responsabilizati si pregatiti cu atentie pentru viata de adulti. In timpul jocului gratuit, copiii isi pot descoperi vocatia.

Aceste jocuri cultiva si inteligenta, dar si rabdarea. Jucatorul gaseste explicatii privind regulile fiecarui joc in cadrul acestuia. Site-ul este accesat nu numai de catre romani, ci si de catre francezi, spanioli, italieni, englezi si germani.

Romanii au motive sa fie si mandri, dar si fericiti ca acest site este creatia unor conationali si ca atat de multa lume se poate bucura de el. Sute de jocuri gratuite inseamna multi vizitatori atrasi pe site si sute de ore petrecute cu folos, exersand memoria, abilitatile lor si capacitatea de a rezolva probleme cu ajutorul deprinderilor achizitionate in spirit ludic.

Importanta jocului nu trebuie sa fie minimalizata sub nicio forma, mai ales ca principiul jocului este din ce in ce mai folosit in pedagogia moderna.

Jocul este necesar pentru ca reduce stresul acumulat si ii ofera organismului momentele placute de care are nevoie pentru a se odihni activ cateva ore. Nimeni nu isi permite sa se culce de la ora 18, cand intra pe usa casei sale dupa o zi grea de munca, fiindca risca sa se trezeasca la ore nepotrivite si sa nu mai poata adormi la loc, dar un joc de cateva ore pana la nivelul urmator il ajuta enorm sa faca trecerea de la societate, la mediul sau cunoscut.

O pagina de aur poate fi accesata prin intermediul oricarui dispozitiv conectat la internet si lumea este pe deplin fericita ca gaseste acolo jocurile care ii plac si cei dragi gasesc si ei jocurile preferate. Jocurile sunt utile si educative, de aceea sunt potrivite oricarei varste.