Thursday, 18 July, 2024

Un smartphone scump are nevoie de o husă de protecție pe măsură


Etuo

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți este să verificați specificațiile telefonului. Este important să știți din ce este făcut telefonul și cum este proiectat. De asemenea, este important să știți care sunt principalele sale caracteristici, cum ar fi dacă are o protecție încorporată pentru ecran sau dacă are părți din sticlă care s-ar putea sparge dacă este scăpat pe jos.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare posibilitatea de a cere sfaturi de la prieteni sau membri ai familiei care au experiență cu telefoanele de top. Aceștia vă pot spune ce fel de carcase sunt cele mai potrivite pentru modelul dvs. specific și ar putea chiar să vă recomande unele mărci pe care le-au folosit ei înșiși.

După ce v-ați asigurat că telefonul dvs. va fi protejat în permanență de o husă rezistentă, este timpul să vă faceți cumpărături pentru una! Veți dori ceva fabricat din materiale durabile, cum ar fi pielea sau cauciucul de silicon (sau poate chiar metal). Veți dori ceva care să aibă mai multe straturi de protecție între dispozitivul dvs. și orice altceva (cum ar fi murdăria sau apa), așa că asigurați-vă că, indiferent din ce fel de material este făcută, este suficient de rezistentă pentru utilizarea zilnică!

Telefonul pe care îl purtați cu dumneavoastră peste tot este o parte importantă din viața dumneavoastră. Este o extensie a ceea ce sunteți și a ceea ce faceți, așa că ar trebui să fie protejat.

Dar de unde știți dacă telefonul dvs. primește protecția de care are nevoie?

Dacă sunteți ca majoritatea oamenilor, probabil credeți că, dacă telefonul dvs. este într-o husă, este suficient. Dar nu este așa – cel puțin nu pentru toate carcasele.

Adevărul este că unele carcase nu sunt construite pentru a rezista la mai mult de câteva lovituri și zgârieturi, în timp ce altele sunt făcute pentru a rezista la daune mult mai grave. Dacă telefonul dvs. cade din buzunar într-un unghi greșit și se lovește de trotuar, ați prefera să fie protejat de o carcasă care a fost testată pentru a rezista la așa ceva sau de altceva?

Dacă doriți să vă protejați investiția asigurați-vă că are o carcasă sau husă rezistentă și durabilă

Există multe tipuri diferite de carcase disponibile, inclusiv carcase cu carcasă dură, carcase din silicon, carcase transparente, huse pentru telefoane tip carte și multe altele. Cel mai popular material folosit pentru fabricarea carcaselor de telefon este plasticul. Plasticul este suficient de rezistent pentru a vă proteja telefonul în cazul în care acesta cade pe o podea dură sau dacă este scăpat în apă. De asemenea, nu atrage scame sau murdărie, așa cum fac alte materiale, deoarece le respinge. Plasticul poate fi turnat în aproape orice formă imaginabilă, ceea ce permite designerilor să creeze modele unice pentru clienții lor. Dezavantajul plasticului este că, dacă se zgârie sau se fisurează în timp, atunci va începe să arate semne de uzură și în jurul acelor zone.

Dacă sunteți în căutarea a ceva care oferă unele dintre beneficiile metalului fără toată greutatea, cauciucul este o altă opțiune excelentă. Carcasele din cauciuc sunt adesea suficient de flexibile pentru a se potrivi în buzunar fără a se simți voluminoase sau a ocupa prea mult spațiu. De asemenea, acestea pot adăuga un pic de aderență suplimentară, ceea ce este util atunci când încercați să țineți dispozitive alunecoase, cum ar fi un iPad sau un iPhone. Cauciucul este, de asemenea, relativ ieftin în comparație cu alte materiale, cum ar fi aluminiul – astfel încât, dacă sunteți în căutarea a ceva mai accesibil decât metalul, dar doriți totuși ceva suficient de puternic și durabil pentru a rezista la căderi pe podele fără a se rupe în bucăți, atunci acest lucru ar putea fi demn de luat în considerare!