Sunday, 27 November, 2022

Usi metalice – piesa de rezistenta pentru o casa sigura si moderna


 

In aceasta epoca a tehnologiei, ai fi surprins care sunt lucrurile de care ai nevoie pentru a avea o casa atat sigura, cat si moderna. Unii ar fi de parere ca o casa complet smart este unul dintre acele lucruri – sau macar un sistem de tip Alexa. Totusi, atunci cand vine vorba de siguranta si modernitate, ne referim la usi metalice rezistente si de calitate.

Pana la urma, usile metalice si geamurile tip termopan te fac cu adevarat sa te simti ca acasa. Un sistem de incuietori smart nu tine frigul iernii la distanta iar Alexa nu izoleaza sunetul de afara sau de pe scara blocului. Din moment ce geamurile termopan sunt mai mult decat comune, iata de ce ar trebui sa investesti intr-o usa metalica!

Nivelul ridicat de securitate al unei usi metalice

Principalul avantaj al unei asemenea usi este nivelul ridicat de securitate, in comparatie cu usile din lemn. Acestea din urma, de obicei, prezinta sistem de inchidere doar la nivelul broastei. Usile metalice, pe de alta parte, au de obicei pana la 3 sau chiar mai multe sisteme de inchidere.

Asadar, usa metalica este protejata din mai multe puncte. Fortarea unei asemenea usi nu este posibila.

Mentenanta regulata nu este necesara

Usile din lemn trebuie lustruite si verificate odata la cel putin 2 ani. De ce? Ei bine, de exemplu, schimbarile drastice de temperatura pot afecta integritatea unei asemenea usi – deci, pot scadea rezistenta si etanseitatea acesteia.

Atunci cand ai de-a face cu usi metalice, mai toate problemele dispar. Acestea nu au nevoie de mentenanta regulata si trebuie inspectate destul de rar.

Sunt extrem de durabile

Este de la sine inteles ca usile metalice sunt mult mai rezistente si durabile decat usile din lemn. Principalul motiv din spatele acestei durabilitati este rezistenta la mucegai si alte probleme comune ale usilor din lemn.

O usa din metal nu poate fi afectata de aproape nimic, mai ales daca stratul sau de vopsea protectoare este intretinut corespunzator.

Sunt eficiente din punct de vedere energetic

Eficienta energetica este extrem de importanta atat pentru oameni, cat si pentru locuinta acestora (si mai ales pentru facturile lor). Din fericire, un producator de usi metalice de calitate te poate ajuta sa imbunatatesti eficienta energetica a casei tale.

De exemplu, pe Maco.ro poti gasi usi metalice care prezinta izolatie interioara cu spuma poliuretanica. Aceasta spuma, cat si bariera termica asigurata de straturile de metal contribuie la crearea unei usi cu un caracter izolator exceptional, chiar mai bun decat cel al lemnului.

Locuinta ta merita o usa de intrare metalica!

Indiferent daca traiesti la apartament sau casa, Maco.ro iti pune la dispozitie o gama variata de usi de intrare. Evident, toate produsele din oferta asigura avantajele mentionate mai sus. Asadar, poti alege usi de siguranta, antiefractie si usi placate cu lemn pentru locuinta ta punand pe primul loc aspectul acestora.

Siguranta, rezistenta si calitatea superioara sunt asigurate de brand-ul Maco, brand romanesc!

Dupa cum ai vazut, usile metalice sunt mai mult decat superioare usilor din lemn. Profita de tehnologia moderna si bucura-te de confortul pe care il asigura produsele de ultima generatie!