Saturday, 20 July, 2024

Vata bazaltica de cea mai buna calitate este disponibila pe E-izolatii.ro!


In momentul in care luam decizia de a construi o casa sau renova propria locuinta, principalul obiectiv trebuie sa fie acela de a ne asigura tot confortul necesar, dar si o locuinta eficienta din punct de vedere energetic.

Pentru un plus de confort dar si pentru eficienta energetica ridicata, materialele izolante sunt extrem de importante si este esential sa alegem numai materiale de cea mai buna calitate, materiale precum sunt cele comercializate de profesionistii de la E-izolatii.ro.

In cazul unei locuinte care nu este izolata corespunzator, facturile pentru incalzire sau racire pot deveni extrem de costisitoare, in special in aceasta perioada cand au explodat preturile la electricitate si gaze.

 

O casa care este izolata corespunzator si cu materiale de cea mai buna calitate, poate asigura facturi mai scazute chiar si de peste 50%. Cu totii putem sa cadem de comun acord cu faptul ca, o locuinta izolata in mod corespunzator va putea economisi sume importante de bani, poate proteja sanatatea si va poate oferi un camin mai confortabil atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna.

Materialele izolante sunt de mai multe tipuri si pot avea diferite forme si dimensiuni.

Un material izoant de cea mai buna calitate, in special utilizat pentru fatade, este vata bazaltica. Eficienta vatei bazaltice este extrem de buna, fiind printre cele mai bune materiale izolatoare din domeniul constructiilor. Vata bazaltica, cu o foarte mare usurinta, impiedica locuinta sa se incalzeasca peste gradul de confort pe timp de vara, iar iarna ajuta orice tip de imobil sa isi pastreze o temperatura interioara potrivita. Practic, transferul de temperatura de la interior la exterior si invers, este diminuat la maximum. Utilizarea unor materiale izolante adecvata inseamna ca o casa nu necesita prea multa incalzire sau racire suplimentara, indiferent de conditiile exterioare, iar vata bazaltica este de departe cea mai potrivita alegere.

Vata bazaltica utilizata ca material izolant pentru locuinta dumneavoastra, nu doar ca va ajuta sa scadeti facturile lunare la intretinere, dar va ajuta si sa feriti casa de umezeala si mucegai, implicit si de probleme de sanatate, mucegaiul fiind extrem de periculos pentru sistemul respirator.

Puteti achizitiona vata bazaltica potrivita nevoilor dumneavoastra si la un raport calitate/pret extrem de avantajos, la numai un simplu click distanta, accesand http://www.e-izolatii.ro/termosistem-fatada/vata-bazaltica.

Care sunt cele mai importante avantaje ale vatei bazaltice?

Absorbtia umezelii – aproape zero

Apa care cade pe material dar nu poate patrunde in interior, fapt pentru care, proprietatile de izolatie termica nu se modifica. Din acest punct de vedere, vata bazaltica reprezinta o alegere perfecta, chiar daca locuiti intr-o zona in care umiditatea este mare.

Rezistenta mare la foc

Vata bazaltica este considerat un material excelent ca fiind rezistent la foc. Acest material izolant chiar este capabil sa blocheze calea catre foc deschis. Temperatura maxima pe care o poate rezista izolatia bazaltica fara a atinge punctul de topire poate depasii 1000 de grade Celsius, asigurand un plus de siguranta indiferent de locul in care este utilizata.

Vata bazaltica este o bariera sonora ideala

In ceea ce priveste proprietatile acustice, acestea sunt excelenta in cazul vatei bazaltice – in sensul izolatiei fonice, desigur. Aceasta izolatie este capabila sa inabuse undele sonore verticale care se deplaseaza in interiorul peretilor. Datorita acestui fapt, camera este bine izolata nu doar din punct de vedere termic, ci si in ceea ce priveste zgomotul din exterior.

Activitate biologica si chimica – scazuta

Vata de piatra este pasiva din punct de vedere chimic – acesta este fara indoiala, un avantaj extrem de important. Daca este asezat aproape de o suprafata metalica, atunci puteti fi sigur suta la suta ca rugina nu va aparea pe metal. Nici putrezirea, nici deteriorarea adusa de mucegai in general sau de alte microorganisme daunatoare nu sunt caracteristice vatei bazaltice. Vata bazaltica este sigura chiar si in cazul unei invazii a soarecilor, avand o constructie solida care nu poate fi deteriorata.

Unde se foloseste in general vata bazaltica?

Aceasta izolatie poate fi utilizata in aproape toate structurile cladirii. Se pot izola acoperisuri de orice forma, pereti interiori sau exteriori sau tavan. In plus, datorita caracteristicilor sale, izolatia bazaltica este destul de potrivita atunci cand un alt material izolator este complet inutil. Iata cateva dintre cele mai importante utilizari ale vatei bazaltice

  • Camere cu umiditate ridicata, cum ar fi saune si bai.
  • Fatade de tip ventilat articulate, fatade “umede”.
  • Peretii din panouri sandwich, precum si din zidarie stratificata.
  • Cabine pe nave, precum si alte structuri de nave.
  • Conducte de diferite tipuri, a caror temperatura de suprafata poate fi de la minus 120 grade Celsius la plus 1000 grade Celsius.
  • De asemenea, materialul bazaltic serveste cu succes ca un obstacol la incendiu, protejand perfect conductele de ventilatie si structurile de constructie de foc.

In cazul in care va numarati printre acele persoane care cauta o solutie avantajoasa si eficienta pe termen lung, puteti apela cu toata increderea la profesionistii de la E-izolatii.ro, magazin online unde puteti gasi vata bazaltica potrivita nevoilor cat si bugetului dumneavoastra

Fie ca doriti sa izolati acoperisul, tavanul, peretii interiori sau peretii exteriori, vata bazaltica trebuie sa reprezinte alegerea numarul 1 datorita calitatilor lase care cu siguranta nu sunt de trecut cu vederea. In plus, pe E-izolatii.ro puteti descoperii o gama extrem de variata de diferite alte tipuri de materiale izolante, precum si alte produse si materiale esentiale in domeniul constructiilor si finisajelor.