Saturday, 13 April, 2024

Vestiarul metalic compact, sinonimul eficientei si al organizarii


vestiar metalic

Ce au in comun o scoala, un spital, un restaurant si o piscina? In afara faptului ca sunt locuri pe care oamenii le frecventeaza in diverse etape sau momente ale vietii lor, toate presupun debarasarea de obiectele personale si de hainele de strada.

Intr-o scoala, elevii isi lasa ghiozdanul si gecile, intr-un spital, doctorii si asistentele se schimba inainte de a intra in tura, intr-un restaurant, bucatarii si chelnerii nu se pot murdari de diverse alimente pe hainele de strada, iar intr-o piscina ne abandonam cu totii tricourile, pantalonii si grijile inainte de a ramane doar in slip sau in costum de baie.

Unde merg, insa, toate aceste obiecte? Raspunsul corect nu poate fi decat unul singur: intr-un vestiar metalic! Acest tip de dulap special este anume construit si compartimentat pentru a gazdui imbracaminte si incaltaminte, dar si alte obiecte personale, putand fi folosit in oricare dintre situatiile de mai sus, precum si in multe altele.

Magazinul online Viamond furnizeaza numeroase tipuri de vestiar metalic, de la cele compacte, cusetate si compartimentate (curat/murdar) pana la cele scolare, cu bancuta si cu usi Z.

In continuare, vom vorbi despre modelele compacte, de departe cele mai eficiente din punctul de vedere al spatiului ocupat, al spatiului din interior, dar si al raportului calitate-pret. La Viamond, acestea au intre 1 si 5 usi si intre 1 si 5 polite, fiecare dintre acestea putand suporta o greutate de pana la 35 de kilograme.

Dimensiunile lor variaza intre 300x500x1.800 de milimetri (un volum de 0,27 de metri cubi) si 1.200x500x1.800 de milimetri (un volum de 1,08 metri cubi), iar culorile usilor, de la griul clasic la nuante mai “jucause” precum galben, portocaliu, rosu sau verde.

Cel mai popular vestiar metalic compact din oferta magazinului online amintit mai sus este un model cu picioare si doua usi, de provenienta Italia, disponibil la pretul de doar 687,99 de lei (o reducere de 180,40 de lei fata de pretul obisnuit).

Acesta are structura de rezistenta realizata din tabla de otel profilata, de prima calitate, cu grosimea de 0,6 milimetri, si este dotat cu un raft in partea superioara, cu bara pentru umerase. Usile sunt dublu ranforsate si prevazute cu gauri de ventilatie si fante in acoperis, pentru o mai buna circulatie a aerului.

Dimensiunile acestui vestiar metalic sunt 700x500x1.800 de milimetri (un volum de 0,63 metri cubi), greutatea sa – 34 de kilograme, iar garantia oferita de producator acopera nu mai putin de 24 de luni. Corpul si usile au culoarea gri, insa optional pot fi vopsite si in galben, portocaliu, rosu, albastru sau verde. Tot la cerere, dulapul poate fi echipat cu acoperis inclinat, polita pentru incaltaminte, separator interior curat/murdar, suport pentru agatat haina, soclu, usi din HPL sau MDF, cheie Master (care deschide toate usile) sau diferite tipuri de inchideri (din doua miscari, in trei puncte, cu cifru mecanic, electronic, cu moneda etc).

Nu in ultimul rand, acest vestiar metalic are numeroase certificari, pentru rezistenta la caldura umeda/uscata, lumina, lovire, inchiderea usilor, coroziune, zgariere, schimbari de temperatura etc.