Sunday, 14 April, 2024

Vezi ultimele oferte si promotii de la Voore Vaping


Sa renunti complet la o activitate pe care ai facut-o zilnic pentru o perioada indelungata poate parea imposibil, chiar daca sanatatea este in joc. Tocmai pentru ca lucrurile sa nu para la fel de grele, acest proces trebuie sa fie realizat treptat, fara a face schimbari majore in stilul de viata. In acest sens, inlocuirea tigarii clasice cu o varianta mai sanatoasa poate fi solutia ideala. Faptul ca obiceiul ramane, dar sunt eliminate riscurile aferente lui, reprezinta cel mai bun compromis pe care il poate face o persoana.

Oferta este foarte variata, in asa fel incat sa existe optiuni care sa acopere toate nevoile si preferintele fumatorilor. Intra in universul Voore si descopera avantajele unui gadget care iti va incanta toate simturile.

De ce sa alegi o tigara electronica de la Voore?

De peste 15 ani, Voore incearca sa ajute tot mai multi oameni sa renunte la fumat in detrimentul unei variante mai sanatoase. Inlocuirea fumului inhalat cu abur face o diferenta semnificativa  asupra tuturor sistemelor si organelor care au fost intens afectate de acest viciu. Asadar, vapatul a venit ca o solutie pentru cei care au facut din fumat un stil de viata.

Exista nenumarate argumente care sa sustina adoptarea acestui obicei, cele mai importante fiind:

Substantele nocive au fost inlocuite

Tutunul si toate substantele regasite in tigara clasica, care erau arse pentru a produce fumul de inhalat, a fost inlocuit cu lichide cu mult mai putin periculoase. Acestea sunt incalzite si transformate in abur, un gaz mai putin dens, care nu afecteaza organele. Astfel tigara electronica, prin compozitie si principiu de functionare, este o varianta mai sanatoasa si sigura.

Este o varianta avantajoasa si din punct de vedere economic

Atunci cand decizi sa inlocuiesti tigara normala cu o varianta electronica, este nevoie de o investitie de inceput. Odata ce ai achizitionat intreg pachetul, nu va mai trebui decat sa iti achizitionezi lichidul, singurul consumabil. Astfel, pe termen lung, investitia se amortizeaza, comparativ cu costurile pe care le presupune practicarea fumatului.

Diversitate de modele si arome

Dat fiind faptul ca dispozitivul este prin esenta un accesoriu, acest lucru a condus la configurarea unei multitudini de variante. Din punct de vedere estetic, la Voore gasesti variante diverse dintre care sa o poti alege pe cea care ti se potriveste cel mai mult. In aceeasi idee, diversitatea se manifesta si pe plan senzorial. Fie ca preferi variante clasice, cu arome mentolate sau chiar de tabac, fie ca iti plac gusturile dulci, de fructe sau desert, poti experimenta din plin, schimbandu-le de la o zi la alta.

Nu iti afecteaza imaginea

Desi unei persoana care fumeaza i se atribuie, in majoritatea cazurilor, o conotatie negativa, trecerea la tigara electronica elimina complet aceasta situatie. Aspectul elegant si discret o ajuta sa devina un adevarat accesoriu. In plus, aburul produs nu creeaza niciun fel de disconfort, vizual sau olfactiv. Astfel, poti vapa oriunde iti doresti, fara sa iti faci griji ca acest lucru va reprezenta o problema pentru cei din jurul tau.

Cumperi oricand, de oriunde

Voore.ro este un magazin de tigari electronice care isi desfasoara activitatea atat in mediul fizic, cat si online. Acest lucru s-a materializat mai ales din dorinta de a oferi clientilor nostri acces nelimitat la intreaga gama de produse. Oriunde te afli si oricand ai nevoie, poti plasa o comanda in doar cativa pasi. Economisesti timp si poti analiza in detaliu fiecare produs. In plus, ai la dispozitie si un serviciu de consultanta, in ambele cazuri, pentru  a te asigura ca iei cele mai bune decizii in raport cu preferintele tale.