Saturday, 20 July, 2024

Vrei să scapi de celulită? Venus Legacy este pentru tine


Cu toții ne dorim să arătăm mai bine. Fie că vrem să scăpăm de celulită, de bărbia dublă sau de kilogramele în plus. Putem adopta o dietă zilnică sănătoasă care să includă legume, fructe, oleaginoase, lichide, un program de exerciții de cel puțin 30 de minute în fiecare zi.

Toate acestea ne ajută să fim mai sănătoși, să ne simțim mai bine și mai energici. Dar putem solicita ajutorul specialiștilor în remodelare și tonifiere corporală, care ne pot ajuta să reducem celulita, vergeturile, bărbia dublă etc.

 

Unul dintre tratamentele revoluționare pentru remodelare și tonifiere a corpului, dar și pentru reducerea celulitei este radiofrecvența corporală care se realizează cu aparatul Venus Legacy la Reinventfit.ro. Tehnologia este non-invazivă și are rezultate excelente de la primele ședințe.

 

        De ce să iei în considerare un astfel de tratament?

 

               Pentru că acum nu doar că poți visa la talia de viespe, dar o și poți avea în scurt timp. Pentru că te poți bucura de reducerea grăsimii acumulate în unele părți ale corpului. Pentru că silueta ți se poate remodela cu ușurință, fără durere, într-un timp destul de scurt. Pentru că îți este redată elasticitatea pielii. Pentru că poți scăpa de celulită și poți preveni reapariția. Și pentru multe alte motive pe care le poți afla accesând reinventfit.ro.

 

            De ce este benefică radiofrecvența corporală cu Venus Legacy?

 

Pentru că este o tehnică non-invazivă, nedureroasă. Este cea mai nouă soluție pentru remodelare corporală și pentru că rezultatele au fost demonstrate științific, fiind vizibile și la persoanele care au beneficiat deja de acest tratament. Este benefic și pentru că solicită perioade de recuperare cum se întâmplă în cazul intervenției chirurgicale.

 

Există și contraindicații al acestui tratament. Care sunt acestea?

  • În caz de cancer sau antecedente;
  • Viitoarele sau proaspetele mămici;
  • În cazul bolilor autoimune care sunt în strânsă legătură cu pielea;
  • Varice;
  • Dacă există defibrilator.

 

Aparatul a fost aprobat de Health Canada și FDA (Food and Drug Administration) pentru mai multe rezultate.

 

              Așadar, ce se poate trata cu ajutorul radiofrecvenței corporale?

  • Celulita
  • Pielea ‘’lăsată’’
  • Straturi localizate de grăsime
  • Remodelare corporală

 

Tratamentul cu ajutorul acestui dispozitiv este asemănător unui masaj cald și relaxant, iar rezultatele se obțin după efectuarea unui număr minim de ședințe și diferă de la caz la caz, în funcție de anumiți factori, precum vârsta, factorul genetic, stilul de viață.

 

Așadar, dacă îți dorești să scapi de celulită, pielea ta să fie mai fermă și să arate mai bine, Venus Legacy te poate ajuta să obții aceste rezultate. Specialiștii de la centrele Re: invent FIT din București te pot ajuta să descoperi beneficiile acestui tratament, fiind atenți la nevoile tale.

 

Atâta timp cât nu faci parte din categoriile de persoane cărora le este contraindicat acest tratament, Venus Legacy te poate susține în obținerea unui aspect fizic mai plăcut.

Este un tratament care acționează precum un masaj. Este un tratament non-invaziv, nedureros, ale cărui rezultate sunt vizibile după primele ședințe și care se mențin perioadă îndelungată.

 

          Cu cât începi mai devreme, cu atât te vei bucura mai repede de rezultate! Investește în tine! Pentru că meriți!