Wednesday, 12 June, 2024

Vrei tablouri în bucătărie? Iată cum trebuie să le alegi!


Dacă deții o bucătărie spațioasă, cu pereți destul de goi, care pot fi decorați cu imagini și tablouri, atunci poți opta pentru tablouri canvas bucatarie cu tematică alimentară. Poți alege o imagine modulară mare care să descrie o temă care ne amintește să mâncăm bine și că este important să fim împreună. Sau te poți concentra asupra condimentelor, care sunt foarte colorate și transmit imediat bucurie și energie în orice spațiu. Evident, pentru ca tabloul ales să nu încarce prea mult spațiul, va trebui să deții o bucătărie destul de sobră și minimalistă.

O idee foarte frumoasă pentru bucătărie este alegerea tablourilor tematice vintage sau retro, care creează o atmosfera din trecut, întâlnită în vechile pub-uri englezești sau în bucătăriile bunicii. Acestea pot fi combinate sau chiar folosite individual, aranjate în pătrat sau pe rând.

Cu siguranță, de impact, și perfecte chiar și pentru o bucătărie industrială, aceste tablouri oferă o atmosferă elegantă și retro mediului. Sunt deosebit de potrivite și pentru contexte moderne, cu un stil urban care vine în contrast cu stilul vintage, rafinat și puțin industrial.

Foarte rafinate și cu un impact sigur, sunt tablourile canvas cu mâncare, dar prezentate în ipostaze decisiv creative. Nu imagini cu natură moartă clasică, ci dimpotrivă. Natură vie, poate cufundată în apă și pe un fundal negru, care oferă un efect extrem de elegant și minimalist. Aceste tablouri sunt potrivite, totuși, pentru bucătăriile foarte moderne, cu culori foarte sobre și neutre, de preferință într-un stil alb total. Pentru a sparge monotonia, culorile strălucitoare ale fructelor sunt suficiente.

Îți place să bei vin sau bere? Cu o imagine foarte frumoasă cu băutură ta preferată poți să subliniezi acest lucru. Această imagine se potrivește, de asemenea, și într-o cramă.

Ai o bucătărie cu mobilier si accesorii la vedere? Nu ai nevoie de un tablou încărcat, ci de unul foarte simplu. De exemplu, un tablou cu o frază simplă, unde ți se urează “poftă bună” cu un font subțire și elegant, poate fi o alegere plăcută chiar dacă ai o bucătărie minimală, albă sau în alb-negru, deoarece adaugă rafinament unui context deja sobru.

O idee romantică, frumoasă, simplă și cu un impact sigur ar fi aceea de a agață imagini pe pereții bucătăriei care reprezintă plante aromatice, cele folosite pentru gătit. Busuioc, rozmarin, mentă, salvie: toate sunt acolo, la fel că într-un vechi ierbar. Acest set este frumos, mai ales pentru bucătăriile stil shabby chic.

Frazele amuzante sunt potrivite pentru bucătăriile moderne. Această serie de tablouri este foarte frumoasă, foarte versatilă, datorită dimensiunilor sale reduse. Pot fi aliniate, combinate împreună sau poziționate individual în diferite zone ale bucătăriei: efectul va fi cu siguranță distractiv și creativ. Acestea sunt fraze care au legătură cu mâncarea, dar sunt și glume și tachinări. Pentru că în bucătărie este întotdeauna bine să razi.

În cele din urmă, bucătăria este și locul unde începe ziua. De îndată ce ne trezim, acolo ne savurăm prima cafea a zilei. Deci, o astfel de imagine este perfectă. Schematizează, într-un mod frumos și colorat, ciclul de producție al cafelei, combustibilul nostru preferat.

De unde poți cumpără astfel de tablouri? Îți recomandăm weframe.ro. Aici vei găsi tablouri pentru bucătărie, tablouri canvas abstracte, tablouri pentru dormitor, pentru camera copilului și așa mai departe. În plus, dacă niciun model nu este pe placul tău, și dorești ceva unic, inedit, weframe.ro îți pune la dispoziție serviciul de tablouri personalizate, prin care poți imprima pe pânză de calitate imaginea pe care o dorești.