Thursday, 18 July, 2024

Abia astepti sa devii sofer? Iata cum poti obtine rapid fisa medicala pentru permis auto


Cu siguranta esti nerabdator sa obtii sau sa iti innoiesti permisul auto! Nimic nu iti ofera o senzatie de independenta mai mare decat sa fii sofer la volanul propriei masini! Cu toate acestea, exista cativa pasi care trebuie urmati inainte de a deveni, in mod oficial, sofer.

De multe ori, demersurile premergatoare obtinerii carnetului de sofer implica multe drumuri prin oras. Astfel, trebuie sa mergi de la un ghiseu la altul si, uneori, ajungi sa stai la cozi interminabile.

Cu siguranta stii ca permisul nu poate fi eliberat sau reinnoit fara a detine o serie de acte. Printre acestea se numara si fisa medicala pentru permis auto, fara de care nu poti dovedi ca esti apt pentru a conduce un automobil.

Nimanui nu ii place sa isi piarda timpul cu aspecte birocratice, de aceea a venit momentul sa afli cum poti obtine fisa medicala pentru permis auto in cel mai scurt timp. Acceseaza www.fisamedicala.info pentru a descoperi care este metoda eficienta, sigura si rapida de a obtine acest certificat medical indispensabil unui viitor sofer.

In conformitate cu legislatia in vigoare, fisa medicala pentru permis auto include o serie de analize medicale, obligatorii pentru oricine isi doreste carnetul de sofer. Pentru a obtine certificatul medical in cel mai scurt timp posibil, este recomandat sa te indrepti spre o clinica specializata si acreditata in acest domeniu, cum este centrul medical StandardMed. Aici sunt efectuate toate analizele medicale necesare chiar in ziua in care documentrul este eliberat.

Pe langa momentul in care aplici pentru carnetul de soferi pentru prima oara, exista si alte situatii in care ai nevoie de fisa medicala pentru permis auto, iar clinica StandardMed este autorizata pentru fiecare context. Iata care sunt toate cazurile in care este necesar sa prezinti acest certificat.

  • In momentul in care alegi sa urmezi cursurile scolii de sofer, va trebui sa prezinti un aviz medical, care sa fie insotit de unul psihologic.

  • Daca permisul tau a fost anulat sau suspendat, esti obligat sa obtii un certificat medical de redobandire permis auto, alaturi de un aviz psihologic.

  • In cazul in care permisul a expirat sau trebuie reinnoit, analizele medicale trebuie refacute. In urma acestora, va fi obtinuta o noua fisa medicala pentru permis auto.

Dintre examenele obligatorii pentru eliberarea certificatului medical, cele mai populare sunt: ORL, oftalmologie, neurologie, medicina interna, ortopedie, neurologie, dar si psihiatrie. Toate cadrele medicale specializate se gasesc in clinica in acelasi interval orar.

Din acest motiv, in cadrul clinicii StandardMed poti efectua toate analizele in aceeasi zi, multumita sistemului de organizare. Astfel, fiecare persoana inscrisa pentru examenele medicale necesare va trece, prin rotatie, pe la fiecare cabinet.

Fisa este eliberata in aceeasi zi, intr-un timp record! Astfel, din momentul in care ai intrat in clinica si pana candprimesti certificatul nu va trece mai mult de o ora si jumatate!

Un mare avantaj de care se bucura cei care apeleaza la centrul medical StandardMed pentru a obtine acest document important este reducerea de 20 Lei aplicata la orice consultatie medicala din cadrul clinicii.

Pentru mai multe informatii, precum orarul clinicii, programari si multe altele, acceseaza platforma Fisamedicala.info. Apeleaza la serviciile clinicii StandardMed si obtine documentul rapid si usor!

fisa-medicala-permis-auto