Wednesday, 12 June, 2024

Alegeti cea mai frumoasa faianta imitatie piatra pentru casa!


Atunci cand construim o casa este important sa folosim materiale de calitate. La fel de important este si atunci cand renovam locuinta. O gresie de calitate poate sa spuna multe despre locuinta ta, mai ales daca inviti persoane pentru prima data la tine in casa. Tot la fel de important este si faianta din baie, deoarece baia este cea mai buna incapere care poate sa spuna cate ceva despre personalitatea ta.

Desi alegerea unui model de faianta pentru baie poate fi un subiect stufos si complicat, un model de faianta imitatie piatra este deseori alegerea care se poate potrivi in orice locuinta. Piatra este un element natural care se imbina perfect cu orice structura si ofera un aspect pasnic si armonios.

Placile ceramice pot fi considerate cele mai durabile materiale utilizate in decorarea spatiilor inchise si a spatiilor deschise. Placile ceramice de inalta calitate prezinta avantaje precum protectia mediului, durabilitate, aspect estetic, rezistenta la caldura, siguranta impotriva incendiilor, igiena, rezistenta la umiditate. Datorita acestor calitati, placile nu trebuie sa fie schimbate la fiecare zece ani, deoarece acestea pot servi timp de mai multe decenii.

Este necesar ca placile ceramice sa fie instalate in baie cu multa responsabilitate. Cumparand faianta pentru baie, nu trebuie sa va ghidati dupa pretul scazut, ci sa alegeti optiunea care va va multumi ochii multi ani inainte, in ciuda schimbarii tendintelor. Pe langa calitatea si producatorul placilor ceramice, trebuie sa fie acordata atentie stilului si gamei de culori, precum si preferintelor personale si ale altor membri ai familiei, care sa ofere sfaturi cu privire la ce gresie este cea mai buna pentru baie.

Alegerea placilor de baie pe piata moderna este foarte mare, ceea ce va permite sa implementati aproape orice idee. Avand in vedere faptul ca majoritatea cetatenilor detin apartamente cu bai mici, este mai recomandata schema de culori a placilor de baie, care pot extinde cel putin vizual spatiul baii. Astfel, daca incercati sa extindeti limitele unei incaperi, ar trebui sa alegeti culoarea placii din paleta rece. Sunt tonuri reci care pot crea efectul distantei vizuale a peretilor. In plus, daca peretii si podeaua au un singur tip de placi deschise la culoare sau lucioase, puteti crea efectul de greutate si de spatiu infinit. Gresia alba din colectia Asaro este perfecta pentru fanii stilului marmurei clasice si mereu actuala, care a ramas relevanta inca de pe timpul bailor grecesti.

Daca nu sunteti fan al culorilor de iarna si al spatiilor mari, dar va straduiti sa creati o atmosfera confortabila in baie, atunci ar trebui sa alegeti o schema de culori calde. In ciuda faptului ca paleta calda creeaza un efect compact, aceasta face si camera armonioasa si atractiva. Intr-o astfel de baie puteti sa va relaxati cu usurinta si sa uitati de problemele existente. Culorile calde ale placilor de baie pot servi drept o solutie excelenta pentru fericitii proprietari ai bailor spatioase. Cei care se straduiesc sa creeze un colt cald in baie si in acelasi timp isi doresc sa extinda spatiul vizual, pot combina gresia alba cu gresia colorata prin materiale care imita lemnul, tesatura, piatra, creand astfel zone separate. Folosirea placilor de imitatie a lemnului in baie ofera camerei un farmec si confort deosebit.

Piatra naturala este recunoscuta pentru densitatea neobisnuit de mare si pentru duritatea de care da dovada. Piatra este disponibila in diferite variante de material (granit, travertin, ardezie), grosime si finisaj (mat, periat, antichizat, polisat), astfel incat sa gasiti varianta potrivita pentru proiect (la exterior si in zone cu trafic intens sunt recomandate placile mai groase, la interior, placile polisate vor avea porii aproape sigilati datorita finisajului etc.).

Placile de faianta imitatie piatra ofera aceste caracteristici sinonime cu rezistenta, calitate si aspectul placut. Magazinul gudart.ro este leader in acest domeniu, oferind o gama vasta de placi de faianta de cea mai buna calitate.

Versatilitatea fatetelor de piatra va permite sa le instalati in interiorul si exteriorul casei. Variantele de culoare sunt adecvate pentru design. Ele pot reduce tonul si pot adauga eleganta camerelor cu culori indraznete sau pot da un ton de textura si culoare schemelor neutre.

Avantajele faiantei cu imitatie de piatra fata de finisajele din piatra reala

Costul este cu siguranta o problema importanta si, daca ati pretuit piatra adevarata, granitul, ardezie, travertinul sau marmura, este posibil sa fiti putin descurajat. Nu numai ca sunt scumpe, dar sunteti de obicei incurajati sa achizitionati o cutie suplimentara pentru doua reparatii inevitabile pe podea, astfel incat sa va asigurati ca culoarea si calitatea sunt potrivite.

Cea mai buna optiune pentru podelele de piatra frumoase, cu aspect natural, este suprapunerea decorativa personalizata din faianta cu aspect din piatra, care va va oferi ani de functionalitate si frumusete fara grija placilor sparte si a mortarului decolorat si dezintegrant. Beneficiile faiantei decorative cu aspect de piatra decorativ includ:

-Faianta si gresia sunt tipul de podeaua cea mai durabila pe care o puteti avea;

-Aveti optiuni nelimitate de personalizare cu culoare, design si finisaje;

-Se poate amesteca cu usurinta cu orice piatra, tigla sau beton modelat existent;

-Faianta decorativa reprezinta jumatate din costul instalarii pietrei naturale sau a pietrei;

-Proiectele merg mai repede cu mai putina mizerie si lupta cu suprapuneri de faianta personalizata;

-Nu se acumuleaza praf si murdarie;

-Suprafata rezista la mucegai, bacterii si alergeni pentru un mediu mai sanatos.

Investind in faianta imitatie piatra, valoarea locuintei poate sa creasca, iar aspectul din interior va genera o stare placuta de bine!