Saturday, 20 July, 2024

Cum sa ai mai multe vanzari cu ajutorul strategiilor de optimizare site


Este absolut necesar ca site-ul tau sa aiba un trafic organic cat mai mare pentru a putea genera cat mai multe vanzari cu un ROI ridicat. Cele doua lucruri sunt intr-o relatie directa, iar din acest motiv fiecare magazin online, indiferent pe produsele pe care le pune in vanzare, are nevoie de servicii SEO profesionale de optimizare site Google.

 

Bineinteles ca nu este de ajuns doar sa ai un trafic mare, ci ai nevoie de unul format din persoane interesate de serviciile sau produsele pe care le comercializezi. Pe intelesul tuturor, site-ul tau are nevoie de optimizare pentru a fi capabil sa atraga un numar cat mai mare de clienti, iar experienta acestora sa fie una care sa-i incurajeze spre a cumpara. Unele site-uri, chiar daca pun in vanzare produse sau servicii de calitate, nu au suficiente vanzari deoarece site-ul se incarca mult prea greu sau nu este gandit spre a oferi o experienta placuta utilizatorului.

 

SEO nu poate fi invatat de pe o zi pe alta, de aceea este indicat, ca proprietar de magazin online, sa apelezi la servicii SEO Bucuresti profesionale oferite de firme serioase precum ADfel Digital Marketing, care iti poate pune la dispozitie experienta acestora in acest domeniu care ne poate garanta rezultatele pe care ni le dorim. Chiar daca unele sfaturi sunt generale, fiecare site are nevoie de o strategie personalizata si de sprijinul constant al unor specialisti.

 

Foloseste materiale foto si video de calitate

 

Motoarele de cautare, in special Google, pot indexa chiar si aceste materiale foto si video. Din acest motiv este necesar sa folosim materiale de calitate si originale. Pentru produsele pe care le puneti in vanzare se recomanda sa se afiseze cat mai multe imagini din care clientul poate intelege cu exactitate dimensiunea si design-ul produsului.

 

Un site pe care imaginile si videoclipurile se incarc foarte greu sau nu se incarca deloc nu va fi niciodata in topul preferintelor clientilor online din domeniul tau de activitate.

 

Tine cont de faptul ca foarte multe persoane fac cumparaturi online de pe dispozitivele mobile

 

Este important ca serviciile de optimizare site sa fie complete si sa includa si partea ce implica versiunea mobila, tot mai apreciata de utilizatori in ultimii ani si este important ca orice site sa indeplineasca standardele moderne de a fi adaptabil pentru diferitele tipuri de smatphone, tablete sau desktopuri. O firma SEO cu experienta va gestiona aceasta situatia intr-un mod profesionist si va acorda atentia necesara pentru dispozitivele mobile. Si in acest caz, un site care nu arata si se misca bine pe un dispozitiv de acest gen nu va fi deloc apreciat de utilizatori.

 

Ofera suficiente informatii despre produs si care sa il puna in valoare

 

Clientul trebuie sa gaseasca pe magazinul tau online toate informatiile de care are nevoie. Incepand de la descrierea produsului si pana la modalitatile de livrare ale acestuia, toate detaliile trebuie sa fie prezente intr-un mod cat mai profesionist. In toti acesti pasi specialistii SEO vor tine cont si de cuvintele cheie alese si de modul in care va percepe motorul de cautare Google toate acele informatii, dar si de experienta utilizatorului care regaseste toate informatiile necesare in pagina, fara a fi necesar sa caute in continuare pe alte site-uri ale competitiei tale.

 

Se spune ca trebuie sa ne punem in pielea clientului ori de cate ori avem un business pe care dorim sa-l dezvoltam. Atat timp cat noi ne vom simti confortabil in aceasta postura si vom beneficia de toate informatiile si facilitatile de care avem nevoie, potentialii clienti vor simti acelasi lucru.