Tuesday, 18 June, 2024

Florarie online Bucuresti | Cosuri cu flori vs. flori fara ambalaj


florarie bucuresti

La un an sau poate 10 ani de casatorie cuplurile obisnuiesc sa sarbatoreasca momentele fericite petrecute impreuna in tot timpul care a trecut. Odata cu o cina romantica sau cu o vacanta de cateva zile undeva intr-o destinatie deosebita va trebui sa ii oferi si florile preferate si un cadou simbolic care sa marcheze incheierea unei etape si inceputul alteia noi. Poti oricand beneficia de o livrare gratuita si de o surpriza deosebita alegand o florarie online Bucuresti care sa se ocupe de realizarea unui cos cu flori sau a unui buchet minunat.

Aici ai doua variante: fie alegi cosuri cu flori, fie ii daruiesti flori fara un aranjament deosebit. Care e cea mai buna varianta? Cosurile cu flori sunt alegere corecta in aceasta situatie. Spre deosebire de florile fara ambalaje sau aranjamente speciale, cele in cosuri vor arata mai bine, vor fi mai usor de purtat pana in momentul daruirii, florile vor sta mai bine in ele si nu va exista riscul sa se rupa.

Cosurile speciale pentru flori sunt facute din material lemnos sau sintetic, pot fi decorate, cei care se ocupa de realizarea lor aleg un design original si cat mai apropiat de dorintele celui care le va cumpara.

florarie bucuresti

Se pot personaliza, se pot pune si funde, diverse materiale textile, sunt usoare si foarte simplu de transportat sau livrat. Un cosulet cu flori va putea fi pus pe masa, intr-un colt, pe birou, nu mai e nevoie de un alt accesoriu pentru a avea florile preferate mereu langa tine.

Floraria de Vis propune clientilor cateva tipuri de cosuri cu trandafiri, se pot adauga si accesoriile dorite, alese online in momentul comenzilor, bomboane, ciocolata, urs de plus, tablouri, rame.

Cosurile de flori de la floraria online care face livrari in Bucuresti si Ilfov au o toarta suficient de mare pentru a putea fi tinute pe mana in timpul transportului sau pentru a putea fi agatata.

Numarul de trandafiri din cosuri variaza, puteti comanda cati trandafiri doriti, in functie de ofertele disponibile. Specialistii de la Floraria de Vis se vor ocupa de decorarea cosurilor si de aranjarea trandafirilor proaspeti in cos in asa fel incat sa se obtina un design deosebit si unic.

Cu un cos cu trandafiri ii poti arata persoanei dragi cat de mult tii la ea si iti poti exprima dragostea in cel mai frumos mod posibil, cosurile de la Floraria de Vis ajung imediat la destinatari, in trei sau patru ore, cu un curier propriu, iar plata se poate face si cu un card bancar, pentru confort sporit la comanda. E suficient sa alegi cosurile preferate si echipa florariei online se va ocupa de restul pentru ca tu sa poti spune Multumesc! sau Te iubesc! in felul tau, in cel mai original mod posibil.