Saturday, 26 November, 2022

Folosirea steagurilor personalizate in perioada de relansare economica


steaguri personalizate

Avand in vedere faptul ca, in curand, restrictiile de circulatie vor fi ridicate iar activitatea economica relansata, este bine sa iti faci un plan de reincepere a activitatii. Fiind o perioada destul de dificila, in care bugetele au fost diminuate simtitor, optimizarea mijloacelor de promovare este, si ea, foarte importanta. Alege sa fii prezent si in mediul offline, in locurile in care publicul tau tinta sa ia la cunostinta sau sa isi reamintesca informatii despre brandul tau.

Daca te orientezi catre sisteme de expunere corespunzatoare, cu siguranta, nu va fi dificil. Unele dintre cele mai versatile astfel de sisteme de expunere sunt bine cunoscutele steaguri personalizate.

Ce este un steag personalizat?

Un steag personalizat este de fapt un steag vela, un sistem de expunere personalizat cu printul necesar fiecarui business ce poate fi folosit atat indoor cat si outdoor, punand in valoare imaginea unei companii sau mesajul pe care aceasta isi doreste sa il transmita. El nu ar trebui sa lipseasca niciunei afaceri ce isi propune sa isi creasca vizibilitatea.

Structura unui steag personalizat este realizata din polimer durabil iar materialul textil este printat UV astfel incat sa poti avea la dispozitie cele mai bune steaguri personalizate. Poti alege sa imprimi mesaje text sau imagini, insotite de logo-ul companiei tale sau chiar o imbinare intre toate cele trei elemente pentru a atrage, cu usurinta, atentia audientei. In general, grafica se imprima pe o singura parte iar pe verso se vede in oglinda.

Steagurile personalizate se regasesc in diferite forme cum ar fi de exemplu cel pana, dreptungiular sau lacrima si in marimi diferite, de la S pana la XL, in format orizontal sau vertical, oferindu-ti, in acest mod, cat mai multe variante de personalizare.

Unde poate fi folosit un steag personalizat?

Un steag personalizat este un sistem de expunere versatil, ce se inteagreaza perfect intr-o gama variata de spatii si locatii, atat indoor cat si outdoor.

Cu siguranta, terasele vor fi printre primele locatii ce urmeaza a fi deschise, fiind asteptate cu nerabdare dupa o lunga perioada de izolare sociala. Prin urmare, mai ales daca unul dintre produsele tale se regasese la o anumita terasa este extrem de practic sa instalezi un steag personalizat pentru a scoate in evidenta acest lucru.

Apropriindu-se vara iar steagurile personalizate fiind potrivite pentru folosirea in spatiile exterioare, nefiind afectate de ploaie sau vant, reprezinta o idee utila poate fi aplasarea lor in parcuri, gradini si alte spatii de promenada. Acest lucru va face posibila transmiterea mesajului catre un public numeros.

Desigur, nu trebuie sa uiti nici magazinele sau hipermarketurile, mai ales daca ai o promotie sau urmeaza sa lansezi un produs nou. Steagurile pot fi amplasate singure, in zonele unde acest lucru este permis sau pot insoti o masa de sampling, atunci cand clientii beneficiaza si de o degustare sau testare a unui produs.

Care sunt beneficiile unui steag personalizat?

Steagurile personalizate ofera numeroase avantaje:

  1. Sunt usor de transportat si montat. Atunci cand trebuie sa montezi sau demontezi un steag personalizat nu ai nevoie de o echipa specializata, de cunostinte tehnice sau de unelte avansate, iar intregul proces dureaza aproximativ 5 minute.
  2. Sunt rezistente in timp. Daca ai ales sa achizitionezi steaguri personalizate pentru publicitatea outdoor, ai garantia ca le vei putea folosi chiar si patru ani. Daca ai achizitionat steagul personalizat de la eXpoPrint Media, iar panza sau structura s-a deteriorat sau pur si simplu doresti sa schimbi mesajul publicitar, poti reveni si ai posibilitatea de a pastra structura sau elementele bune ce pot fi utilizate in continuare si poti inlocui doar panza veche cu una noua, personalizata pentru nevoile curente. De asemenea, structura unui steag personalizat este fabricata din polimer durabil iar panza special conceputa sa reziste in conditii atmosferice deosebite. Imprimarea este UV, full color, fiind realizata cu ajutorul celor mai noi tehnologii.
  3. Permit un grad ridicat de mobilitate. Indiferent de cat de des este montat sau demontat un steag personalizat, acesta este conceput in asa fel incat sa fie rezistent si usor de manipulat. In cazul in care schimbi locatia unde doresti promovarea, poti muta steagurile vela simplu si rapid. Nu necesita spatiu mare de depozitare si pot fi transportate intr-o masina de dimensiuni obisnuite.
  4. Raportul calitate-pret-beneficii este foarte bun. Comparativ cu alte metode de promovare, costurile achizitionarii unor steaguri personalizate sunt accesibile, in timp ce ofera o vizibilitate maxima. Impactul este imediat iar cheltuiala se va amortiza rapid, mai ales ca steagurile personalizate, de dimensiuni medii, cu o grafica color de inalta calitate sunt vizibile la peste 500 de metri.
  5. Se pot personaliza, oferindu-ti posibilitatea de a alege forma, dimensiunea si designul propriu pentu a fi imprimat.

Prin urmare, in acesta perioada de relansare economica, folosirea steagurilor personalizate ca si sisteme de expunere este o alegere inteleapta, necesitand un buget redus dar oferindu-ti beneficii multiple. Permite-i publicului tinta sa te observe si sa se poata orienta catre produsele tale!