Friday, 22 September, 2023

Podele murdare? Alege sa faci curat cu un mop electric!


mop electric Polti

Igienizarea suprafetelor e o sarcina care poate sa iti dea mari batai de cap, mai ales daca nu folosesti produsele potrivite. Curatenia locului in care iti desfasori activitatea este o conditie esentiala pentru o sanatate de fier.

 

Fie ca este vorba despre locuinta personala, fie ca te gandesti la spatiul in care lucrezi, absenta murdariei este o cerinta care nu poate ramane neindeplinita. Si pentru ca timpul tau este pretios, iata cum poti salva clipe importante pe care sa le petreci alaturi de cei dragi! Consulta magazinul online polti.ro si alege noul tau mop electric!

 

De ce sa schimbi mopul clasic cu unul electric?

Tot procesul care presupune curatarea podelelor cu un mop traditional si o galeata implica un mare efort. Trebuie sa umpli galeata cu apa calda, apoi sa adaugi solutia pentru igienizare, sa clatesti mopul, sa il inmoi in galeata, sa il storci si abia apoi, aplicand presiune si forta musculara, vei ajunge in punctul in care sa speli pe jos.

 

In momentul in care apa se murdareste, va trebui sa o inlocuiesti si sa iei tot procesul de la inceput. Oboseala nu va intarzia sa isi spuna cuvantul!

 

Dupa toata aceasta munca, va trebui sa lasi podelele sa se usuce, sa ai grija sa nu pasesti pe suprafetele umede si sa fii atent sa nu ramana urme nedorite. In cele din urma, vei realiza ca din momentul in care ai inceput sa faci curat pana cand poti rasufla usurat a trecut foarte mult timp, energia ta a fost consumata si nici rezultatul nu este cel visat.

 

Avantajele folosirii unui mop electric

Toate aparatele destinate curateniei prezentate in magazinul online polti.ro sunt atat de bine concepute, incat vor elimina nevoia folosirii clasicului mop. Vei inlocui rutina extenuanta cu un proces usor si rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa pui apa in cuva speciala si esti gata sa incepi treaba!

mop electric 5-in-1 polti vaporetto

 

Sistemul de curatare cu abur inlatura pana la 99,99% dintre germenii si bacteriile aflate pe podele. Aspectul incredibil care diferentiaza un mop electric de unul clasic este usurinta intrebuintarii sale.

 

Petele, urmele si murdaria vor disparea fara sa fie necesar efortul aplicarii de presiune specifice modului clasic de a face curat. Fara sa mai fie nevoie sa inmoi mopul in galeata si sa schimbi apa de o multime de ori, aceasta modalitate moderna de a spala suprafetele asigura igienizarea lor rapida. Te poti intoarce indata la activitatile tale preferate si vei avea mai mult timp sa te bucuri de familie si de prieteni!

 

Alegerea ideala pentru familii

Copiii sunt cele mai importante fiinte din viata oricarei familii. Insa, pe cat de iubiti sunt, pe atat de nazdravani pot fi. Rabdarea nu a caracterizat niciodata un copil, iar curiozitatea ii determina sa fie aventurieri neobositi. Produsele de curatenie si reziduurile lasate in urma folosirii mopului si a galetii pot pune in pericol sanatatea celui mic.

 

Prin utilizarea unui mop electric nu mai trebuie sa iti faci nicio grija! Datorita puterii si a temperaturii ridicate a aburului, bacteriile de pe podea vor fi inlaturate si nu va fi nevoie de niciun alt produs chimic. Totodata, folosirea acestui mijloc de igienizare este potrivit si pentru familiile care au animale de companie.

 

Sanatatea, reducerea timpului alocat curateniei si raportul calitate-pret recomanda folosirea unui mop electric in orice locuinta sau spatiu lucrativ!