Sunday, 14 April, 2024

Profesionalism si expertiza in tranzactiile cu proprietati imobiliare exclusiviste


Dincolo de peisajul natural si de cultura sa, Romania este o tara cu o foarte bogata oferta de proprietati istorice si proprietati imobiliare cu o arhitectura aparte. Pe langa numeroasele proprietati imobiliare istorice exista si foarte multe proprietati contemporane care sunt extrem de atractive din punct de vedere arhitectural. Daca in urma cu multi ani era foarte complicat sa incepi demersurile pentru achizitionarea unui astfel de imobil exclusivist, acum lucrurile s-au simplificat considerabil. Iar acest lucru datorita unei agentii imobiliare specializate in tranzactiile cu proprietati imobiliare exclusiviste, si anume Romania Sotheby’s International Realty (fost Artmark Historical Estate).

Aceasta agentie imobiliara propune tuturor acelora interesati de proprietati istorice sau de proprietati contemporane de lux o oferta numeroasa si diversificata de astfel de imobile.

 

Servicii imobiliare de lux oferite de profesionisti

Portofoliul pe care il detine agentia imobiliara Romania Sotheby’s International Realty in ceea ce priveste proprietatile exclusiviste si cele istorice este unul impresionant. Vorbim aici despre foarte multe conace de vanzare in Transilvania sau in Muntenia, case de vacanta, vile, castele, palate, dar si proprietati de lux in Herastrau sau in marile orase ale Romaniei.

Odata ce ai gasit proprietatea pe care doresti sa o achizitionezi din oferta de proprietati din categoria celor exclusiviste regasita in catalogul acestei agentii imobiliare, procesul de vanzare-cumparare se va derula fara obstacole si intr-un timp foarte scurt vei deveni proprietarul conacului, vilei sau castelului la care ai visat dintotdeauna. Acest timp scurt necesar pentru derularea tranzactiei imobiliare se datoreaza faptului ca toate actele proprietatii care urmeaza a fi tranzactionate sunt pregatite pentru a efectua tranzactia imobilara.

Mai mult decat atat, o echipa de profesionisti cu o vasta pregatire si o lunga experienta in domeniul imobiliar cu proprietati de lux este la dispozitia tuturor clientilor interesati de astfel de proprietati. Orice detaliu si orice nelamurire referitoare la tranzactia imobiliara poate fi solutionata foarte rapid cu ajutorul specialistilor in domeniu care lucreaza pentru Romania Sotheby’s International Realty.

 

Preturi accesibile pentru proprietatile imobiliare exclusiviste

Chiar daca parerea preconceputa generala cu privire la astfel de proprietati exclusiviste este aceea ca preturile sunt inaccesibile pentru majoritatea oamenilor, trebuie spus ca in catalogul de proprietati imobiliare exclusiviste pus la dispozitie de agentia imobiliara Romania Sotheby’s International Realty pot fi gasite o sumedenie de proprietati imobiliare la preturi apropiate de preturile cu care se tranzactioneaza un imobil obisnuit in zonele renumite ale marilor orase ale Romaniei.

Altfel spus, poti oricand sa iti cumperi unul dintre conacele sau palatele din Transilvania cu bugetul alocat pentru un apartament in zona centrala a Clujului sau poti sa optezi pentru una dintre numeroasele proprietati de lux in Herastrau cu bugetul cu care ai putea achita un apartament intr-un bloc in zona zero a Bucurestiului.

Pentru cei care au intentia de a cumpara o proprietate istorica sau una exclusivista evaluate la preturi cu mai multe zerouri, trebuie spus ca in oferta de astfel de proprietati exclusiviste exista si astfel de imobile, fie ca ne referim la cladiri si proprietati istorice, fie ca vorbim despre astfel de proprietati contemporane.