Wednesday, 10 August, 2022

Vaporesso – Brandul de Lux al anului 2020


Mod Vape Vaporesso Lux, otel inoxidabil si aliaj cu zinc - disponibil pe voore.ro

Mod Vape Vaporesso Lux, otel inoxidabil si aliaj cu zinc - disponibil pe voore.ro

Despre fumat, despre efectele pe care acesta le are și chiar despre alternativele lui s-a discutat foarte mult, în diferite medii în ultimii ani. Dacă ești fumător cu o experiență de decenii și te găsești în situația în care vrei să renunți la țigările clasice, totuși parcă nu vrei să te desprinzi cu totul de acest ritual, atunci țigara electronică de la Voore este una dintre cele mai la îndemână soluții pentru o asemenea nevoie.

Apropo de fumatul alternativ și de țigara electronică, și aceasta la rândul său are mai multe alternative pentru toată lumea. Unul dintre cele mai des întâlnit este modul vape.

Ce înseamnă modul vape și cu ce este acesta diferit față de țigările electronice?

Modurile Vape nu sunt altceva decât dispozitive mai mari ca țigările electronice și sunt cunoscute mai ales pentru producția lor mare de vapori. Acest tip de dispozitiv este la prima vedere un stilou vape obișnuit, dar în realitate e îmbunătățit sau mai degrabă modificat, de unde și numele „Mod” pentru a putea include anumite caracteristici avansate.

Într-adevăr, pentru cineva la început de drum în această schimbare, alegerea potrivită pare una foarte greu de luat. Dar nu e așa. De exemplu Vaporesso Luxe S este un mod electronic de lux, așa cum putem afla încă din numele produsului, foarte modern și complex judecând după specificațiile pe care le putem descoperi din descrierea lui. În plus, modul e foarte elegant și deloc ostentativ, așa cum s-ar putea spune de exemplu despre țigara clasică.

Din punct de vedere al sănătății un mod vape, de exemplu e de preferat, comparativ cu o țigară clasică și cu toate efectele secundare negative cu care vine la pachet acest obicei. În acest sens s-au făcut desigur mai multe studii.

Mod tigara electronica Vaporesso Nano Luxe S - disponibil pe voore.ro

Câteva motive de a renunța la țigara clasică în favoarea Vaporesso Luxe S

Așa cum spuneam mai devreme, cei mai mulți dintre noi ar alege o variantă cât mai puțin periculoasă pentru sănătatea lor, dacă n-ar putea să renunțe la gestul de a fuma și la altele similare. Dacă e să vorbim despre gama de arome, aceasta este foarte generoasă, astfel că oricine își poate găsi gustul preferat.

Apropo de miros sau gust, un alt avantaj de necontestat pentru alegerea unui mod vape potrivit este și acela că hainele nu mai au nici un miros neplăcut. Designul stilat și mai ales ergonomic e de preferat în fața pachetului clasic și al brichetei pentru că știm cu toții, uităm bricheta sau aceasta rămâne fără gaz.

Există o serie de beneficii de ordin financiar în această situație. Cumva, ține și de psihic și de conștientizare, dar se pare că cei mai mulți dintre fumătorii clasici nu știu să-și țină în frâu cheltuielile. Acest lucru se schimbă odată cu trecerea la țigările electronice.

Nu mai e deloc o surpriză și că cei mai mulți dintre cei care au ales Vaporesso Luxe S  au reușit să renunțe la fumat. Desigur, acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante, dar nu singurele motive pentru care merită să alegi această alternativa oferita de Voore.