Thursday, 18 July, 2024

Ce greu pregateam un colet in trecut, fara magazin de cutii din carton!


Era pe vremea cand se facea armata si eu eram micuta. Aveam cativa anisori, cand veneau mamele din sat la mama, sa le ajute sa faca pachete pentru baietii lor, fiindca nu se puteau duce in vizita.

Ele veneau cu o cutie din carton veche si acest ambalaj valora aur pentru mamele cu baietii plecati in armata. Cutia trebuia neaparat sa fie imbracata intr-o panza alba care era cusuta sau lipita bine si pe suprafata acesteia se scriau cele doua adrese: a destinatarului si a expeditorului.

Ce fericite ar fi mamele de atunci sa vada cutii transport noi pe site-ul magazinului de ambalaje Ipackonline.ro!

Cutiile incapatoare arata perfect si sunt foarte rezistente. Ele nu trebuie sa mai fie imbracate in panza alba, ci este suficient sa li se lipeasca etichete cu cele doua informatii importante.

Lipiciul clasic care pata inestetic cutia a fost inlocuit de banda adeziva sigura, astfel ca la primirea coletului, trebuie depus un efort sustinut pentru deschiderea lui.

In plus, stiind ca totul a fost manipulat cu manusi de unica folosinta, nu te temi pret de o clipa ca obiectele care se afla in pachetul respectiv ar putea fi contaminat.

Bietele mame faceau cozonac, frigeau cate un pui, faceau doua-trei cheguri, puneam carnati picanti in pungi si nu uitau de sticlele cu must pe care le impachetau in haine groase, sa nu se sparga.

Ce fericite ar fi fost mamele sa fi putut comanda in acele vremuri cutii transport sticle  cu insertie, sa nu la mai impacheteze in sosetele din lana pe care le trimiteau.

In trecut, o cutie de carton era foarte greu de procurat, fiindca la magazine se duceau in acelasi timp mai multe mame. Nu exista ca acum magazinul specializat de ambalaje din carton de 3 sau de 5 straturi la preturi accesibile.

Cu siguranta ca mamele acelea iubitoare ar fi comandat un pachet de cutii de 25 de bucatii, sa le trimita tot timpul bunatati copiilor lor.

Tot aici se gasesc kiturile care ajuta la mutarea dintr-o locuinta in alta si care garanteaza protectia tuturor obiectelor, inclusiv a celor fragile.

Din moment ce au fost cumparate, ele pot fi folosite de mai multe ori.

Le poti imprumuta rudelor, vecinilor, prietenilor care se muta si poti depozita in ele anumite lucruri, sa nu le mai raspandesti in toata casa.

In prezent, cu cutii transporturi speciale poti sa iti cumperi de mancare de la supermarket sau de la restaurant, fiindca farfuriile pline vor sta perfect in cutii, vor fi acoperite si  vei putea manca la intoarcere fara sa incalzesti mancarea, fiindca aceasta cutie din carton rezistent este termoizolanta.

Nu ar fi deloc rau sa ai in portbagajul masinii cutii pentru transport sticle la distante mari!

Asezi sticla in lacasul sau special si pana acasa nu se clinteste.

In magazinul prezentat de mine gasesti cutii din carton de toate dimensiunile. Vrei sa iti cumperi ghivece cu flori de toamna din piata si nu stii cum sa le asezi sa nu se rastoarne in tavita din portbagaj?

Exista cutii speciale care sustin ghiveciul si vei ajunge garantat cu florile perfecte acasa.

Tot datorita acestui furnizor primesti pizza gustoasa la domiciliu, cand nu ai timp sau dispozitia necesara sa gatesti.

Persoanele care detin magazine online stiu cat de bine este ca primesc aceste ambalaje cu un click. Niciodata livrarea unei comenzi nu intarzie din cauza magazinului de ambalaje din carton!

Ambalajele comandate sosesc repede si pot fi utilizate imediat si toata lumea va fi multumita.

In prezent, coletele se fac foarte usor datorita produselor la care oricine are acces. Comanzi cutiile de care ai nevoie, banda adeziva si folia protectoare cu bule si cu putina pricepere, coletul este gata.