Thursday, 18 July, 2024

Cum sa faci o calatorie spre Anglia in siguranta?


Calatorii spre Anglia cu Romfour, servicii de transport persoane catre UK

Calatorii spre Anglia cu Romfour, servicii de transport persoane catre UK

Mai ales ca se aproprie luna Decembrie – luna cadourilor, gandul iti fuge direct la daruri si surprize, pregatite pentru cei dragi. Poate ca o calatorie in Anglia este una dintre cele mai WOW daruri de Craciun! Cu siguranta ti-ai pus pe hartie planul, insa doresti cu ardorea sa il pui si in aplicare luna viitoare. Romfour efectueaza transport de persoane catre Anglia si compania iti garanteaza faptul ca o sa ai parte de o calatorie confortabila, desfasurata in conditii de maxima siguranta. Ce spui? Nu ezita! Surprinde-ti persoana draga cu o excursie in Anglia la care nici ca se asteapta.

Inainte de a iti pregati bagajul este bine sa raspunzi singur la cateva intrebari si sa lamuresti situatia pentru a pleca cat mai linistit peste hotare.

Calatorie spre Anglia: cu avionul sau cu autocarul?

Se pare ca Anglia este preferata romanilor atunci cand vine vorba despre un city break si atunci avionul sau autocarul sunt cele doua optiuni ideale pe care le au in vedere. Intr-adevar, aceasta ruta este mai complicata si este dificil sa ajungi aici cu masina personala. Fara discutii, iti doresti sa nu pierzi inutil timpul la cozile interminabile din aeroport in special, acum intr-o perioada neprielnica. In acest context, autocarul este alegerea perfecta pentru tine, deoarece transportul persoanelor in Anglia se efectueaza, tinand cont de distantarea sociala intre pasageri. Lasa grija bagajelor deoparte pentru ca ele vor fi mereu in autocar, si mai ales nu mai esti nevoit sa le tragi dupa tine. Romfour te duce pana la adresa indicata! O veste buna, deoarece nu iti mai cheltui inutil banii.

Acum ca am clarificat cu ce sa mergi, printre calatori circula un nou termen si anume travel corridor!

Transport colete Romania-Anglia cu Romfour direct la usa sau cu trenul

Ce sunt travel corridors?

Bineinteles ca exista si cateva restrictii pe care cei care viziteaza Anglia sunt incurajati sa tina cont de ele. Persoanele care vin din Romania in Anglia, Tara Galilor, Scotia, Irlanda sau Insula Jersey sunt nevoite sa se autoizoleze timp de 14 de zile, tocmai pentrua evita ca virusul sa se raspandeasca. Pana in acest moment, Romania este inclusa pe lista statelor care trebuie sa respecte izolarea la domiciliu. Asadar, daca doresti sa mergi la rude sau prieteni ai grija, fiindca doar acasa la acestia te poti bucura de compania acestora. Probabil ca aceasta idee nu iti surade atat de tare, dar ce spui de transportul coletelor Romania-Anglia? Le poti trimite un pachet cu bunatati celor plecati peste hotare, fara ca tu sa ii expui unui eventual risc.

 Carantina, problema cea mai mare si cum sa o eviti

Datorita curselor regulate spre Anglia cu Romfour, poti incepe sa pregatesti pachetelele pentru prietenii tai! In acest mod, eviti carantina. Aceasta si izolarea nu sunt una si  aceeasi. Carantina se instituie pentru toate persoanele care nu au simptome si se intorc din zonele cu coronavirus. Prin intermediul serviciului de colatarie oferit de catre firma de transport persoane Romfour, poti livra un strop de fericire si unul de dragoste celor plecati in Anglia.

Acum ca urmeaza Mos Nicolae si Craciunul, mobilizeaza-te si ofera-i familiei tale sau amicilor tai dragi din strainatate o surpriza nemaiasteptata si atat de placuta!