Wednesday, 10 August, 2022

Cel mai avantajos pret iPhone 11 pro second hand!


Orice adolescent viseaza sa aiba propriul iPhone la un moment dat, deoarece este smartphone-ul suprem, originalul care a dat nastere unui trend care ne-a schimbat viata in mai bine. Telefoanele iPhone de la Apple sunt prestigiul pe care orice pasionat de gadgeturi doreste sa il aiba. Insa, un telefon iPhone este in general scump daca este achizitionat nou, insa exista si sansa de a cumpara un iPhone second hand la preturi avantajose. Cel mai avantajos pret iphone 11 pro il gasim pe site-ul totalconvert.ro, magazinul online specdializat in comercializarea telefoanelor smartphone de calitate.

Smartphone-urile au devenit un element de depreciere rapida in lumea actuala, deoarece valoarea sa continua sa scada cu timpul. Prin urmare, multi oameni prefera sa cumpere un telefon second-hand in loc de unul nou din cauza factorului de economisire. In prezent, exista o piata uriasa pentru iPhone-ul reconditionat si second-hand, si cu noi nume emblematice care apar in fiecare an, aceasta piata ar trebui sa creasca semnificativ. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceste optiuni permit oamenilor sa se bucure de cea mai recenta tehnologie de varf fara a face o gaura in contul bancar. Exista multe alte avantaje ale cumpararii unui iPhone second-hand.

Platformele corecte si autentice va vor asigura ca veti obtine un iPhone second-hand care este testat temeinic atat la nivel intern, cat si extern, pentru peste 30 de puncte de control. De multe ori cumparatorii sunt ingrijorati de functionarea acestor dispozitive. Dar nu este cazul. Este posibil ca telefonul sa aiba anumite urme cosmetice si pete, dar un iPhone detinutĀ  anterior functioneaza la fel de bine ca unul nou. Pentru asigurare, puteti verifica starea de uzura a telefonului folosit. Aceste dispozitive sunt mult mai bune daca sunt achizitionate din decat achizitionarea de la dealeri neautorizati sau persoane necunoscute.

Analiza costurilor: acesta este motivul principal care ne permite sa ne bucuram de dispozitivele tratate pentru ochii nostri si de usurare pentru buzunar. Toata lumea nu poate cumpara un model de iPhone nou, dar un dispozitiv folosit va poate ajuta sa experimentati astfel de produse sofisticate. Revanzatorii autorizati livreaza produse cu o buna economie si calitate pentru clienti.

Dispozitiv deblocat: distribuitorii se asigura ca iPhone-ul de mana a doua este in stare complet operationala. Deci, clientii nu trebuie sa treaca prin probleme si trebuie sa primeasca un dispozitiv bun.

Garantie: vanzatorii certificati ofera garantie de pana la 3 luni sau 90 de zile cu dispozitive second-hand. In plus, unii dealeri ofera, de asemenea, garantie extinsa pentru linistea sufleteasca a clientilor.Astfel cumparatorii vor avea incredere in ceea ce achizitioneaza si vor sti ca se bazeaza pe calitate. In plus, daca telefonul are nevoie de reparatii dupa expirarea garantiei, ii puteti contacta in continuare pentru interventii, dar vor trebuie platite taxele de reparatie necesare.

Returnare usoara: daca ajungeti sa cumparati iPhone-ul uzat si, dupa un timp, credeti ca dispozitivul nu este pentru dvs., puteti utiliza programul de schimb de 14 zile pentru a-l returna. Aceasta perioada de 14 zile de relaxare ofera clientului posibilitatea de a returna telefonul si de a solicita o rambursare.

Ecologic: a alege sa luati un telefon second hand e in loc sa cumparati un model nou va va ajuta sa contribuiti la protejarea planetei. Aceasta optiune va oferi acestor gadgeturi o noua viata in loc sa ajunga la depozitele de deseuri si sa contribuie la nivelurile actuale de poluare a aerului si a solului pentru a da cateva exemple.

Fara probleme de contaminare: dealerii potriviti vor oferi clientului un iPhone second hand, in stare perfecta de functionare. Mai mult, dispozitivele sunt igienizate si datele proprietarului anterior vor fi sterse in totalitate inainte de a ajunge la clienti. In plus, cei care vand telefoane second si sunt certificati vor furniza numarul IMEI impreuna cu dispozitivul. Clientii pot verifica acest numar ca masura de precautie inainte de a efectua achizitia.

De ce toata lumea isi doreste un iPhone 11 Pro?

Una dintre cele mai importante caracteristici ale oricarui smartphone nou este imbunatatirea duratei de viata a bateriei, iar Apple a facut de fapt un salt aici cu iPhone 11 Pro. Dispozitivul functioneaza acum cu patru ore mai mult decat iPhone XS fata de anul trecut, varianta Max obtinand o crestere a duratei de viata a bateriei de cinci ore.

Acest lucru inseamna ca veti avea 18 ore de redare video, 11 ore de redare video in flux si 65 de ore de redare audio. Pe iPhone 11 standard, aveti o ora de andocare de la fiecare dintre fisierele de redare video, si acelasi timp de redare audio. Se pare ca iPhone 11 pastreaza imbunatatirile pe care Apple le-a facut iPhone XR, ceea ce l-a facut chiar mai bun decat variantele sale XS de anul trecut, dar compania ofera mai multe beneficii ale bateriei pentru Pro de aceasta data. Adevaratul avantaj aici este in teleobiectivul adaugat, pe care iPhone 11 nu il are. Acesta ofera utilizatorilor iPhone 11 Pro zoom optic 2x, zoom optic 2x si zoom digital de pana la 10x.

Camera iPhone 11 Pro este echipata cu focalizare automata. Un sistem optic de focalizare automata (sau AF) utilizeaza un senzor, un sistem de control si un motor pentru a se concentra pe un punct sau zona selectata automat sau manual. Foarte putine camere Android sunt disponibile fara focalizare automata. Camera principala a iPhone 11 Pro are stabilizare optica a imaginii (OIS) pentru a contracara tremurul camerei. Stabilizarea optica a imaginii este o necesitate pentru oricine fotografiaza fara trepied cu lentile lungi sau in conditii de lumina slaba.

De sarbatori fericeste pe cineva achizitionand un iPhone 11 Pro second hand!