Wednesday, 19 June, 2024

Tot ce trebuie sa stii despre lampile pentru unghii


Lampa unghii UV, 36 W, cu 2 pozitii de timer - de la cupio.ro

Lampa unghii UV, 36 W, cu 2 pozitii de timer - de la cupio.ro

Pusa din nou in situatia de a te adapta noilor conditii de izolare,  te gandesti cum poti sa iti mentii frumusetea unghiilor exact ca la salon. Brandurile incep sa promoveze acele articole de beauty si dispozitive pe care le poti aduce acasa fara probleme si mai ales nu ocupa spatiu. Lampa pentru unghii este aparatul potrivit care te ajuta sa ai o manichiura cu gel sau cu oja semipermanenta perfecta. Aceste accesorii functioneaza pe baza unei lungimi de unda, iar puterea lor depinde de tipul si numarul becurilor. Stiai ca cu cat sunt pozitionate mai aproape de bec, cu atat uscarea va fi mai rapida? O lampa de unghii iti garanteaza ca ai parte de servicii profesionale.

Haide sa descoperi cateva detalii esentiale de care sa tii cont inainte de face marele pas si de a cumpara o lampa UV.

Cel mai important aspect al unei lampi de unghii este puterea. Pe piata exista doua tipuri si anume:  lampile UV cu bulb (tuburi) si lampile cu LED. Cele din urma sunt influentate de numarul de Wati. In general, saloanele opteaza pentru lampa de 36W care este puternica, fiindca timpul de uscare este scurt si ca o clienta nu esti nevoita sa pierzi ore intregi sa iti vina randul la “rasfat”.  Pentru uzul personal poti sa alegi o lampa UV care are 9W sau 18W, mai potrivita pentru folosit acasa. Mai mult, lampile UV au o radiatie luminoasa care influenteaza substantele din gelurile de unghii sa se usuce in cateva minute.

Tipuri de lampi pentru manichiura

In cadrul articolului  afli de la ce partener poti sa iti alegi lampa de unghii care nu te va dezamagi. Sa stii ca este recomandat sa optezi pentru dispozitive de calitate de la branduri consacrate care au o traditie in spate. Spre exemplu, lampile de unghii de la Cupio iti indeplinesc orice dorinta legata de aspectul manichiurii tale si poti sa iti selectezi si nuanta ojei. Lampile de unghii au un design aerisit care vin impreuna cu o tava detasabila ce iti permite sa cureti dispozitivul mai usor in interior.

Lampa led pentru unghii de la Cupio, putere 48W, culoare roz, temporizator cu memorie

Beneficiile unei lampi UV de unghii

Lampile pentru unghii de la Cupio – cele cu LED au o serie de avantaje care intr-adevar te incurajeaza sa le adaugi pe lista de dorinte.  Acestea sunt o inventie revolutionara ce sunt realizate pe o tehnologie care asigura o uscare rapida. Nu uita ca lampa ca LED de la Cupio are un consum mic de energie si este prietenoasa cu mediul inconjurator. Timpul de expunere este mai scurt si sunt foarte eficente comparativ cu cele traditionale.  Ledul nu trebuie schimbat dupa un anumit numar de ore fiindca acesta dureaza pana la 5 000 de ore. Trebuie mentionat faptul ca timpul lampilor de unghii cu LED este in jur de 30 de secunde pentru uscarea stratului de oja si 10 secunde pentru uscarea bazei.

Indrazneste sa fii seducatoare cu o manichiura spectaculoasa si descopera o modele inedite de lampi pentru unghii de la Cupio care sunt esentiale in realizarea unei manichiuri impecabile Viziteaza site-ul: www.cupio.ro si alege un model profesional care te ajuta la fixarea stratului de oja.