Thursday, 18 July, 2024

Penar scoala util celor mari si celor mici


Sa stiti ca in geanta fiecarui cadru didactic se afla un penar scoala. Profesorul poarta tot timpul cu el: stilou cu cerneala albastra cu care pune notele, marker, pix rosu, cu care face corecturile si creioane cu care noteaza pe carti, sa poata sterge mai tarziu semnele respective.

Ce ar fi ca toate aceste instrumente de scris si guma de sters sa fie aruncate prin geanta la un loc cu portofelul, rujul si banii?

Si topometristul are nevoie de aceleasi instrumente de scris, plus suportul de hartie pe care contureaza hartile sau amplasamentul terenului. Cand se deplaseaza pe teren, toate lucrurile acestea le ia cu el si are nevoie de ordine in porthartul sau. Fara un penar ar fi un haos de neimaginat in gentile acestor specialisti care au nevoie sa noteze diferite informatii.

Si medicul are nevoie de instrumente de scris si de penar, cand viziteaza pacientul la domiciliu sau in salon. In cabinet, instrumentele de scris se tin intr-un suport aflat la indemana.

Penarul prezinta insa multe avantaje la care trebuie sa ne gandim.

  1. Se inchide cu fermoar, prin urmare nu se asaza praful pe instrumentele de scris si nici microbii.

Ar trebui sa fim atenti la acest amanunt in special la copii, care au tendinta de a baga capatul pixului sau creionului cu care nu scriu in gura. Daca peretii penarului sunt facuti dintr-un material foarte bun, microbii nu pot patrunde pe instrumentele de scris, oricat de expus ar fi mediul de lucru. Tocmai de aceea, multi medici au renuntat la pixul lasat la vedere pe biroul din cabinetul lor, preferand sa le pastreze in penare.

  1. De cele mai multe ori ne este jena sa interzicem cuiva sa puna mana pe stiloul nostru, cu toate ca suspectam mana respectiva ca este plina de microbi. Prezenta unui pix pe masa seamana cu o invitatie adresata si celor care au nevoie de a-l folosi, dar penarul reprezinta o bariera. Omul se jeneaza, cand vede ordinea din penar sa ceara imprumut un pix, un creion sau o guma.
  2. Pixurile lasate fara capac nu mai scriu fiindca se usuca tusul sau cerneala din ele. In penar ele nu pot fi puse fara capac, prin urmare sunt ferite de acest fenomen care le face inutilizabile dupa cateva folosiri. Atat adultii, cat si copiii trebuie sa invete sa aiba grija de lucrurile lor, fiindca orice obiect neinsemnat este realizat cu multa truda si cumparat in urma banilor obtinuti prin munca. Trebuie sa invatam sa pretuim instrumentele de scris, trusa de geometrie, caietele, foliile protectoare ale documentelor.

Pe site-ul magazinului online cu produse de papetarie se gasesc penare atractive pentru baietei si fetite, dar si pentru oamenii care au nevoie mereu de diferite instrumente de scris pe care doresc sa le pastreze in ordine. Sunt foarte frumoase penarele cu unicorn roz sau galben, cele sport si cu masinute, dar si penarele uni sau portfardurile. Toate sunt prevazute cu fermoar rezistent asigurand securizarea perfecta a continutului. Penarele transparente ajuta la inventarierea rapida a produselor si la gasirea obiectului cautat cu rapiditate.

Penarele cu cladiri sunt elegante si serioase, potrivite pentru arhitecti, profesori si medici. Cele cu imprimeuri florale din material textil sunt gandite pentru iubitorii de culoare. Portfardurile sunt de culori si marimi diferite si sunt foarte utile, fiindca in sfarsit, dupa cumpararea lor, doamnele vor avea ordine in posete.

Nu este recomandat ca rujul sa stea pe langa telefonul mobil si langa portofelul cu acte. Capacul acestuia se poate deschide si ne trezim cu lucruri foarte importante patate cu ruj.

Un penar care se inchide cu fermoar, facut din material rezistent poate fi utilizat si ca etui, iar ochelarii vor fi protejati.

Se cuvine sa subliniez faptul ca intr-o papetarie/librarie obisnuita exista doua-trei modele de penare, dar pe site-ul magazinului Luvshop.ro  se afla in stoc 15 modele de penare, de portfarduri si de etui pe care cumparatorii le pot cumpara in functie de nevoile lor si de gusturile lor.

Ai intrat pentru un penar si constati ca gasesti aici o multime de alte produse de care ai mare nevoie, cum sunt: dosare din plastic, folii de protectie pentru documente, mapa din plastic, prevazuta cu capse, hartie, baloane, becuri, farfurii de unica folosinta pentru aniversarea copiilor, caiete, agende, etichete si ascutitori.

Din acelasi magazin se pot comanda jucarii pentru fetite si pentru baieti ca ei sa fie fericiti si sa se destinda, dupa indeplinirea sarcinilor scolare.

Produsele din acest magazin se adreseaza celor care indeplinesc sarcini didactice, isi desfasoara activitatea in birouri si arhive sau gospodariilor individuale. Cercetatorii au nevoie de produse comandate din acest magazin, chiar daca lucreaza pe computere, fiindca orice idee originala trebuie notata cu atentie.

Cei care fac munca de cercetare se trezesc din somn, sa noteze idei si rationamente, de aceea au nevoie de agende si instrumente de scris din belsug.

Va invit sa intrati acum pe site-ul bine structurat al magazinului si sa intrati la fiecare categorie de produse, fiindca toate sunt importante!

Luati-va timp sa analizati produsele, sa comparati preturile si sa le comandati! Nu veti pierde aceeasi cantitate de timp care va este necesara, cand iesiti in oras si cutreierati toate papetariile pentru a gasit produsele de care au nevoie copiii la scoala si voi la birou!

Faceti-va provizii de hartie, de dosare si de instrumente de scris, fiindca aveti nevoie de ele tot timpul!

Luvshop.ro este papetaria care va livreaza la adresa indicata cumparaturile, sa va puteti incepe activitatea in acest moment.