Saturday, 13 April, 2024

Rinoplastie in Turcia


rinoplastie

Zona nasului este una dintre cele mai sensibile zone ale corpului nostru. Problemele care apar aici pot duce la complicatii, respiratia depinde de nas si de starea de sanatate a acestuia. Iar daca respiratia nu este corecta nici creierul nu e oxigenat, plamanii ajung sa nu isi faca treaba foarte bine si starea noastra de bine se degradeaza treptat. Fiecare problema care afecteaza nasul trebuie rezolvata cat mai rapid pentru a nu avea urmari neplacute mai tarziu. Cea mai sigura si mai simpla cale de corectie a deformarilor nazale produse in urma accidentelor sau care apar inca de la nastere este operatia de rinoplastie.

Rinoplastiile sunt operatii destul de simple, pacientii nu au nevoie de spitalizare si de tratamente foarte complicate, sansele de reusita sunt de 100% si activitatile se pot relua imediat ce au disparut efectele secundare ale interventiilor. Mai mult de umflaturi si vanatai, usoare dureri nu apar dupa rinoplastie, medicii chirurgi au cele mai moderne tehnologii si tehnici de interventie, inciziile facute sunt superficiale si sunt doar in zone care nu se afla „la vedere”.

Rinoplastie Turcia                 

Astfel de operatii se realizeaza cu succes si in strainatate, de exemplu in Turcia, acolo unde aveti acces la spitale si clinici de top, la medici cu experienta in acest domeniu si la cele mai bune conditii de refacere si de spitalizare. Clinica Ensar Duman din Bucuresti va poate facilita accesul in clinicile si spitalele importante din Turcia, are pachete de turism medical foarte bine puse la punct pentru rinoplastii perfecte realizate in unitati medicale pregatite pentru aceste interventii.

Se acorda asistenta permanenta, consultanta, inainte de plecarea din tara se evaluzeaza fisele pacientilor si se obtine o parere de la medicul din Turcia care va face operatia ceruta. Personalul clinicii Ensar Duman va avea grija sa ofere servicii de calitate pacientilor care vor sa plece in straintate, toate serviciile acordate se vor pune in practica in baza unor protocoale foarte stricte, se aleg doar unitati medicale care pot realizeze operatiile in siguranta si in cele mai bune conditii posibile.

Optional, pentru plecarea in Turcia se pot asigura la preturi bune si bilete de transport si cazare mai buna, in spitale toate conditiile vor fi de cinci stele cu siguranta. La finalul operatiilor si perioadelor de refacere se va putea vizita si Istanbulul pentru a completa vacanta deja avuta in cel mai eficient mod posibil.

Operatie rinoplastie

Care sunt riscurile la care ne supunem daca nu apelam la rinoplastii? Sunt multe. Nu mai putem respira corect daca avem deviatii de sept sau modificari structurale in urma loviturilor, nasul nu mai arata bine si putem sa nu ne simtim atat de confortabil cand ne uitam in oglinda.

Daca nu sunt corectate problemele putem ajunge sa avem si altele in scurt timp, va fi mai greu de intervenit si de tratat un nas care are multe probleme structurale. Fara rinoplastie nu avem cum sa tratam probleme grave care apar in aceste zone, riscam sa nu ne mai putem desfasura activitatile in cele mai bune conditii pentru ca nu mai avem o oxigenare a creierului corecta.

Rinoplastie barbati

Desi ne inchipuim ca pacientii care ajung la rinoplastie sunt in general femei, barbatii sunt si ei in cabinetele medicilor chirurgi. Rinoplastia la barbati este o necesitate cand exista deformari din nastere, cand nasul nu are forma si structura dorita, cand apar lovituri puternice, accidente, lovituri in timpul activitatilor sportive.

Barbatii apeleaza uneori mai des decat femeile la rinoplastie pentru a avea o fata cat mai bine echilibrata din punct de vedere structural, simetriile sunt refacute rapid in urma operatiilor din zona nasului.

Rinoplastiile efectuate de catre barbati sunt la fel de complexe si de importante ca si in cazul femeilor, nasul barbatilor are insa alta structura sau forma, este mai mare uneori si operatiile pot fi mai dificile daca structurile si cartilajele pe care se intervine sunt mai greu de abordat.