Wednesday, 19 June, 2024

Ce pasi trebuie sa urmezi pentru a obtine fisa medicala pentru permis


Fiecare sofer a trebuit sa prezinte fisa medicala pentru permis la un moment dat. Indiferent daca urmeaza sa dai de carnet sau daca trebuie sa reinnoiesti un permis care a expirat, este obligatoriu sa obtii acest certificat, in care este confirmat faptul ca esti apt, din punct de vedere medical si psihologic, pentru a conduce un autovehicul.

Conform legislatiei in vigoare, din dosarul unui sofer nu poate lipsi fisa medicala pentru permis, motiv pentru care oricine isi doreste sa obtina acest certificat cat mai usor si rapid cu putinta.

Nu poti obtine fisa medicala decat apeland la o clinica acreditata in domeniu. De aceea, este recomandat sa te indrepti spre o clinica ce a dat dovada, in timp, de rapiditate si profesionalism. O astfel de clinica medicala este Standard Med, locul de unde poti obtine fisa medicala pentru permis in aceeasi zi in care efectuezi analizele necesare.

Iata care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a obtine certificatul medical cat mai rapid si mai usor.

1. Acceseaza platforma clinicii Standard Med, www.fisamedicala.info, unde gasesti toate informatiile necesare referitoare la eliberarea fisei medicale.

2. Fa-ti o programare pentru efectuarea analizelor si obtinerea fisei medicale. Iata cum poti efectua o programare:

  • Prin apel telefonic la unul dintre numerele de telefon afisate pe site (0735.758.390 sau 0314.053.950). La capatul celalalt al liniei, te asteapta unul dintre angajatii clinicii, pregatit sa iti clarifice orice nelamurire legata de procesul de obtinere al fisei.

  • O alta metoda de a programa consultul medical este online, cu ajutorul formularului de pe site-ul fisamedicala.info, pe care il gasesti la sectiunea „Tarife si programari”.

Iata care este programul de functionare al clinicii:

  • Luni, Marti si Joi: 15.30 – 18.15 (ultima programare)

  • Miercuri si Vineri 09.00 – 11.15 (ultima programare)

3. Dupa ce te-ai asigurat ca ai toate documentele necesare asupra ta, vino la clinica Standard Med! In mai putin de o ora si jumatate, vei pleca cu fisa medicala pentru permis. In caz contrar, ti se va restitui 50% din pretul platit.

Este foarte important sa aduci cu tine toate actele solicitate pentru incheierea fisei medicale pentru permis auto. Astfel, inainte sa pleci de acasa, asigura-te ca ai asupra ta urmatoarele documente:

– Buletin / Carte de identitate;

– Fisa de scolarizare – in cazul celor care urmeaza scoala de soferi;

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– Ochelari de vedere (daca este cazul);

– In cazul bolnavilor de diabet, este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce.

Astfel, daca iti pretuiesti timpul, apeleaza cu incredere la serviciile oferite de clinica medicala Standard Med. Aici te vei putea bucura de servicii profesioniste, rapide si efectuate cu seriozitate. Nu ai nevoie decat de cateva ore pentru a obtine fisa medicala pentru permis auto!