Friday, 25 November, 2022

Servicii automatizare generator sau cum poti asigura productivitatea continua a afacerii tale?


 

Aproape orice tip de afacere are nevoie de un flux continuu de electricitate. Indiferent de locatie – urban, central sau imprejurimi -, stii bine ca mereu exista posibilitatea de a ramane fara energie electrica, uneori chiar pe perioade indelungate.

Atunci cand energia electrica dispare, la fel se intampla si cu productivitatea afacerii tale. Fara un sistem de automatizare generator in functiune, profitul tau poate suferi. O ora fara energie electrica intr-o fabrica cu un sistem complex de racire poate avea urmari dezastruoase.

Importanta fluxului constant de energie electrica pentru o afacere

Daca administrezi un magazin sau un supermarket, e de la sine inteles de ce ai nevoie de energie electrica in mod constant. O mare parte din produsele pe care le vinzi trebuie tinute la rece in permanenta. Totusi, nu doar astfel de afaceri au nevoie de energie.

O cladire de birouri, de exemplu, are nevoie de energie pentru a-si mentine sistemele de siguranta functionale. Atat intrarile securizate, cat si camerele de luat vederi pot fi afectate de penele de curent.

Pe scurt, mai toate afacerile au nevoie de un sistem modern de automatizare generator pentru a-si asigura un flux constant de energie electrica.

Cum functioneaza sistemele de automatizare generator?

Generatorul este o componenta foarte importanta a unei afaceri. Mai mult decat atat, in functie de complexitatea acestuia, este posibil sa ai nevoie de un specialist care sa il porneasca cand este necesar si sa il intretina. Ei bine, un sistem automatizare generator va face viata mai usoara atat tie, cat si specialistului respectiv.

  • Acest sistem este capabil de a porni automat generatorul de rezerva sau de a reporni generatorul principal dupa o pana de curent. Interventia unui specialist nu mai este 100% necesara.
  • De fapt, acesta va interveni numai in caz de mentenanta, urgenta, sau defectiuni. Un sistem de automatizare generator se ocupa de lucrurile simple care tin de furnizarea constanta a curentului electric.
  • In cele din urma, nu va mai trebui sa te bazezi pe un specialist in tura de noapte. De cele mai multe ori, penele de curent se lasa cu apeluri telefonice catre angajatul responsabil de mentenanta sistemului electric. Sistemul despre care vorbim astazi elimina complet astfel de situatii.

Cum iti poti automatiza afacerea?

Un sistem de automatizare generator este doar inceputul. Datorita tehnologiei din ziua de astazi, afacerile pot fi automatizate aproape complet, in functie de domeniul de activitate. Desigur, cele mai avantajoase imbunatatiri se pot aduce la nivel electric – in principal pentru ca este cel mai important aspect al unei afaceri.

Cand vine vorba de automatizare, poti apela cu incredere la Electrotehnics – iti putem oferi tablouri electrice si sisteme de automatizare industriala de calitate, la standarde superioare. Iti putem comunica o oferta conceputa special pentru afacerea ta dupa ce ne contactezi, prin intermediul unui apel telefonic sau un mesaj.

Concluzie

Automatizarea este prezenta de mult timp in viata companiilor si afacerilor mari. Daca nu vrei sa ramai in urma atat din punct de vedere tehnologic, cat si din punct de vedere financiar, iti recomandam sa iei in considerare astfel de sisteme.

Acestea nu au dezavantaje – in schimb, cresc nivelul de eficienta al afacerii tale!