Saturday, 23 September, 2023

Ce tipuri de proprietati istorice si exclusiviste sunt disponibile pe piata imobiliara din Romania?


proprietati de lux in Bucuresti

Piata imobiliara din Romania este una foarte diversificata si foarte dinamica. Dincolo de proiectele moderne care sunt in dezvoltare pe aceasta piata in marile orase ale tarii, exista foarte multe proprietati din categoria celor istorice si exclusiviste care au inceput sa fie tot mai prezente pe aceasta piata imobiliara. In ceea ce urmeaza vei putea gasi care sunt tipurile de astfel de proprietati imobiliare exclusiviste pe care le poti avea in vedere daca iti doresti achizitia unui imobil istoric, a unei proprietati contemporane sau a unei proprietati de lux in Bucuresti.

Palate si castele incarcate de istorie

In oferta de imobile exclusiviste disponibile pe piata imobiliara vei putea regasi foarte multe proprietati de tipul palatelor si castelelor. Aceste adevarate monumente istorice si arhitecturale sunt prezente in foarte multe regiuni ale tarii, iar cele mai multe se regasesc in Transilvania si in interiorul arcului carpatic. Dar exista astfel de proprietati istorice inclusiv in zone precum Banat sau Muntenia. Fara doar si poate ca achizitia unei astfel de proprietati istorice ar fi visul oricarei familii prin faptul ca vei putea trai zi de zi in atmosfera pe care un astfel de imobil o transmite.

proprietati de lux in Bucuresti

Conace si vile de lux

Alte tipuri de proprietati exclusiviste care pot fi oricand considerate ca fiind o foarte buna investitie in domeniul imobiliar sunt conacele de tip boieresc sau vilele de lux. Astfel de proprietati imobiliare sunt raspandite in intreaga tara si pot fi gasite atat in marile orase ale Romaniei, cat si in zonele rurale. Astfel, indiferent daca iti doresti sa traiesti in atmosfera marilor orase sau daca iti doresti sa te bucuri de linistea satului romanesc, conacele sau vilele de lux pot fi oricand o alegere inspirata daca vrei sa investesti intr-o proprietate istorica sau exclusivista.

Proprietati moderne de lux

Trebuie subliniat ca nu toata lumea prefera proprietatile istorice si tocmai de aceea in categoria proprietatilor exclusiviste se regasesc si o serie de proprietati moderne de lux, printre care putem aminti spre exemplu penthouse-urile. Atunci cand vrei sa te bucuri de intreg confortul a ceea ce inseamna o locuinta moderna si in acelasi timp vrei sa te bucuri de zonele rezidentiale si linistite din marile aglomerari urbane ale Romaniei, alegerea unui penthouse poate fi oricand o alegere extrem de inspirata.

Poate de intrebi unde ai putea gasi astfel de proprietati imobiliare din categoria celor exclusiviste si de lux scoase la vanzare. Ei bine, cu siguranta ca nu in ofertele agentiilor imobiliare clasice. In sprijinul acelora interesati de achizitionarea unor proprietati istorice sau a unor proprietati de lux in Bucuresti vine agentia imobiliara Sotheby’s Romania. Aceasta agentie imobiliara care pana nu demult era cunoscuta sub denumirea Artmark Historical Estate ofera servicii imobiliare de lux prin faptul ca intermediaza tranzactii imobiliare cu toate tipurile de proprietati istorice, proprietati exclusiviste sau proprietati de lux.

Cu alte cuvinte, atunci cand apelezi la Sotheby’s Romania ai certitudinea faptului ca vei beneficia de profesionalism, rapiditate si de preturi avantajoase pentru achizitionarea unei proprietati exclusiviste.