Wednesday, 12 June, 2024

Cum alegi fotogragul de nunta


Alegerea unor fotografi de nunta este dificila doar daca nu stiti cum sa ii diferentiati. O prima selectie se face privind portofoliul de fotografii de la nuntile la care au participat, apoi pretul fotografiilor va fi un alt criteriu, dar si caracterul fotografului de nunta.

Nunta este un nou inceput in viata noastra, este momentul in care, spiritual, doua persoane se unesc pentru a deveni una singura.

Pregatirea nuntii este destul de stresanta, mai ales cand aveti de ales intre o multime de restaurante, rochii de mireasa, invitatii de nunta, aranjamente florale si alte diverse servicii. Toate acestea sunt foarte importante, dar mai presus este alegerea unor cameramani si fotografi de nunta. De ce? Este simplu. Cum altfel veti rememora povestea nuntii daca nu privind un album de fotografii?

Pozele de la nunta trebuie sa redea cursul evenimentelor fara ca fotograful sa isi dezvaluie prezenta, adica toate momentele trebuie suprinse fara ca mireasa sau mirele sa priveasca in obiectiv. Sigur ca la nunta se fac si poze de grup la care toata lumea priveste spre fotograf, acestea vor trece drept “marturii” si nu pot sa lipseasca din albumul fiecarui invitat.

Fotografii de nunta vor sti din ce unghi sa surprinda imaginile astfel incat mirii sa arate cat de frumosi si naturali sunt. Mult mai importanta decat frumusetea este expresivitatea, acesta este atuul unor poze de nunta reusite, poate ca acest amanunt cantareste cel mai mult in fotografia de nunta si nu numai.

Pentru toate cele de mai sus  este foarte importanta alegerea fotografilor, in functie de portofoliul  lor veti face diferenta si veti sti mai bine ceea ce va doriti de la ei. Desigur urmatorul factor important este pretul fotografiilor, pe care dorim sa il mentinem accesibil!  Nu in ultimul rand este necesar sa agreati caracterul fotografilor de nunta alesi deoarece vor fi impreuna cu voi de la cununia civila pana la taierea tortului.