Wednesday, 12 June, 2024

Cum se alege un brad de Craciun artificial cat mai realist?


Este de la sine inteles ca nu vreti ca un brad de Craciun artificial sa para prea artificial. De aceea, am pregatit o prezentare generala a unei game de brazi de Craciun artificiali – de la cei cu luminite exclusive la brazi de Craciun ieftini – si brazi care seamana cu anumite soiuri naturale. Aruncati o privire la prezentarea generala de mai jos.

Avantajele unui brad artificial

In prezent, se pune foarte mult accent pe reciclare si sustenabilitate, iar acest lucru se potriveste perfect cu faptul ca tot mai multi oameni aleg un tip de brad de Craciun care poate fi reutilizat an de an. Iar cu un brad artificial, nu trebuie sa faceti compromisuri in ceea ce priveste calitatea la fel de mult ca inainte. Acum, puteti cumpara brazi artificiali care sa semene perfect cu cei naturali si care sa ii intreaca pe cei naturali in ceea ce priveste aspectul.

Arata ca niste brazi adevarati. In trecut, era evident pentru toata lumea ca brazii de Craciun artificiali nu erau crescuti din sol vegetal si soare. Astazi, insa, calitatea este mult mai buna si, desi preturile sunt de obicei mai mari pentru brazii de Craciun din plastic decat pentru cei traditionali, tot mai multi oameni aleg sa investeasca in ramuri artificiale.

Unii aleg brazii artificiali pentru a evita sa picure ace de pin pe podea, in timp ce altii doresc unul care sa poata fi folosit de mai multe ori, pentru a nu mai fi nevoiti sa cheltuiasca bani pentru un nou brad de Craciun anul viitor. Interesul pentru brazii de Craciun artificiali a crescut constant in ultimii ani, iar noi vedem adesea clienti surprinsi sa gaseasca un brad artificial in mainile lor.

Bradul de Craciun artificial ieftin si economic

Brazii de Craciun pot, de asemenea, sa arate bine si sa fie ieftini in acelasi timp. Pentru o suma modica se poate obtine un brad de  Craciun decent. La noi cel mai popular brad de Craciun din plastic are o lungime de 180 de centimetri. De asemenea, puteti gasi bradul intr-o lungime de 90 de centimetri pentru pentru interioarele mai mici.

Iti place conceptul de Craciun Blue Spruce?

Iata si bradul urmator, care imita soiul Blue Spruce. Puteti cumpara acest brad de Craciun si pentru a da o alta culoare Craciunului. Veti observa clar frumoasa stralucire albastruie pe care o emana ramurile. Bradul arata foarte autentic, asa ca nimeni de la petrecerea ta nu va crede ca nu este real. Bradul poate avea dimensiuni variabile deci se va integra si in camerele ceva mai mici. Bradul are un pret avantajos care tine de dimensiuni in primul rand, dar pretul variaza in functie de momentul cand este cumparat. Bradul este disponibil in inaltimi de 180 de centimetri si 210 centimetri.

Poti alege si un mic brad de Craciun din plastic pentru fereastra

Un bradut pentur fereastra este atat de mic incat il puteti pune cu usurinta pe pervazul ferestrei. Bradul poate masura 30 de centimetri si costa mai putin decat unul de dimensiuni normale. Cu ochiul liber, nu se poate spune ca bradul nu este unul adevarat.