Saturday, 20 July, 2024

De ce sa alegi portofele personalizate drept cadouri corporate?


Cadourile personalizate au fost si vor ramane o optiune foarte buna pentru firme pentru a-si fideliza clientii, furnizorii si partenerii de afaceri. De asemenea, pe termen lung, oferirea unor cadouri personalizate reprezinta o strategie foarte buna. Loialitatea clientilor trebuie intotdeauna rasplatita pentru ca in acest mod vor reveni si vor cumpara produse si servicii.

Cel mai bun mod prin care poti sa mentii activ interesul clientilor de a cumpara este prin oferirea unor cadouri. Poti sa alegi portofele personalizate sau orice alt obiect care poate sa fie imprimat cu un logo sau chiar cu un text de multumire.

Avantajele oferirii unor portofele personalizate

Dar de ce sa alegi neaparat niste portofele personalizate? Ei bine, raspunsul este unul destul de simplu. Aceste portofele personalizate sunt accesorii practice si sunt utilizate in fiecare zi. Avantajele oferirii unor portofele personalizate sunt destul de multe si pot sa fie folosite in numeroase ocazii precum promotii, aniversari ale companiei, rasplatirea fidelitatii clientilor, etc. Un avantaj este reprezentat de utilizarea pe termen lung si astfel poate deveni un instrument de marketing foarte puternic.

Pentru a te asigura ca sunt utilizate si nu sunt uitate intr-un colt intunecat al sertarului investeste in portofele personalizate de calitate, smallet.ro. Multe magazine online au promotii si vei putea cumpara portofele personalizate la cel mai bun pret. Desigur, trebuie sa tii cont ca ofertele sunt numai pe anumite perioade de timp.

Cu ajutorul portofelelor personalizate vei putea sa lansezi tot felul de promotii si clientii tai vor aprecia acest mic gest din partea ta. De exemplu, atunci cand depasesc un anumit prag cu comenzile lor sau atunci cand revin pentru noi comenzi, poti sa rasplatesti fidelitatea clientilor.

Personalizarea portofelelor se poate face prin gravare si poti pune orice element grafic asa cum este un logo, un text sau chiar o fotografie reprezentativa pentru afacere.

Chiar si pentru persoanele care sunt in cautarea unui cadou potrivit pentru un coleg de munca poate sa fie o idee foarte buna. Mai ales daca in companie se organizeaza ,,Secret Santa” sau exista obiceiul de a oferi cadouri pentru colegii care au ziua de nastere, atunci poti sa alegi din zecile de modele disponibile in fiecare magazin online si sa faci un cadou foarte practic.

Portofelele personalizate sunt idei de cadouri potrivite in orice ocazie

Aceste portofele personalizate reprezinta idei de cadouri foarte ingenioase si pot sa fie utilizate in numeroase moduri. Vei putea sa gasesti modele potrivite pentru barbati dar si pentru femei, astfel incat sa poti face un cadou potrivit. Cu siguranta un portofel personalizat va fi mai apreciat atunci cand este oferit in scop promotional deoarece este util si potrivit a fi purtat la cumparaturi.

Aceste portofele personalizate pot sa fie si cadouri de multumire pentru cei mai fideli clienti ai tai sau pentru un coleg sau colega de servici care te-a ajutat de multe ori atunci cand ai avut nevoie. Se spune ca un portofel nu trebuie daruit gol, asadar, poti sa adaugi niste cupoane de reduceri pentru viitoarele cumparaturi online sau, daca este un cadou pentru cineva drag atunci poti sa ascunzi o mica surpriza inauntru.